Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tomas_Pospeka

Nariai
  • Pranešimai

    266
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    15

Viskas, kas paskelbta nario Tomas_Pospeka

  1. Anketos šablonas norint gauti raudonų kryžiukų Jūsų Vardas_Pavardė : Tomas_Pospeka Kokias užduotis įvykdėte? : Pradirbta 40minučių - - 3 taškai ( Pradirbta 111min +6 taškai ) Pravažiuoti su darbiniu transportu 50km - 3 taškai ( Pravaziuota 111km +6 taškai ) Pristatytas sužeistas - 1.5 taško ( Pristayti 8 - 12 taškai ) Laimėta surask vietą event'as - 0.5 taško ( 4 vietos surastos +2,5 taško https://imgur.com/a/wHYjU8C ) Išrašyta sveikatos pažyma - 1 taškai Paaukoti 300k į medikų seifą (vieną kartą į savaitę) - 30 taškų Kiek turite gauti taškų? : +57,5 taškai Ar turimus taškus norite parduoti/pasikelti rangą?: Rango Pasikėlimas Įrodymai : /dstatistika :
  2. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Tomas_Pospeka Jūsų tikslai Medikų firmoje ? : Padirbti medikuose , suteikti paslaugas žaidėjams , pasikelti patirties , buti aktyviam mediku darbe ir siekti aukčiausio rango , paaimti /kursužeistas . Klanai ar teisėsauga? Kodėl? : Nei vienas iš ju darbu man nepatinka nei klanai nei teisesauga. Man patinka ramus toks darbas kaip Medikai . Bet manau kad klanai nes ju yra daugiause ir jose veiksmo buna . Ar esate susipažinę su darbo taisyklėmis ir jas žinote: Taip esu susipažines taisykles kaip ir visose darbuose vienodos ir ju privaloma laikytis.
  3. Neaktyvumo anketa: 1. Jusų Vardas_Pavardė: Tomas_Pospeka 2. Kodėl įmatę neaktyvuma?: Nes darbe daukoda kardo vakarai neišeis kol kas prisijungti . Po darbo pailseti norisi. 3 Kiek laiko įmatę neaktyvumą?: Nuo 2024.03.04 - 2024.03.08 . Jai reikės atsiprašau bus pratestas .
  4. Anketos šablonas: 1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveris 2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): TVR darbui. 3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): Sveiki sugalvojau furistam kad reiketu nauju kroviniu tokiu kaip : Zvyras , Smelis , Nafta , Mediena , Rastai .Butu nauji kroviniai furisto darbui . Manau visai gerai butu jai tokie kroviniai nauji atsirastu . Tai manau tada jog visi ir nores eit i TVR darba kad sitos krovinius ismeginti ir daugiau pinigu uzsidirbti serveryje. Kroviniai 1. Smėlis , Žvyras Krovinis butu toks kad ji butu galima paimti iš Karjero ir pristatyti i apleista kasykla netoli Los Santos miesto . Va žemėlapi butu parodyta iš kur krovini butu galima paimti ir vieta kur ji butu galima pristatyti . 2. Medienos ir Rastu Kroviniai Šita krovini butu galima paimti iš medienos fabriko ir pristatyti i Baldu Sandėli kur iš jo butu gaminami baldai . Taip pat Medienos Fabrikas butu ten kur atsirastu Medkirčiu darbas kuris butu be pakvietimo , ir šitam darbe Medkirčiai kirs medžius ir iš jų darbo furistai galės paimti Medienos arba Rastu kroviny ir pristatyti i Baldu Gamykla . Šitas Naujas darbas kaip Medkirčiai bus naudingas serverio žaidėjams kaip papildomas darbas kitiems darbams su pakvietimu kai neturės veiklos . 3. Naftos Krovinis Šita krovini butu galima paimti iš ten iš kur paimame Benziną . O šita krovini butu galima pristatyti i Laivu Terminalą . Naftos Perdirbimas Pasikrovimas kad butu iš čia į degalų pasikrovimą atvežamas perdirbimui ta nafta atvežama
