Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Aurimas_Bosas

Nariai
  • Pranešimai

    2.185
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    10

Aurimas_Bosas paskutinį kartą laimėjo Lapkritis 25 2020

Aurimas_Bosas turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

1.317 Forumo dievas

Apie Aurimas_Bosas

  • Rangas
    Meistras
  • Gimtadienis
    Kovas 22

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta

Paskutiniai lankytojai

19.026 profilio peržiūros
  1. @Bruno_Linn Priminsi ateiti, kai vyks pokalbiai, norėsiu įsitikinti, ar tebe mik mik mikčioji.

    1. Bruno_Linn

      Bruno_Linn

      Vis dar mikčioju.

  2. Kokia nauda iš smėlio/žvyro atvęžus? Kad daugiau bus pasirinkimų, naudos nematau, siūlant idėja, ji turi būti naudinga: 1. Darbui 2. Žaidėjams. Kolkas matau tik viena iš jų. Tad esu Prieš idėjai.
  3. Dalyvio registracija, Jūsų slapyvardis žaidime (Vardas_Pavardė): Aurimas_Bosas Kokį prizą tikitės laimėti?: 113 € / 20 min. /tverslas žaidime Ar pasitikite savo sėkme norimam prizui laimėti?: Taip, pasitikėjimas visada turi būti.
  4. Sėkmės pareigose, prižiūrėk LV rajonus kaip savo tėviškę.
  5. Griežtai prieš. Pelningiausias darbas, gali net dirbti su keliom fūromis, net nebūna tokios minties siūlyti.
  6. Yra šiuo metu padarytas komandos naudojimas iki 300ms. Nežinau,negaliu pasakyti ar tai veikia visoms komandoms. Bet šiuo metu, turi būti balansas ties klanais ir teisėsaugininkais. Apsispręskite kadanors, ar norite,kad teisėsauga būtų stipresnė, ar klanai su C-Bug'u. Šiuo atveju, esu prieš, šiai idėjai, kol nebus pateikta "Normalių" argumentų. Kiek žinau,klanams yra uždrausta "įtraukti" žaidėjus į TR.Priemonę sėdant joje.
  7. Aš suprantu,kad Tu esi Misteris Smitas,bet nesitikėjau,kad toks Smitas. Mldc bratūha, laikyk kardana komandoje , Invis,ar Slashas gal nenušalins kaip manęs .
  8. Vykdžiau tik pagrindinį eventą helovino. Tačiau noriu padėkoti už įdėtą darbą, buvo pasiruošta tikrai, vertinu ir dėkoju,kad dar kažką darote. Sėkmės.
  9. Pasiūlyta idėja yra tokio pačio tipo kaip /pasiekimai. Ar tikrai yra verta, tai daryti? Tikrai taip, bet tada statistika turėtų anuliuotis, nes 60% žaidėjų, jų jau įvykdytų, tad ar bus iš to kokia nauda? Mano manymu, tai tik nemokami prizai žaidėjams. Naujokai, kurie turi aplamai mažai patirties, jiems būtų tikslas to siekti, bet ne senbuviams. Arba pasiūlymas, neanuliuoti turimos statistikos, bet nuo turimo kiekio, skaitytūs, kaip žaidėjas/darbuotojas turi 0 statistikos. Tada tokiu atveju, aš idėjai tikrai pritariu. Tik prie to dar pridursiu, kad jei siūlote idėja ir norite,kad ją greičiau įgyvendintų, pasiūlykite būtent kokie pasiekimai darbų turėtų būti, kad jau būtų lengviau Inviui ją pradėti kurti.
  10. /mzenklas, nepakeis ir nepritrauks daugiau darbuotojų. Mechanikai turi daug galimybių tobulinti/tiuninguoti mašinas. Tokiu atveju jei nori,kad darbuotojas turėtų motyvacija dirbti ir keltis rangus, pasiūlymas - Suteikti leidimą valdžiai keisti darbuotojams privalumus su "Tiuningavimu", ar kitais darbo komandomis (Kurias ir taip gali keisti kiek pamenu). Apart to, galima kitų idėjų pasiūlyti nesusijusių kaip su "Nuosavas darbo transportas" ir t.t Idėjai nepritariu.
  11. /Pasiekimai aplamai reikia jau perdaryti. Pridėti daugiau pasiekimų, atskirti. Pasiekimai turi būti susije tiek su darbais, ar automobiliu, o galbūt ir su forumu susije. Pritarčiau idėjai, tik siūlant idėja, būtų gerai,kad ją išsamiau parašytai. Pasiūlyti kokie tiksliai galėtų būti tie pasiekimai su pavedimais. Pavyzdžiui: Išleisti pinigų (Banku) 12 eurų [Neįvykdyta] Išleisti pinigų (Banku) 36 eurų [Įvykdyta] Ir t.t
  12. Iki Las-Venturiečiams.

    Bosas out.

    1. Linas_Svc

      Linas_Svc

      pagaliau daėjo

  13. Duokit veiksmelio duokit. Tik nuo Jūsų žaidimas įdomesnis.
×
×
  • Kurti naują...