Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER zvejybos valanda!

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Jonas_Reikus

Nariai
  • Pranešimai

    167
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

84 Pažengęs

Apie Jonas_Reikus

  • Rangas
    Apsipratęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. *Anketa* 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Audrius_Lightz 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): 3.Už ką buvo skirtas banas: Už nesilaikymą evento taisyklių. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): Čia kaip iškrito iš laivo Čia vėl grįžo.
  2. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė? Tomas_Drfiteriss Kiek laiko žaidėte kitame serveryje? 2metus. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį? Draugai ce zaidz Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu. Jeigu esate užblokuotas tame serveryje iš kurio emigruojate turite pridėti nuotrauką ,kurį įrodo kad esate tikrai užblokuotas.
  3. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matas_Cancel * Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių: Taip ( už draugą pildau )
  4. Visi nuvalkioti , nei vieno naujo nemačiau. Bet šaunu jog keli , yra žaidėjų , kurie nematė.
  5. Sveiki , sukūriau savo pirmąjį laikraštį , vertinkite "Nolaiferiai" Gaisrininkai skundžiasi , jog pastaruoju metu gaisrų padaugėjo beveik 50 procentų. Dažniausiai gaisrai kyla ne dėl visokių paliktų virdulių , elektros sutrumpinimų , o dėl rūkančių žmonių. Gaisrininkai kaltina "Yardies" mafija , jog jie pardavinėja žolę Las-Venturo gyventojams. Teisėsauga daro viską , jog užkirstų kelią žolės platinimui , bet mafijos bosas Lionel_Messi labai gerai ištreniravęs savo mafijozus ir jiems pabėgti nuo teisėsaugos - Vieni juokai. Šiandien , maždaug 12 valandą nusižudyti bandė civilis. Jis šoko pro daugiaukščios stovėjimo aikštelės langą. Manoma , jog jį paliko mergina ir jis neiškentęs sielvarto norėjo tiesiog baigti savo gyvenimą. Gaila , bet gelbėjimo tarnybai nepavyko jo sustabdyti , jis tiesiog pasiuntė juos N****. Degalinės "Xoomer" savininkas skundžiasi , jog vos ne kas antras nesusimoka už degalus. Tai padaro didelius nuostolius degalinės savininkui. Nors nesusimokėjusius užfiksuoja video kameros , ir duoda jiems įtarimo lygį - Jiems vienodai , jie vistiek nesusimoka. O , teisėsaugai pagavūs nesusimokėjusį , jis teigia , jog užmiršo tai padaryti. Šiandien tiek. Patiko ? +REP.
  6. Vos tik iškris pirmasis sienagas - būtinai apsimodinsiu.
  7. Labas rytas ! Kaip nuotaikos ?

  8. Nesveikai gražūs Būtinai paimsiu , ir ateityje panaudosiu.. +R3P !
  9. Šaunu , jog grįžti... Aš taip pat buvau paleavinęs , bet "ant prikolo" prisijungiau ir pamačiau naujoves sistemas ir kažkaip susigundžiau toliau žaisti serveryje.
  10. Gudruoli , jeigu kelsi įsikels ir HUD ir taikinukas , o jis nori tik vieno iš jų... Beje gražus HUD.
  11. Jooo , aš ir ragavau ... Kai skanumo , tai aik tu *Myliu Las-Venturas.lt*
×
×
  • Kurti naują...