Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tomas_Pospeka

Nariai
  • Pranešimai

    266
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    15

Tomas_Pospeka paskutinį kartą laimėjo Lapkritis 23 2023

Tomas_Pospeka turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

167 Pripažintas

2 sekėjų

Apie Tomas_Pospeka

  • Rangas
    Patyręs
  • Gimtadienis
    1993.11.20

Kontaktai

  • Discord:
    Tomas_Pospekas#6372

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Anketos šablonas norint gauti raudonų kryžiukų Jūsų Vardas_Pavardė : Tomas_Pospeka Kokias užduotis įvykdėte? : Pradirbta 40minučių - - 3 taškai ( Pradirbta 111min +6 taškai ) Pravažiuoti su darbiniu transportu 50km - 3 taškai ( Pravaziuota 111km +6 taškai ) Pristatytas sužeistas - 1.5 taško ( Pristayti 8 - 12 taškai ) Laimėta surask vietą event'as - 0.5 taško ( 4 vietos surastos +2,5 taško https://imgur.com/a/wHYjU8C ) Išrašyta sveikatos pažyma - 1 taškai Paaukoti 300k į medikų seifą (vieną kartą į savaitę) - 30 taškų Kiek turite gauti taškų? : +57,5 taškai Ar turimus taškus norite parduoti/pasikelti rangą?: Rango Pasikėlimas Įrodymai : /dstatistika :
  2. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Tomas_Pospeka Jūsų tikslai Medikų firmoje ? : Padirbti medikuose , suteikti paslaugas žaidėjams , pasikelti patirties , buti aktyviam mediku darbe ir siekti aukčiausio rango , paaimti /kursužeistas . Klanai ar teisėsauga? Kodėl? : Nei vienas iš ju darbu man nepatinka nei klanai nei teisesauga. Man patinka ramus toks darbas kaip Medikai . Bet manau kad klanai nes ju yra daugiause ir jose veiksmo buna . Ar esate susipažinę su darbo taisyklėmis ir jas žinote: Taip esu susipažines taisykles kaip ir visose darbuose vienodos ir ju privaloma laikytis.
  3. Neaktyvumo anketa: 1. Jusų Vardas_Pavardė: Tomas_Pospeka 2. Kodėl įmatę neaktyvuma?: Nes darbe daukoda kardo vakarai neišeis kol kas prisijungti . Po darbo pailseti norisi. 3 Kiek laiko įmatę neaktyvumą?: Nuo 2024.03.04 - 2024.03.08 . Jai reikės atsiprašau bus pratestas .
  4. Anketos šablonas: 1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveris 2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): TVR darbui. 3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): Sveiki sugalvojau furistam kad reiketu nauju kroviniu tokiu kaip : Zvyras , Smelis , Nafta , Mediena , Rastai .Butu nauji kroviniai furisto darbui . Manau visai gerai butu jai tokie kroviniai nauji atsirastu . Tai manau tada jog visi ir nores eit i TVR darba kad sitos krovinius ismeginti ir daugiau pinigu uzsidirbti serveryje. Kroviniai 1. Smėlis , Žvyras Krovinis butu toks kad ji butu galima paimti iš Karjero ir pristatyti i apleista kasykla netoli Los Santos miesto . Va žemėlapi butu parodyta iš kur krovini butu galima paimti ir vieta kur ji butu galima pristatyti . 2. Medienos ir Rastu Kroviniai Šita krovini butu galima paimti iš medienos fabriko ir pristatyti i Baldu Sandėli kur iš jo butu gaminami baldai . Taip pat Medienos Fabrikas butu ten kur atsirastu Medkirčiu darbas kuris butu be pakvietimo , ir šitam darbe Medkirčiai kirs medžius ir iš jų darbo furistai galės paimti Medienos arba Rastu kroviny ir pristatyti i Baldu Gamykla . Šitas Naujas darbas kaip Medkirčiai bus naudingas serverio žaidėjams kaip papildomas darbas kitiems darbams su pakvietimu kai neturės veiklos . 3. Naftos Krovinis Šita krovini butu galima paimti iš ten iš kur paimame Benziną . O šita krovini butu galima pristatyti i Laivu Terminalą . Naftos Perdirbimas Pasikrovimas kad butu iš čia į degalų pasikrovimą atvežamas perdirbimui ta nafta atvežama