  5. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tomas_PospekaSpėjimas: 50
  6. Anketą į darbą 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?.: Tomas_Pospeka 2. Jūsų /info bendros statistikos lentelė, >> Patirties taškai lentelė. : https://imgur.com/a/ErD0xhr 3. Jūsų aktyvumas per diena?.: Įvairus jai nedirbu tada nuo 2 - 4 val per diena . Jai po darbo tada minimum iki 2h laiko serveryje. 4. Kodėl norite prisijungti į mūsų gretas?.: Dirbau prieš tai Furistuose , bet dėl aktyvumo nes po darbo jungtis tingėjau ir nuovargis buvo tai neišėjo prisijungti , dabar kitaip laiko vis po darbo atsiranda. Dėl to sugalvojau sugryšti atgal. 5.Kokį transportą mes naudojame ? ( išvardinti pavadinimus).: Tankeri , Roadtrain , Packer , Linerunner 6. Papasakokite apie save. Jūsų gerosios, blogosios charakterio savybės.: Esu gan paprastas , į viska žiurintis rimtai o ne pro juokus . Draugiškas ir padedantis , siekiantis savo uzsibrėštu tikslu . 7. Kada galima vežti transporto priemones ir baldus.: Galima vešti tada kaip LasVenturos serverio žaidėjai užsisako baldus arba transporto priemones , tik tada furistai gali jos atvešti. 8. Ko sieksite įsidarbinę?.: Bandysiu pasiekti aukčiausia ranga arba tapti pavaduotojumi .Kaip bus taip
  7. Neaktyvumo anketa: 1. Jusų Vardas_Pavardė: Tomas_Pospeka 2. Kodėl įmatę neaktyvuma?: Tik vakarais on busiu +/- nuo 21:00 uk laiku ( 23:00 LT laiku ) Nes daug darbo darbe , velai namo gryštu norisi paailseti . 3 Kiek laiko įmatę neaktyvumą?: Nuo 2023.12.15 - 2023.12.23 . Neaktyvumo anketa: 1. Jusų Vardas_Pavardė: Tomas_Pospeka 2. Kodėl įmatę neaktyvuma?: Svečiu Kūčias ir Kalėdas ne namie dėl to tenka imti neaktyvumą. 3 Kiek laiko įmatę neaktyvumą?: 2023.12.24 , 2023.12.25 , 2023.12.26 . 2023.12.27 Turėčiau gryšti namo .
  8. Anketą į darbą 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?.: Tomas_Pospeka 2. Jūsų /info bendros statistikos lentelė, >> Patirties taškai lentelė. : 3. Jūsų aktyvumas per diena?.: Įvairiai , nuo 2 - 4 valandų . Kartais ilgiau . 4. Kodėl norite prisijungti į mūsų gretas?.: Palikau Taksi Direktoriaus pareigas , tai nusprendžiau pabūti ramiai kaip žaidėju . Nusprendžia ateiti į Fūristų darbą , pavežiuoti krovinius. 5.Kokį transportą mes naudojame ? ( išvardinti pavadinimus).: Linerruner , Roadtrain , Packer , Tanker . 6. Papasakokite apie save. Jūsų gerosios, blogosios charakterio savybės.: Esu gan ramaus budo žmogus , jai kas stumpti pradeda aš atsakau to paciu . Matet kaip buvau Direktorius koks buvau . 7. Kada galima vežti transporto priemones ir baldus.: Kaip uzsisako Tr priemones ir baldus tada mes jos galime atvežti. 8. Ko sieksite įsidarbinę?.: Sieksiu aukštu pareigu , gal pavaduotojo pareigas . Tiesiog ramiai padirbėti.
