Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Last_Fight

Nariai
  • Pranešimai

    351
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    4

Last_Fight paskutinį kartą laimėjo Vasaris 14 2021

Last_Fight turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

773 Žvaigždė

2 sekėjų

Apie Last_Fight

  • Rangas
    Pažįstamas
  • Gimtadienis
    1999.08.31

Profilio informacija

  • Vieta:
    Vilnius
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

8.783 profilio peržiūros
  1. Pasmauge tave Domka tam video

  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Last_Fight Ką veiksite su laimėtais pinigais: su @Lucy_Suarez isleksim atostogu kokiu bbz kazka
  3. Įrašau per setupa G-AC į gta, išjungiu antivirusinę, bet vis tiek errora meta. Gal kažkam yra buvę ir gal kažką ne taip išjungiu ?
  4. 1. Jūsų slapyvardis: Last_Fight 2. Administratoriaus slapyvardis?: Max_Tosha 3. Užblokavimo priežastis?: Vartotojas atimtas bet kad net nežinau kas tas ernis_loganas 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/PK6nQlP
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Last_Fight 2. Kokia paslauga renkatės: Klano įspėjimo nusiėmimas.
  6. O nuo kada karo tipo klanas gali bendradarbiauti su teisėsauga? Ką su tom furom būtumet darę? Laikę ir atidavę teisėsaugai, tiesioginis bendradarbiavimas su teisėsauga, už kurį mažų mažiausiai turėtumet patekti į klanų juodajį sąrašą. @Jonas_Slash
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Last_Fight 2. Kokia paslauga renkatės: 1 klano įspėjimo nusiėmimas | 50t
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Last_Fight 2. Jūsų atstovaujamas klanas: Zero Tolerance 3. Kiek taškų surinkote: 42.5t 4. Įrodymai: Narkotikai (0,5 x 15 = 7,5t) : https://imgur.com/a/JV3Ty2Y Grobimai ( 1 x 7 = 7t) : https://imgur.com/a/9h1k1Yj Vagonai ( 1 x 2 = 2t) : https://imgur.com/a/ahLhtGV Bankas : (1 x 2 = 2t) : https://imgur.com/a/XVC4Mpz Sienos: (1 x 10 = 10t) : https://imgur.com/a/jjbse2m (2 dienos iš eilės) Zonos : (0.5 x 4 = 2t) : https://imgur.com/a/eUuEPAK Video : (4 x 3 = 12t)
  9. Šaunuolis, reindžeri, spaudžiu tavo dešinę, gležną rankelę. O, šiaip, jei @Conter_Bot, @Petras_Rimkus pageidaujate, galime gražinti visą maišo turinį, jog šitas žmogelis pamalonintų savo ego ir pasitenkinęs nueitų atlikti namų darbų. Mano supratimu, įspėjimai tai kraštutinumas, kurių reikia imtis, jei neišeina susitarti. Bet kažkodėl tiek šioje temoje, tiek žaidime su teisėsaugos valdžios atstovais radome kompromisą ir galima apsiriboti narkotikų gražinimu, o ne klano įpėjimais.
  10. Taisyklės yra taisyklės, su tuo sutinku. Bet šiuo atveju pusė, kuri galimai patyrė žalą - pretenzijų neturi . Vienintelis, kas pretenzijų turi, tai tik tu, nors su šiuo veiksmu apskritai neturėjai nieko bendro. Įdomu ir koks pzu motyvas buvo, gaudei čytus? "Manau visiem pasitaiko, neturiu jokių pretenzijų kadangi padavė veiksmo ir tikrai po ilgo laiko. Ačiū už veiksmą." - Pašnekėjau tiek su Rimkum, tiek su Conter, abu vienareikšmiškai pasakė, jog dėl to pretenzijų neturi. Kaip tik, padėkojo už veiksmą. Neisiginu, klaidą padarėme, galbūt ir nesprogo ta mašina, tačiau aš jos nebemačiau. Klysti žmogiška, klaida nepasikartos, viską išsprendėme draugiškai.
  11. Nelabai buvo galimybė, kadangi kaip matosi nuotraukoj : https://imgur.com/a/9OtYNr4 tuo metu remigiju užpuolė Swed_Makaras, ir po kelių sekundžių mašina dingo : https://imgur.com/a/YvvQpEn, neturėjom toj mašinoj nei mechaniko, kurioj sėdejo Remigijus. Ir juo labiau vos mum išvažiavus iš PD bazės remigijus mirė : https://imgur.com/a/5NHQ6bW, savaime suprantama sprogo ir vienintelis transportas. Taip, negalėjome vežti, bet pats puikiai žinai, kad tokiose situacijose galvoti daug negalima, ypač, kai buvo prisijungusių 15+ teisėsaugininkų. Ir dar, teisėsauga pretenzijų dėl to netūrėjo, bet kažkodėl tau užpakali niežti. Čia ir pasimato motyvas, jog rašai papeikimą ne dėl teisėsaugos pralaimėjimo, o tik todėl, kad uždaryti klaną. @Conter_Bot, @Petras_Rimkus atsiprašau viso klano vardu už šį incidentą, bet turbūt 600g hašišo būtent šiuo momentu jums ne tokie ir svarbūs - jum svarbiau veiksmas.
  12. https://imgur.com/a/OMg1ALG nzn rodo, kad snd nusipirkes, o video irgi snd darytas Juo labiau, pasibaiginėja vipelis, tai galima išsidirbinėti? Kažkam iš komandos gali pasibaigt adminas, puse servo išbanins, gi vstk baigiasi adminelis.
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Last_Fight 2. VIP nario @Vardas_Pavarde: @Matas_Greitas 3. Papeikimo priežastis: Grūbus piktnaudžiavimas VIP komandomis 4. Vaizdinė medžiaga (nebūtina): https://streamable.com/s2d2ze
×
×
  • Kurti naują...