Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Josh_Sevnz

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

4 Naujokas

Apie Josh_Sevnz

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. 1. Kokios modifikacijos ieškotės: Modpacko 2. Aprašykite modifikaciją (kuo išsamiau, jeigu įmanoma): Reikalingas medium/high pc modpack'as. su Freezin v3.1 enb, sampfuncs ir pan, texturos gali būt ir pan. 3. Jeigu įmanoma, pateikite modifikacijos nuotrauką ar vaido įrašą:
  2. Kažkaip neturėdamas ką veikti naršydamas po youtube, prisiminiau kad yra toks serialas(FILMAS) samp'o, TAKSISTAS. Prisimenu kaip vaikystei šita serialą žiūrėdavau, galbūt kažkam nostalgija prisiminsit. Visa kūryba jų vyko nuo 2008-2014 metų. https://www.youtube.com/user/theTAXISTseries/videos Pati pirmoji serija: Aš manau nekelsiu tu serijų, kadangi neapsimoka, o jei kažkam bus tikrai įdomu manau pratęsit peržiūras ir be mano įkėlimų, ir pratęsim diskusijas, koks buvo tais laikais nuostabus žaidimas, be jokių modifikacijų, ir "UNIKALIU SISTEMŲ"
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Josh_Sevnz2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Joe_Barbaros3. Administratoriaus nusižengimas: Blogas ban. Atmesta anketa.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  4. https://drive.google.com/file/d/1vLkJj9qG2_UigM_YIZ0IoghNQ7WWFyFh/view
  5. Jei jau taip sunku perspėti, tai manau sėkmės su savo tokia žaidimo politika. Išeik į lauką biški nes, perkaitės ko gero esi, ir nesupranti kad žmogus naujai atėjas, nieko blogo nepadarė, galėjai tiesiog parašyt, kad fpsunlockas draudžiamas serveryje ir viskas, būčiau ištrinės.
  6. Aš naujokas serveryje išvis pirma karta prisijungiau į las-ventura serverį , ir iš kur man žinot viską? Sunku buvo perspėti kad negalima naudoti?
  7. ant tiek pamojnas servas kad banina naujokus kurie laikosi teisės :D , ble atrodo normalus serveris, bet visi klystam :D

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  5 daugiau
    2. San_James

      San_James

      Šiaip adminas turėjo pranešt, kad išsijungtai, kadangi esi naujokas, jei būtai neišsijungęs ir toliau naudojęs - tuomet viskas ok, o db turėtų atbanint, bet bbž prakaituoji taip, atrodo lyg tuoj pisi ant kilpos dėl to bano, geriau pašok į kitą srw, kokį geresnį ir vsio

    3. Josh_Sevnz

      Josh_Sevnz

      jei bebūtu tu servu sampu normaliu tai tada kita kalba būtu, o daba monseri kapotis prieš rusus zajibal

    4. Joe_Barbaros

      Joe_Barbaros

      Dar karta pakartosiu esi juokdarys, dėl bannedo kurio nepatvirtino darai čia dramas kaip motina pametus savo sūnu prieš 1 valanda. 

  8. ir koks tau čia čytinimas? Nesuprantu, laikiausi teisės ir tu užblokavai mane, net per vaizdo įrašą matosi, kad nieko blogo nepadariau. O tiesiog bandžiau pasiimt pickupą ir viskas. Tikiuosi bus paaiškinimas. @Joe_Barbaros
  9. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Josh_Sevnz 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Joe_Barbaros 3. Užblokavimo priežastis: Čytinimas4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/jsBdufF
×
×
  • Kurti naują...