Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Edvardas_West

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Edvardas_West

  1. Visalaik sakoma :DDDDDDDD px zmoniu nera dar freebanus padalink, kodel ne, verksnys
  2. Raso "Geri, ahujeni atnaujinimai" :DDDDDDDDDDDDDDDDD Atsigaukit jus, kiausinius is servere iseme ahujeni atnaujinimai. Gal jau baik zaistis ir uzdaryk ta serveri, liko tik narai ir normalus pacanai kur zvengia is visu, ateinu i foruma tik pazvenkt, direktoriai vienas po kito dingsta, kitus direktorius vpsh uzbanina :D:D:D jau bbd cia visi
  3. Sveikinu Drugz, gal per savaite atrasi pora zmoniu i darba!

  4. Bingo Dar blogiau, jei žmonių žaidžiančių skaičius didėja, bet serverio žaidėju skaičius mažėja. Man atrodo reiktu biški susirūpint kas su serveriu negerai, a?
  5. Ant tavęs niekas ir nėra verčiama, tiesiog kalbant apskritai pats serveris nėra toks, koks buvo anksčiau ir dėl to tas žaidėju skaičius mažas. Tiesiog reikia daug ką keisti ir taip kalbu nevien aš, bet ir dauguma žmonių, jog nėra serveri ką veikti, o tai ir yra numeris vienas problema. Reikia daryt bendrus pakeitimus, čia aišku didžioji dalis darbo atitenka Britui, bet norint, kad atsirastų tas žaidėju skaičius reikia visiems pasistengt.
  6. Čia tu ir klysti. Projektas nebebus toks stiprus, koks buvo anksčiau. Žaidėju skaičius mažės, nes keičiasi žaidėju prioritetai, senesniems žaidėjams atsiras kita veikla, o jaunesniems žaidėjams nebera Samp'as aktualu. Dabar yra kitokių ir visgi įdomesnių žaidimų. Juo lab, kad ateina vasara ir skaičius dar labiau sumažės, iki kol suprasi, kad nebeverta bus projekto laikyt. Siulau nebut dėl to tokiam pozityviam, nes galiausiai viskam ateina galas, o man atrodo, kad šiam serveriui jis nebetoli, ir ne tik dėl to, ka pasakiau, bet ir dėl pačio serverio netvarkos.
  7. Tiesiai šviesei pasisakei, malacius, miršta tas LV, jei dar nepastebejei Invi, būtų pats laikas. Prieš du metus kai lošiau, tikriausia buvo įdomiau, neį dabar. Pažaidus keturias dienas atsibodo. Neveltui tiek žmonių čia nebelosia.
  8. Nenardyk kaip mažas vaikas, bereikšmis postas.
  9. Prieš. Tam yra taksistai, jų darbo paskirtis ir yra jus nuvežti ten, kur norit.
  10. www.linkomanija.net - uzeik ir tu.
  11. Sumappinau naują gatvių valytojų bazę, nes anoji jau senoka ir ši vieta man atrodo nebloga, taip pat šalia pastačiau ir parduotuvę, ją būtų galima nusipirkti telefoną, maistą ir pan. Komentuokit už/prieš. Ačiū!
  12. Taigi, katik neturėdamas ką veikt sukūriau gaisrininkams naują bazę, nes senoji jau gan sena, todėl mėginu ją pakeist. Šioje vietoje buvo tik apartamentai, bet jų serveryje pirkti nebuvo įmanoma, todėl manau tai nebloga vieta. Komentuokit už/prieš, išreiškit savo nuomonę. Ačiū!
  13. Mkjogo.com, kam pirkt, kai gali su betkokiu betkada zaist?
  14. Mamyte kisenpinigius duoda, taupo taupo ir nusiperka admin'a is paskutiniu pinigeliu, kad galetu kick'int zmones ir rasyt per chat'a, kad net visi matytu.
  15. , o ar tau mappinimas? Su situo darbu parodei, jog pats nesugebi mappint, ar bent jau neturi ideju. Be to, mappint as sugebu, tiesiog skiriasi zmoniu skonis. P.S: Nesiuntinek kiss'u, as negejus.
  16. Tai kita syki daryk ilgiau, bent padarysi ispudi. Ir kuom sitas grazesnis, jog yra tvora, keli nugriuve namai ir camperiai? As jau sitame serveryje supratau, jog mapp darbas neturi buti truputeli grazesnis uz dabartini, bet jis turi buti daug grazesnis ir vertingesnis nei senasis.
  17. Gal jis ir nelegendinis mapperis, bet tu cia tikrai nusitampai su tokiu mapp... Kam tos geles isvis?
  18. Pries, man patinka ta ideja, jog susitato gaujos savo masinas ir kalasinasi vienas i kita, cia jau perdaug uznesa i Treniruociu zona skirta PD.
  19. Stikliukas - Carshowbann.SFSX ir Kmb beam
×
×
  • Kurti naują...