Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Todd_Fisher

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Todd_Fisher

  1. Anketos šablonas, norint pranešti apie užblokavimą: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Smokey_Nagata 2. Užblokuoto asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Javan_Hoonigey 3. Užblokavimo priežastis: Čytinimas 4. Papildomi komentarai (nebūtina): Silent aim mmry 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  2. Sveikinu, kol dirbau teisėsaugoj, tikrai matėsi, kad žmogus turi potencialo, manau tikrai vertas eiti direktoriaus pareigas. Sveikinimai dar kart.
  3. Tiek, kiek tu pasakai yra labai daug, bet tiek, kiek tu įrodai, yra mažiausia mažuma. Vadovaujiesi savo nuomone, savo spėjimais, ką ir kaip būčiau daręs ir kaip būtų buve ;D Jeigu rašai papeikimą, kalbėk pagrįstais faktais, o ne skraidyk po savo mintis ir rašyk ką manai. Tuščiažodžiavimas > realybė??? Tai gerai, įsivaizduok kas būtų jeigu kiekvienas papeikimas ar skundas būtų tikrinamas pagal tavo mąstymą. Pavyzdžiui sušaudytum mane narkuose, pasakyčiau, kad čytini ir viskas, gauni baną, nes nafik tie įrodymai? Taigi tikėkit manim ką aš sakau, ane? ;D Absurdas, pas tave dar bent kažkas galvoj yra ar tuštuma? Rašai papeikimą nes šaudau ne į visus klanus. Įkeliu iškarpą iš narkų kaip šaudau klaną, kurio tu sakai, kad ne ir vis tiek kažkuo esi nepatenkintas. Nu tai taip, jie vieninteliai tuo metu buvo narkuose, tai man jų išvis tada nereikėjo šaudyt ar kaip? Nešaudai vienų – blogai, tada šaudai kitus – vėl blogai. Apsispręsk tu tada. Ir išvis, per daug aš čia su tavim diskutuoju dėl to tavo nieko neįrodančio 23 sekundžių video, dėl kurio turėčiau būti išmestas ir dar sukištas į teisėsaugos blistą.
  4. Pastarosiom dienom buvau geresnės nuomonės apie tave ;D Kalbat apie tavo papeikimą, matau labai daug nepagrįsto tuščiažodžiavimo. Teigi, kad bendradarbiauju su klanais, šaudau tik tam tikrus klanus, vienų neliečiu. Kai prieinama prie įrodymų, įkelta viena situacija kai vejuosi tave ir šaudau. Nuoširdžiai nesidairiau į šonus ir nemačiau, kad tave gaudo kitas klaniškis. Iš tavo vaizdo įrašo matosi, kad jau iš ankščiau šaudau, nes pastebėjau tave kaip potencialą auką, bėgančią į kalną ir norėjau nušauti iki galo. Kalbi apie kažkokį perspėjimą, kas mane perspėjo? Tu? Valdžia? Niekas. Nežinau kaip kitaip dar atsakyt į tavo papeikimą, nes turi kažkokius didelius asmeniškumus ir dideles nuoskaudas iš savo pusės, tai tiesiog įkeliu momentą iš šiandien vykusių narkų kaip šaudau „FOG“ klaną https://streamable.com/0p0pmj 🤷‍♂️
  5. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė?: Todd_Fisher Kokia komanda laimės?: Kauno „Žalgiris“ Kokiu rezultatu?: 86:73
  6. Anketos šablonas, norint pateikti atsiblokavimą: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Todd_Fisher 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Adidas_Ricka 3. Užblokavimo priežastis: cytas 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/irOBaSR
  7. – Registracijos šablonas: » Jūsų slapyvardis: Todd_Fisher » Ar susipažinote ir sutinkate su renginio taisyklėmis?: Taip. » Ar galėsite dalyvauti nurodytu laiku?: Taip.
  8. @Efka_Rodz gal i unban prieziura nori?

  9. Prieš, nėra pranašumo jokio. Čia ne koks RP stiliaus servas, kad tokius dalykus draust reiktų.
  10. Anketos šablonas: Vardas_Pavarde: Todd_Fisher Spėjimas: 57
  11. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Todd_Fisher 2. Administratoriaus slapyvardis?: Auris_Gro 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas (Aimas) 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/0o4Bte9 Auris_Gro Ban Todd_Fisher - Užblokavimo apeliacijos - Las-Venturas.LT | Jūsų žaidimo kokybė - mūsų prioritetas!
  12. Pirmas – https://streamable.com/t89fkz Antras – https://streamable.com/1xm4rl
  13. Registravimo anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė, klano pavadinimas?: Locals Only Įkurto klano tipas?: Laisvalaikio. Nuotrauka [/info > Bendra informacija; /klanai]: Imgur: The magic of the Internet
  14. Užsakymo šablonas1. Jūsų slapyvardis žaidime: Todd_Fisher 2. Jūsų užsakymas (baldai/tr.priemonė): Sultan 3. Galutinė užsakymo kaina (nurodykite tiksliai): 35000 3. Apmokėjimo nuotrauka (kelti per imgur.com arba part.lt):
  15. Įrodymus įkeliu už Mafioz_Elpatrone, nes jam apribotos rašymo teisės forume. Imgur: The magic of the Internet
  16. Anketos šablonas (Pildau už kitą asmenį, nes šis neturi galimybės kurti turinio forume) 1. Jūsų slapyvardis: Mafioz_Elpatrone 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Gendolf_Adolf 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas (AFK bot) 4. Papildomi komentarai: Žaidėjas visada stovi AFK ir kas lygiai 30 sekundžių parašo tą patį tekstą į chatą, jog apeitų AFK sistemą. Jis tai darė visą dieną, tik dienos metu darytus įrodymus, gaila, ištryniau, bet buvo nemažai administratorių kurie su manim sutiko. Visąlaik kai padarydavau /afkbotas jis pradėdavo judėti ir žaisti, o po kažkiek laiko vėl darydavo tą patį. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  17. Pirkėjo anketa 1. Jūsų slapyvardis: Todd_Fisher 2. Jūsų perkamas retas daiktas (iš /retidaiktai)(iš /lagaminai)?: „Dylerio auksinė grandinėlė“ – (ID: 3), „Hipio skara“ – (ID: 12) 3. Siūloma kaina: Už grandinėlę 60,000, proto ribose galiu ir daugiau, už skarą 20,000, už ją taip pat galiu sumokėti daugiau.
  18. Anketos šablonas: Vardas_Pavarde: Todd_Fisher Spėjimas: 603
  19. Nepasižymiu geru šaudymu ar montavimu, pirmas toks videkas, trumpas epizodas, lauksiu kritikos ir patarimų
  20. + Jūsų Vardas_Pavardė + Todd_Fisher + Ką veiksite laimėje ? + Investuosiu.
  21. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Todd_Fisher 2. Administratoriaus slapyvardis?: Serveris. 3. Užblokavimo priežastis?: Tr. priemonių mėtymas. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/ubIZzFH
×
×
  • Kurti naują...