Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dovis_Cooll

Nariai
  • Pranešimai

    5.039
  • Užsiregistravo

  • Laimėtos dienos

    11

Viskas, kas paskelbta nario Dovis_Cooll

  1. 1. Jūsų slapyvardis: Ingrida_Kursioke 2. Administratoriaus slapyvardis?: Dovis Cooll 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas, buvai taip kad su bandicamu filmavau aš ja , ir prigavau kaip naktį buvo su AFK botų. Bet pasirodo kad video kažkur dingo, tiesiog atrodė lyg filmavau aš ja viskas gerai, bet kaip užbaninau pamačiau tik tada kad nebėra įrodymu. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): Nepasidariau šito, bet turėtum matyti manau suprasi @Minde_Vega žinau kad mano klaidą, bet būna visko visiems, ir šiaip pats žinai kad čia ne pirmas kartas su ja šitas dalykas.
  2. Labai tu man panašus į ELIGE CSGO žaidėja - liquad nemeluosiu Sėkmės žaidime.
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dovis Cooll Klaidos, kurią pastebėjote aprašymas:Tiesiog atsibodo kaip Minde_Vega BAN/UNBAN prižiūrėtojas kekviena karta kaip pataikau daugiau nei iš 100 metrų su M4 gaunu nusiskundimu kad čytinu.. Nežinau ar tai serverio klaida ar kas, bet įrodymas kad tai gali padaryti betkas video pamatysit kaip @Minde_Vega@Marius_Dan Pataiko iš 200 metrų su M4, o su colt [ADMIN ginklų eina iki 300 metrų] Bet nevisada pavyksta. Patirti nuostoliai (jei nuo klaidos patyrėte tam tikrą žalą - viską plačiai aprašykite, bei nurodykite ~tikslią datą ir laiką): Vaizdinė medžiaga, kuri suteiktų papildomos informacijos apie klaidą: https://streamable.com/kq0n5g - M4 kulkos. +- 200 metrų. https://streamable.com/zl25ku - Colt kulkos. +-300 metrų. https://streamable.com/86opdc O čia aš pats gavau šitus įrodymus kaip tai dariau, netgi kulkos kiaurai viska eina. @Lil_Pump Kad pamatytum ir baigtum vaidinti kad visi esam čyteriai.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dovis_Cooll 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Robert_Klicko 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: Su kolega @Marius_Dan vežėm siunta ty ginklus, pradėjo rakinti. Taisyklių žmogus nežino, kaip tokie patenką į darbą? Dar traukia iš fūros su komandomis teisėsaugos kaip mes turim krovini, ir šiaip mes buvom ji nušovė ir jis gryžo atgal. Surakino visus ir pradėjo tiesiog išsipisinėti ech graudų... Kad šiais laikais tokie dirba teisėsaugoje. 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą: https://imgur.com/a/FeQv5QB Ginklų siunta vežama Los Santos - San Fierro maršrutu Teisėsaugai draudžiama naudoti /patikrinti komandą TRV ginklų iškrovime. Teisėsaugai draudžiama sulaikyti/tikrinti/laukti Los Santos miesto ribose (ribos), tolimųjų reisų vairuotojų ir trukdyti jiems, kai jie veža ginklų siuntą. Įvažiavus į San Fierro ribas (ar ilgiau negu 3 minutes stovint Los Santos mieste), Teisėsauga turi teisę pradėti priekabos perėmimo operaciją. Perėmimo operacija vyksta šaudymo principu. Jeigu laimi tolimųjų reisų vairuotojai, furgonas be jokių tolimesnių stabdymų, turi pasiekti ginklų prekeivių sandėlį. Jeigu kovą laimi teisėsauga, tolimųjų reisų vairuotojas privalo leisti patikrinti priekabos turinį. Jeigu tolimųjų reisų vairuotojas nežada kovoti ir pradeda važiuoti toliau, teisėsauga turi teisę pasivyti ir patikrinti priekabą be jokios tolimesnės kovos. Jeigu siuntos bandoma atsikratyti (priekabos atkabinimas, įvežimas į vandenį), tolimųjų reisų vairuotojas baudžiamas darbo įspėjimais ir įtariamas Teisėsaugos už „Trukdymas teisėsaugai dirbti“.
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dovis_Cooll 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Tautvydas_Vercetti 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: Uždėjo už ginklų siunta, iškarto nušovė jo kolega. Kai nei vienas net baudos nedave. Viskas aiškiai matosi ft. 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą:
