Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mark_Gold

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

24 Pradedantis siekti tikslų

Apie Mark_Gold

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Žaidėjas daugiausia surinkęs/sunaikinęs narkotikų 2023-03-28 (18:00), (20:00) laimės po 1,000,000$ serverio valiutos.

    Kas galit komentaruose palikit nuotrauką narkotikų zonos MVP laimėtoją.

     

  2. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Mark_Gold 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Asap_Vylka 3. Užblokavimo priežastis: chyt, o iš tikrųjų dėl atimtų narkų susinervino žmogus. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  3. Jūsų slapyvardis serveryje (Vardas_Pavardė): Mark_Gold Atstovaujamas darbas ar klanas: Kriminalinė policija Kokias pareigas užimate (darbuotojas, klano narys ar valdžios atstovas, vadas)?: darbuotojas Įrodymai:
  4. 1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveris 2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Padėtų teisėsaugai geriau atlikti savo darbą ir pilnai nubausti nusižengusiems KET taisyklėmis. 3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti): Dabar kai stabdai žaidėją su garsiakalbiu, chate išmeta pranešimą apie jo greitį tik tada, jeigu žaidėjas yra neužsisegęs diržo. Siūlau padaryti, jog rodytų naudojant garsiakalbį jo greitį, net jeigu žaidėjas užsisegęs diržą, tiesiog vietoj neužsisegęs rašytų - užsisegęs. Taip teisėsaugai bus lengviau bausti žaidėjus už "Leistino greičio viršijimą" Pavyzdys: Žaidėjas Vardas_Pavarde(0) vairuoja netoliese automobilį užsisegęs diržą | Greitis: 152km/h
  5. Sveikas. Bėgimas: https://streamable.com/oqezp5 Be diržo: https://imgur.com/a/vJhrxa6
  6. Sveikas, kokie mes jau nuskriausti ir dar už nieką... 1 nuotrauka: https://streamable.com/627q2c 2,3 nuotrauka: https://streamable.com/abj17y 4 nuotrauka: https://streamable.com/75u75r
  7. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Mark_Gold 2. Kaltinamo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Grazvydas_Samp 3. Kaip asmuo čytino?: inv 4. Ar patyrėte žalą, jeigu taip, kokią?: - 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://streamable.com/5ahcne https://streamable.com/0m203f
  8. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Mark_Gold 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Evis_Jojo 3. Užblokavimo priežastis: s 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  9. Sveikas. Dėl ginklų licenzijos: Kriminalinės policijos pareigūnas naudoti /atimtigun ir /atimtig gali visais atvejais, kai asmuo viešoje vietoje rodė ginklus arba su jais šaudė į civilius ar teisėsaugos narius. Narkotikų platinimas: 20:18:04 esu prie ginklinės. 20:18:08 mane nušauni
  10. Sveikas, šturmuoti gali tik teisėsauga. Būtų buvęs grobimas sutikčiau, jog buvau neteisus, bet šioje situacijoje neįžvelgiu savo kaltumo.
  11. Sveikas, nežinojau, kad Visma jau buvo uždėjęs starų, bet mano nuomone aš turiu dėti įtarimą, nes aš atėmiau narkotikus. Manau šioje situacijoje esu nekaltas, nes klaidą padarė Visma_Wtf man nepasakęs, kad jau uždėjo /ita.
  12. Sveikas, atvykai į treniruočių zoną nekviestas + nesi teisėsaugininkas. Ačiū už dėmesį, gero likusio vakaro.
×
×
  • Kurti naują...