Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Abran_Guzman

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

27 Pradedantis siekti tikslų

Apie Abran_Guzman

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Reikėtų daugiau su tekstu padirbti, pabandyk imagination.lt arba ecolor.lt
  2. Užsimaniau lošt, bet nėra normalaus CSS parsisiuntimo. Gal kas žinote iš kur galima gaut, kad eitu įsirašyt update ir būtų galima žaisti CSS.LT serveriuose?
  3. Mano kompiuteris naudoja nelegalius W8 ir + jau atsisiunčiau Kasperky ir CCleanerį.
  4. Man atrodo, kad AVG 2013 mokama. Tik vieno mėnesio trialas nemokamas, ar ne?
  5. Norėčiau išgirsti iš žmonių nuomones apie mane. Nors esu dar "naujas" veidas, bet vistiek esate susidarę pirmąjį įspūdį apie mane, mano komentarus. Taigi priimsiu visą kritiką ir bandysiu tai savyje pakeist į gerąją puse.
  6. Manau ne vienam iškyla toks klausimas kaip apsaugoti savo kompiuterį nuo striginėjimų ar virusų. Pasidalinkite savo nuomonę ir padiskutuokime ar saugote savo kompiuterį, kartas nuo karto išvalote? Asmeniškai aš gavau naują kompiuterį ir norėčiau jį apsaugot, bet nemanau ar pavyks padaryt tai visą laiką. Kol kas esu be anti-virusinės, nes nerandu padorios ir nemokamos.
  7. Esu naujasis Jūsų popiežius, melieji. Jei norite, kad būtumėte mano rankuose - nupirkite man kreditų ir aš priimsiu į savo globą. (aš ne negras ir ne čiurka)
  8. Jei darai nesąmones ir tave jailina - nemanau ar tai administratorių problemos. Pats atsakai už savus veiksmus, o jei manai, kad esi neteisingai užbanintas kreipkis į pgr. administratorius arba rašyk atblokavimo anketą forume + nusiskundimą administratoriumį. Kiek matau tai geriausia išeitis forume paverkt ir dar pridėt, kad neteksim žaidėjų - tokius reikėtų ignoruot ir blokuot ne tik žaidime, bet ir forume jei neatsako už savo veiksmus ir kaltina aplinkinius.
×
×
  • Kurti naują...