Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deagle_Mode

Nariai
  • Pranešimai

    112
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Deagle_Mode paskutinį kartą laimėjo Vasaris 11 2022

Deagle_Mode turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

121 Pripažintas

Apie Deagle_Mode

  • Rangas
    Bandantis pritapti

Paskutiniai lankytojai

465 profilio peržiūros
  1. kzn normalus bet cbugint neismokina *Lenkiškai keiksnojuos* *Lenkiškai keiksnojuos*.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime:Antanas_Salnys2. Susipažinote su renginio taisyklėmis ir jas supratote:Taip.3. Ar visi laikai Jus tenkina:Jop
  3. 1. Asmens slapyvardis, kuris turi patekti į Juodąjį sąrašą: @Camel_Kerr @Josh_Novell2. Patekimo priežastys: Bendradarbiavimas su teisėsauga - [ 800,000€ serverio valiutos ] 3. Vaizdinė medžiaga: 4. Įrodymai kad žaidėjas klane:
  4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deagle_Mode Kokį nekilnojamą turtą parduodate?: Versla Zip drabuzine. Pradinė kaina: 500k Ar domina mainai? Kokie?: jo i kokia 2s masiniuka Nekilnojamo turto aprašymas:ner ka rasyt gers verslioks Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie nekilnojamą turtą:
  5. 1. Jūsų slapyvaris (Vardas_Pavardė): Deagle_Mode 2. Kaltinamo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Elset_Colby (unban priz) 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuo kaltinate: Krc gavau ban uz {fps unlock} pacio Efka_Rodz video matos kad jam uzkilo pingas ir tada jam burtiskai pradejo rodyt kad man 203 fps nors buginas visalaik kai pingas uzkyla,neman vienam taip yra buve,lempiskas banas buvo priimtas ir man pasidare juokinga unban priz nezino kaip atrodo fps unlock? kekviena karta uzsilockinu fps iki 105 nes Pats @Jonas_Slash sakes kad fps limitas gali buti iki 104-105 @Project_Ekko @Invision_White kazka darykit toks cheat gaudytojas fps unlock nezino kur yra... ir tvarkykit tuos jusu bugus... taip ir nyksta lv zaidejai su tokiais unban priz, kodel Matas_Calvaro negavo ban vidosa savo ikeles kaip jam vat irgi fps uzkilo,konkretus bispridielas. ai va dar dadesiu kaip Efka_Rodz uzkyla pingas ir tuopaciu metu man pakilo fps 1 mili sekundei supistai. @Minde_Vega buves unban priz tapati pasakytu kad Elset_Colby vpsh mala beleka kai bratishkas jo reportint is eternal tai vpsh ph pajibat necheatina necheatina gauna kazkas stipriau i deze is jo korishu pisa bana ir priema su cheesu sedintis
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Deagle_Mode2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Efka_Rodz3. Administratoriaus nusižengimas: free ban4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:https://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/201054-efka_rodz-banned-deagle_mode/
  7. Tu supranti kad 1sec pakilo iki 203 ir nukrito uzsilockines esu paziurek mano temoi fps uzlockinti... ka tu sneki va tau pvz,pov is calvaro puses, 11-12 sekunde paziurek jam irgi uzkyla,ir nukrenta cia jau servo bugai nemano fps...
  8. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Deagle_Mode 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Efka_Rodz 3. Užblokavimo priežastis: Cytinimas :DDDDDD @Jonas_Slash yra rases man zaidime kad fps gali but tik iki 104-105 o pas mane yra iki 1054. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  9. 1. Asmens slapyvardis, kuris turi patekti į Juodąjį sąrašą: Matt_Sullivan2. Patekimo priežastys: Cytinimas.3. Vaizdinė medžiaga: 4. Įrodymai kad žaidėjas klane:
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Deagle_Mode2. Klano pavadinimas:Piratai3. Peikimo priežastys:Cytinimas bunant klano pavaduotoju.4. Vaizdinė medžiagai:
  11. 1. Asmens slapyvardis, kuris turi patekti į Juodąjį sąrašą: Harley_Astroga 2. Patekimo priežastys: čytinimas klane 3. Vaizdinė medžiaga:
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Deagle_Mode2. Klano pavadinimas:Eternal3. Peikimo priežastys:Cytinimas bunant klano pavaduotoju.4. Vaizdinė medžiagai:https://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/201045-elset_colby-ban-mafioz_elpatrone/
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Deagle_Mode2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Eddie_Holoway3. Administratoriaus nusižengimas: Neteisingas mute bei free mute 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  14. 1. Asmens slapyvardis, kuris turi patekti į Juodąjį sąrašą: Lucas_Pheonix ir Gustas_Tonito2. Patekimo priežastys: Cheat.3. Vaizdinė medžiaga: 4. Įrodymai kad žaidėjas klane:
×
×
  • Kurti naują...