Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


♠ Big_Bang ♠

Nariai
  • Pranešimai

    309
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario ♠ Big_Bang ♠

  1. Supranti, prieš kelerius metus sutinku, toks darbas tikrai būtų geras, bet dabar tai...
  2. Susirask gyvenima nolaiferis... Turi zmona, vaika o dar sampa zaidzia...
  3. Jokio kma cia nedarykit... Buvau su Bullet iskrides i sita aikstele, su hidraulika isvaziavau...
  4. Man nei tas nei tas, Rooney kažkaip man labiausiai prie širdies ;] Na bet jei jau reikia rinktis, tai renkuosi Ronaldo ;]
  5. Paimsiu Milenia, ankščiau naudojau. Dėkis.
  6. Žinok reikėjo geriau su PS daryti, o dabar tai tekstas paprastas tai nesižiūri.
  7. Eikit jūs tik stumt ir mokat, Ernis buvo geras DPi. O pirmai buvo DPi visiem viskas patiko, visi buvo geri, dabar mat pasikėlė.
  8. Jo, invi padarei klaidą, Ernis geras DPi buvo... Geriau pažiūrėk ką tavo numylėtinis Šefas daro. Tik grįžo iš kart DPi duoda, o tarkim aš dabar grįščiau tai huj gaučiau kokias pareigas... Pats darai klaidas o poto kitus kaltini, kitaip sakant ieškai kaltų.
  9. Sveiki, taigi kaip ir supratote iš pavadinimo, laikas ir man palikti serverį. Kodėl ? Na ką, pradedam nuo viso to, kad Invis visiškai nesistengia prisidėti prie serverio, Volkas kažką bando dar įsikabint, bet kiek pastebėjau, jis irgi jau nebedaro atnaujinimu nei nieko. Abiem rūpi tik pelnas, ne žaidėjų skaičius, gerovė, ar žaidimo kokybė. Serveryje pilna bugų, kurių niekas net nežada taisyti, parašai į klausimus pagr administracijai, kada taisys bugus, tiesiog paprasčiausiai jie ištrina tą temą. Serveryje dabar veiksmo nėra, net neįdomu žaisti, eventų galima sakyti 0, ir dar gaug kitų visokių nesamonių. Serveryje susipažinau su tikrai šauniais žmonėm, tokiais kaip Rytis_Klemka,Audrius_Lightz, Augis_Kupryss, Lockerz_Driver, Bosasa_Karka, Ernis_Caffe, Deivas_Inline, Liutauras_Pro, Dovis_Sander, Deividas_Paška, Ivanas_Žigulys ir dar daug kitų šaunių žmonių. Atsiprašau, ko nepaminėjau, tiesiog buvo tiek daug žmonių kad net sunku išvardint. Tai vat, linkiu jums geros kloties, Inviui ir Volkui pasitaisyti ir iškelti šį serverį į aukštumas. Ir invi, nebežaisk NBA 2k13, rūpinkis serveriu... Neužsisedėkit per ilgai prie pc, juk nemanau, jog esat laido riteriai, juk turit ir savus gyvenimus, geros kloties jums linki, Big_Bang.
×
×
  • Kurti naują...