  9. Pranešimas apie pareigų atsisakymą! 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tomas_Pospeka 2. Jūsų atstovaujamas darbas, pareigos: Taksi Direktorius 3. Jūsų pasitraukimo priežastys: Gaila bet palieku šias pareigas . Visiems ateina laikas palikti kaip bebūtų gaila, bet yra kaip yra. . . Ačiū @Monte_Gangga už suteikta šansą pabūti pareigose. Taip pat noriu padėkoti kas buvote kartu tai yra savo buvusiems pavaduotojams @Laurynas_Piknikas , @Efka_Rodz . Taip pat geriausiam darbuotojui @Antanas_Banditas . Seifas visas paliktas kiek buvo likę tiek ir yra. Ačiū visiems kurie buvote mano direktoriavime . Ačiū tiems darbuotojams kurie buvote kartu . 4. Jūsų išbūtas laikas pareigose: Nuo 2023..06.01 dienos iki 2023.12.06 ( 6 mėnesiai - 186 dienos . 5. Paskutinis algų išmokėjimas (nuotrauka):
  10. Tu spaudai , trukdai dirbti. Darai visokes nesąmones. Tokius ir reikia baisu. Ir dėti draudimus kad pirkti negalėtum.
  11. PAPEIKIMO ANKETOS ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tomas_Pospeka 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: Dark_Boy 3. Administratoriaus nusižengimas: Administratoriui draudžiama šaudyti į civilius* ir šaudyti į / iš saugių ar saugiose zonose [1-2 įspėjimai] 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://streamable.com/pt83xj
  12. Pranešimas apie neaktyvumą! 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tomas_Pospeka 2. Jūsų atstovaujamas darbas: Taksi 3. Jūsų užimamos pareigos: Direktorius 4. Neaktyvumo priežastis: Tėvai atvažiavę iš Lietuvos i Anglija pas mane tai ta visa diena busiu su tėvais . 2023.11.20 ir dar mano gimtadienis bus . 5. Neaktyvumo laikotarpis: 2023.11.20 Visą dieną . 6. Jus pavaduojantis asmuo: Patys darbuotojai
  13. Tu saudei į mus , už tai tave kill Dariau. Pas kaltas esi kad pirmas pradėjai mus kill daryti. Už tai atkeršijo to pačiu su komanda.
  14. Taip išeina tada jog esi paprastas žaidėjas gali daryt ką nori taip išeina keiktis ir pamačiai. O jau jai esi DRK tai negali net privačiai nusileikti iš nervų. Tu čia isnervinai jai dėl savo lovos nesupranti juokų. Tai dėl savo padarytos klaidos kad nusikei kiau jai buvo neleidzema atsiprašau.
  15. Anketos šablonas, norint pateikti atsiblokavimą: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tomas_Pospeka 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dark_Boy 3. Užblokavimo priežastis: Piknoziavimas Darbo pareigomis 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  16. papildomi įrodymai : https://imgur.com/a/9k3qqeG Nuvažiavau iki lobio jis mane nužudė. Tada nervai neįšleikė i privatu ji įžeidžiau. Nori karo bus jis tarp mane ir tavęs ir man bus tas pas ... Aš tave nužudžiau ir atkeršijau ta pati tau. Nereikėjo šaudyti.
  17. Tu sveikas ar ne . jau pradžiai parašei pirmas raides tai jau ir galima suprasti koki žodi norėjai parašyti . Iš kur tokiu žmonių durnu atsiranda žaidime tai nesuprasti , vienas iš jų tu :DDDD
  18. Pateikiu taip pat savo įrodymus . Jog jis mane . Jai tau lola yra games o man Lola skamb kaip lova tai aš nekaltas kad tu už tai sakai jog aš esu ( buvo žodys pavartotas negražus ) tai tas žodis įžeidė mane. Už tokius dalykus viešai matant ir turėjai but užtildytas . Lauksime galutinio sprendimo .
×
×
  • Kurti naują...