Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Flat_Mat_Old

Nariai
  • Pranešimai

    37
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

9 Naujokas

Apie Flat_Mat_Old

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

1.277 profilio peržiūros
  1. Turiu Iphone 5s. Telefonas yra labai patvarus, kažkodėl yra nusistovėjusi nuomonė, kad Iphone yra labai nepatvarūs. Nežinau kaip būdavo su senesniais modeliais, tačiau galiu teigti jog 5s yra labai patvarus. Manasis atlaikęs ne vieną smūgį, krito ir ant ekrano, tačiau iš nedidelio aukščio. Nusipirkus tinkama dėklą galima mėtyti ir nuo namo. tik didesnė bėdelė yra su baterijos laikymo laiku. Ji nelaiko ilgai. Manau, kad Iphone vertas savo kainos. Rankoje nesu laikęs patogesnio telefono. Apie Lumia nieko nežinau. Nepatariu padaryti klaidos ir imti Samsung. Sėkmės renkantis.
  2. Manau blogai padarėte su verslais, kadangi pelną bus galima gauti tik pražaidus mažiausiai 20min. Kartais tiek nepražaidžiama (gaunama crash ir pan.) tai kaip suprantu pelno bus neįmanoma gauti. Manau galėjote padaryti, kad reikėtų prisijungti kas kokias 12H ar pan., kad pradėtų kilti pelnas. P.S. Verslų už tikrus pinigus savininkams, kurie nori, galėtumėte gražinti pinigus.
  3. Jei MAP atrodo mažas, tai pažiūrėkit šitą video. Jame palygins MAP su Red Dead Redemption, San Andreas ir GTA IV mapais.
  4. Žemėlapis bus didžiausias visoje žaidimų istorijoje, tai manau, kad suklydai rašydamas. Už šešių dienų jau turėsiu šitą gėrį. Gal dar kas žinot, kada išeis PC versija?
  5. Jūsų Vardas_Pavardė. - Flat_Mat Jūsų kontaktiniai duomenys. - skype: oponas1 Ką sumapinote paaiškinkite. - BMX parką. Mapp darbo vaizdinė medžiaga [foto/video]. -
  6. Nerašykit tik gražus, negražus. Jei galit parašykit dar ko trūksta, ko per daug ir jūsų vertinimą */10. Ačiū.
  7. Jūsų Vardas_Pavardė. - Flat_Mat Jūsų kontaktiniai duomenys. - skypeid: oponas1 Ką sumapinote paaiškinkite. - BMX parką. Mapp darbo vaizdinė medžiaga [foto/video]. -
  8. Daug nesiskiria nuo dabartinio varianto. Ir gėlės, ant asfalto neauga.
  9. Jūsų Vardas_Pavardė: Flat_Mat Kokiems tikslams išleisite laimėtus pinigus: Pinigų neišleisiu.
×
×
  • Kurti naują...