  5. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tomas_PospekaSpėjimas: 50
  6. Anketą į darbą 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?.: Tomas_Pospeka 2. Jūsų /info bendros statistikos lentelė, >> Patirties taškai lentelė. : https://imgur.com/a/ErD0xhr 3. Jūsų aktyvumas per diena?.: Įvairus jai nedirbu tada nuo 2 - 4 val per diena . Jai po darbo tada minimum iki 2h laiko serveryje. 4. Kodėl norite prisijungti į mūsų gretas?.: Dirbau prieš tai Furistuose , bet dėl aktyvumo nes po darbo jungtis tingėjau ir nuovargis buvo tai neišėjo prisijungti , dabar kitaip laiko vis po darbo atsiranda. Dėl to sugalvojau sugryšti atgal. 5.Kokį transportą mes naudojame ? ( išvardinti pavadinimus).: Tankeri , Roadtrain , Packer , Linerunner 6. Papasakokite apie save. Jūsų gerosios, blogosios charakterio savybės.: Esu gan paprastas , į viska žiurintis rimtai o ne pro juokus . Draugiškas ir padedantis , siekiantis savo uzsibrėštu tikslu . 7. Kada galima vežti transporto priemones ir baldus.: Galima vešti tada kaip LasVenturos serverio žaidėjai užsisako baldus arba transporto priemones , tik tada furistai gali jos atvešti. 8. Ko sieksite įsidarbinę?.: Bandysiu pasiekti aukčiausia ranga arba tapti pavaduotojumi .Kaip bus taip
  7. Neaktyvumo anketa: 1. Jusų Vardas_Pavardė: Tomas_Pospeka 2. Kodėl įmatę neaktyvuma?: Tik vakarais on busiu +/- nuo 21:00 uk laiku ( 23:00 LT laiku ) Nes daug darbo darbe , velai namo gryštu norisi paailseti . 3 Kiek laiko įmatę neaktyvumą?: Nuo 2023.12.15 - 2023.12.23 . Neaktyvumo anketa: 1. Jusų Vardas_Pavardė: Tomas_Pospeka 2. Kodėl įmatę neaktyvuma?: Svečiu Kūčias ir Kalėdas ne namie dėl to tenka imti neaktyvumą. 3 Kiek laiko įmatę neaktyvumą?: 2023.12.24 , 2023.12.25 , 2023.12.26 . 2023.12.27 Turėčiau gryšti namo .
  8. Anketą į darbą 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?.: Tomas_Pospeka 2. Jūsų /info bendros statistikos lentelė, >> Patirties taškai lentelė. : 3. Jūsų aktyvumas per diena?.: Įvairiai , nuo 2 - 4 valandų . Kartais ilgiau . 4. Kodėl norite prisijungti į mūsų gretas?.: Palikau Taksi Direktoriaus pareigas , tai nusprendžiau pabūti ramiai kaip žaidėju . Nusprendžia ateiti į Fūristų darbą , pavežiuoti krovinius. 5.Kokį transportą mes naudojame ? ( išvardinti pavadinimus).: Linerruner , Roadtrain , Packer , Tanker . 6. Papasakokite apie save. Jūsų gerosios, blogosios charakterio savybės.: Esu gan ramaus budo žmogus , jai kas stumpti pradeda aš atsakau to paciu . Matet kaip buvau Direktorius koks buvau . 7. Kada galima vežti transporto priemones ir baldus.: Kaip uzsisako Tr priemones ir baldus tada mes jos galime atvežti. 8. Ko sieksite įsidarbinę?.: Sieksiu aukštu pareigu , gal pavaduotojo pareigas . Tiesiog ramiai padirbėti.
×
×
  • Kurti naują...