Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Paulius_Weed

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-4 Laido riteris

Apie Paulius_Weed

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Weed 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Mathyz_White 3.Už ką buvo skirtas banas: Inv 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Paulius_Weed 2.Kaltinamojo Vardas_Pavardė serveryje: Lauris_Life. 3.Kaip jis sukčiavo: Sobeit, kiaurai vartus. 4.Įrodymai [foto/video]:
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Weed 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Rokaz_Original. 3.Už ką buvo skirtas banas: Teleport [čytus] 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  4. Tu stebėk bukle sraigto . Ji jokiu budu negalejo tai pasikeist + tu nei vip nei admin. Sekmės.
  5. Koki dar free baninimai? Istrink sobeit'a. Dar nepasimokysi ir trecia ir ketvirta diena baninsiu. http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/26094-paulius-weed-baned-rovena-jurkut%C4%97/
  6. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Weed 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Rovena_Jurkutė. 3.Už ką buvo skirtas banas: Čytų naudojima. Pasihealino lėktuva. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Weed 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Lukas_Q 3.Už ką buvo skirtas banas: Už cytus , heal car. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  8. Tu atipeikėk , nebuna tokio lag + kaip stebi kita zmogu , ir dar speed kiek kartu darei + kaip parasiau tu buvai netoli LSV Ir atsiteleportinai iki ballas gaujos hoodo.
  9. Nieko as tau nesakiau kad neimanoma taip greit + tu buvai kitam miesto gale ir nespejau nufilmuot. Galint rakinti tema. R raidę netycia paspaudei?
  10. Tai kodel begai link manes? nes esi FTB, Gal persirengei tam klube.
  11. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Paulius_Weed 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Judita_Low 3.Kodėl buvote užbanintas: Realog kaip teisesauga pagauna. Noriu irodymu kad dariau realog. pirma karta dariau nebuvau nei surakintas. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: http://www.part.lt/perziura/55e02a8cad88f0f6f26ad8e8a44a921e910.png
  12. 2.Kaltinamojo Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Satas 4.Įrodymai [foto/video]:
×
×
  • Kurti naują...