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dovis_Cooll 2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Tommy_Khalifa 3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: Tautvydas uždėjo man 20 star sunaikino priekaba, o Tommy iškarto nušovė kai pasidaviau. O ne tai kad pasiulytu bauda. 4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimą:
  7. 1. Jūsų slapyvardis: Dovis_Cooll 2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Conter_Bot 3. Jūsų kaltinimai: Išmetimas be priežasties, klausiau neatsako. Labai įdomu kokia būtent taisyklė pažeidžiau 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: KLAUSIMAS JAM ATSAKYMAS TOKS -
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?: Dovis_Cooll 2. Ar prižadate būti laiku renginyje?:Taip 3. Ar susipažinote su renginio informacija, taisyklėmis bei trasa?:Taip
  9. 1. Jūsų slapyvardis: Dovis_Cooll 2. Administratoriaus slapyvardis?: Arnas_Toreto 3. Užblokavimo priežastis?: Čytinimas, buvau prie narkų išlipau iš transporto priemonės pasiemiau ADMIN sniperi ''RIFLE'' Ir tada šaudžiau klaniški. Jeigu netikit kad viskas legaliai buvo galėsiu nufilmuoti toj pačioje vietoje ir ištestuoti vėl. Gal kokia serverio klaidą? Ar kažkas užsibugino gal ? Nežinau, reikia ištestuoti vėl... Gaila kad nefilmavau tada. Nes nesitikėjau kad užbanins dėlto kad šaudau į klaniškius 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  10. Cituoju - Buvo šaudyto nuo to tilto prie NARKŲ kur yra, prie mašinos buvau Infernuso. Atsitupes tiesiog šaudžiau ir viskas.
  11. Esme tame kad Mindauga Arnas dare /stebeti ir mate viska per /pzu. Viskas vyko nark zonoje o ne kažkūr kitur. Esme tame yra kad jeigu reikės galėsiu nufilmuoti ar kažkaip įrodyti kad kulkos daeina iki žmogaus.
  12. Kokias dar ribas? Max rezas 144 hz monikas. Galėsiu vėl nufilmuoti ar kažka panašaus jeigu reikės. Kad tikrai daeina kulkos iš tos vietos iki žmogaus....
  13. Ir ką tu čia įrodai? kad į stovinti sunku pataikyti su sniperiu to admino ? nebejuokink gal geriau. Dar pritupęs lesiau tave.. Pasistačiau mašina prie tilto, pasiemiau ADMIN ''RIFLE'' Sniperi ir šaudžiau tiesiog. Jeigu reikės galėsiu nufilmuoti vėl kad daeina kulkos iki žmogaus. Dėja nefilmavau aš netikėjau kad banina už tai kad šaudai žmogų iš toli. Nepagalvojai kad tai gali būti kokia serverio klaida ar kažkas panašaus ? Pirma išsitikinti į situacija reikia tada baninti gal?
  14. Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis: Dovis_Cooll 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Ingrida_Kursioke 3. Užblokavimo priežastis?: AFKBOTAS, buvo užduota daug kartu komandų, neatsakė nemeta AFK lenteles. 4. Papildomi komentarai: Jeigu būtų prie pc, būtų bent kažka atsakius manau. 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://youtu.be/eVN96bCjfXo
  15. Yra kaip yra. Gal jiems geriau kad trugdo pravesti tinkamai praktiką. Bet svarbiausia nepasimetem ir atlaikem kardaną. Sėkmės įrodyti kad darysi treniruotės, bei turėsi motyvacijos įrodyti kad tikrai padarysi naujovių.
  16. Prisidedu prie papeikimo šiuo asmens, yra neadekvatus žmogus. Bei viska mačiau ką dare prieš Yaza_Lupa bausti ko greičiau ! ! ! ! ! ! ! ! !
  17. 1. Jūsų slapyvardis žaidime: Dovis_Cooll 2. Kurią firmą atstovaujate?: ARAS 3. Kada Jums bus patogiausias laikas sudalyvauti varžybose? (tarp 19val. ir 20 val.): 20 4. Ar pasižadate tikrai dalyvauti varžybose?: Taip 5. Ar esate užkietėjęs DRIFT'eris?: Paskutinis kartas prieš 6 metus.
  18. .

    1. Max_Tosha

      Max_Tosha

      Man tai nereikia. Kiti kontaktai yra, pavyzdžiui, el. paštas admin@las-venturas.lt

      Beje, neleidžia galbūt todėl, kad pilnas žinučių gaviklis.

×
×
  • Kurti naują...