Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Justinas_Brigada

Nariai
  • Pranešimai

    538
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Justinas_Brigada

  1. Davai duokit kas Vodkos skype.

  2. Sveiki, gal galit kas padėt? Neatidaro .jar failų, ne tai kad neatidaro, bet jie būna .zip failo tipo ir juos atidaro winrare.

    1. Grazvydas_Samp

      Grazvydas_Samp

      nueini ant papkes, spusteli ir desiines peles migtuka.. Open with winrar... poto isexraktini.

  3. Neblogas, dar tas geras kur vakar į steam PM numetei. (3 killai su dgl ir 1 awp no scope).
  4. Sveikinu serverio administraciją, tikiuosi ir ketvirto gimtadienio sulauksim. Didelės sekmės su serveriu.
  5. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Justinas_Brigada. 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Erika_Berry. 3. Administratoriaus nusižengimas: Įžeidinėjmai viešai. (užtildymo priežastyje) + dar gavo mute nuo Brito. 4. Įrodymai (būtina):
  6. Ką čia ta Erika_Berry ar kokia ten ji bando primest? Ji čia tipo taip nemokamo admino siekia ar kas? Nes kiek matau tai kolkas nelabai sekas.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  3 daugiau
    2. Kasparas_Barkauskas
    3. Super_Monster

      Super_Monster

      Tu geriau šą, o tai britas baną dės :)

       

    4. Arunas_Han

      Arunas_Han

      turiu jai tik vieną pasakyt - pisk buroką.

  7. Ir kas tau su manim blogai? Tas, kad nenuolaidžiauju ir viską darau pagal taisykles? Jei elgtumeis normaliai pagal taisykles, o ne taip kaip nori tu tai ir nekiltu tokių problemų kaip dabar. Jei aš tau nepatinku tai ir pasilik savo nuomonė sau, o ne skleisk kitiem. Ir dėl tu darbuotojų priiminėjimu, tai nejuokink tik.. Šiuo metu mechanikų komandoj yra tik 26 darbuotojai ir tai tikrai nėra labai daug palyginus su kitom firmom. Taip, kad nereik čia tavo ir tavo draugų teorijų.
  8. Pati pirma nuotrauka ir pati viršų paskaityk. Gerai ištraukei iš griovio ir viskas eini toliau dirbt bėdų nematau, o ne į žvejybos zoną važiuot su draugu.
  9. Į tavo papeikimą atsakiau Armin_Gold papeikime, tad ten viską rasi. - http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/123271-peikiu-justinas-brigada/ Beje pats peikdamas mane prisipažinai jog nedirbai, o žaidei su draugais ir dar rašei per /r raidę, kad reik dirbt, o pats nedirbai.
  10. Armani - jei neklystu 1 įspėjimą esi gavęs už AFK ilgiau nei 5 minutes ne bazėje. (nuotraukos yra Mechanikų skilties temoje "Įspėti, išmesti darbuotojai"). O šiuos du gavai už ne darbą, darbo metu. Nuotrauka - http://www.part.lt/img/f8613ddab92905309da380ca9a63969b882.png Aury - Aury nevaidink dabar nekalto "avinėlio" (atsiprašau jei įsižeidei) kuris nieko nepadarė. Tu jau turėjai 2 įspėjimus už ne darbą, darbo metų. (dalyvavai evente) ir dabar gavai 1 įspėjimą už ne darbą, darbo metu. Be to buvai įspėtas, kad eitum dirbti ir paklausiau ar supratom vienas kita, o tu man atsakei, kad supratom, bet vistiek to nepadarei. Pirmi įspėjimai: http://www.part.lt/img/efd0a80ccea208813872105e3ea260fc316.png Ir šie įspėjimai su visais susirašinėjimais: http://imgur.com/kdM7Yis,sKzNbU2,MFqoFVE,JuzQWDU
  11. Kas nori GFX kovos? Būtu gerai iš pradedančiu kas, nes pats neseniai pradėjau. Į PM papaišykit.

  12. Trūksta įrodymų. Nesimato jog jis nupirko tavo automobilį ir aplamai, kad buvote pastate ant pardavimo mašinas po 1 eurą.
×
×
  • Kurti naują...