Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tadas_Saint

Nariai
  • Pranešimai

    74
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

27 Pradedantis siekti tikslų

Apie Tadas_Saint

  • Rangas
    Narys
  • Gimtadienis
    1998.03.11

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Bronzinis
  • Patirtis:
    10k ir kyla
  • Pinigai:
    Nedaug
  • Tr. priemonės:
    Elegy <3

Profilio informacija

  • Vieta:
    Las-Venturas
  • Lytis:
    Vyras
  1. O. Chebrytei vyriški instinktai suveikė . Labas, malonu ir man dar vieną panelę serveryje matyt
  2. FaU? Tas pats? Opaaa, malonu. Pažįstami veidai
  3. Šaunu kad stengies, ir tą parodai. Tačiau vistiek laukiam Volko
  4. Nesamonė išvis. Ir juolabiau kad po to dar žaidžiau, ir tik dabar parodė kad baną gavau. Nu, Inviui dar darbo atsiranda.
  5. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadas_Saint 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Robert_Klicko 3.Kodėl buvote užbanintas: Nežinau. Nėra net priežasties. Svarbiausias dalykas yra tai, kad 17 dieną, 17:33 gavau tą baną. Nors dar grįžęs namo, per tą patį acc žaidžiau. Grįžau namo apie 23:30. Ir nuo to laiko pražaidžiau iki maždaug 01:30. Airis_Bond ir Micro_Mohito gali paliudyt kad buvau prisijungęs ir žaidžiau. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  6. Noriu rekomenduot porą žaidimų. Esu žaidęs visus, bet išskirsiu kelis labiausiai patikusius, kad padėtų nuomonę susidaryt. Magicka Indie tipo žaidimukas (tiem kas nežino, indie tai yra independant developers. Lietuviškai būtų nepriklausomų kūrėjų žaidimas). Labai įtraukia. Begalė magijos kombinacijų, ir kai sakau begalė tai tikrai tą ir noriu pasakyt. Co-op galimybė visą tą dar labiau pagerina. Grafikos srity šis žaidimas kiek prastesnis, tačiau nėra ko norėti, indie vis dėl to. Sakydamas kad prastesnis nenoriu pasakyt kad grafika bloga ar kažkas panašaus. Ji žaisminga, ir žaidimui suteikia tikrai gan gerą atmosferą. Žaidimo kūrėjai pasižymėjo geru humoro jausmu, kurio čia bus daug. Siūlau išbandyt šį žaidimą. Iš viso duočiau 8/10. Borderlands 2 Tikriausiai dauguma esat jį bandę, tačiau dar kartą jį rekomenduoju. Dievinu šį šedevrą. Grafika sukelia tikrai gerą atmosfera, o šio žaidimo muzika ją dar labiau pagyvina. Ginklų pasirinkimas MILŽINIŠKAS. Neradau tokio pačio ginklo 2 kartus, o šį žaidimą praėjau jau kokius 5 kartus. 5 klasės su kuriomis galite žaisti (4 jeigu neturit mechromancer addon'o). Humoro šiame žaidime taip pat netrūks. Nuostabus žaidimas, bent jau man. Na, kartais tampa monotoniškas, nes dauguma misijų panašios. Nuvažiuok ten, nušauk tą, grįžk atgal. Tačiau geroji pusė yra tai, kad tas žudymas yra įdomus. Drąsiai galėčiau duoti 9/10 Mass Effect. Labiausiai rekomenduoju šį BioWare kūrinį. Visi apie jį tikriausiai girdėjom. Žaidžiau visas 3 dalis. Visas praėjau ne kartą, ir ne 2. Pirmoji dalis tai mažiau veiksmo, bet labai daug istorijos. Neišsigaskit, istorija tave tiesiog įtraukia. Tu nori žaisti, nori sužinoti kas bus toliau. Antrojoje atsiranda daugiau veiksmo. Kažkodėl šią dalį atsimenu mažiausiai, ir iš tų 3 dalių ji man pasirodė praščiausia, taigi apie ją nešnekėsiu daugiau. Trečiojoje dalyje dar daugiau veiksmo. Daug kas skundėsi, kad Mass Effect 3 tapo eiline šaudykle. Noriu tą paneigt. Būtent ši dalis mane labiausiai įtraukė. Istorija pasiekia visą kulminaciją, begalo intriguoja. Viskas priklauso nuo to, kaip stengsies žaidime. Padėsi kietiem, tavo pasirinkimai nulems istorijos baigtį. Kalbant apie pabaigą. Na, pusė pasaulio keikė BioWare dėl to kad nesupranti kas iš tikrųjų ten pabaigoj įvyko. Nepasakosiu plačiau, nenoriu atskleisti siužeto dar nežaidusiems. Aš ir pats kiek nuliūdau ją pamatęs, tačiau gal BioWare taip padarė nenorėdami atskleisti visko, ir galbūt planuoja 4 dalį? Mano toks spėjimas. Poto išleido papildymą, labiau paaiškinantį pabaigą. Noriu perspėt, jeigu jums rūpi tik veiksmas (kaip Call of Duty, Medal of Honor žaidimuose), jūs to čia nerasite. Tačiau dar kartą pasikartosiu, žaidimo istorija tiesiog nepakartojama... Vien dėl to drąsiai galiu duot 10/10. Baigiu savo litaniją. Sėkmės žaidimuose .
  7. Neįsižeisk, bet darbas tai tikrai nieko vertas. Tekstas plikas, ant avataro nieko neuždėjai. Neprašė efektų, bet bent kontrastą galėjai padidint. Gražiau būtų buvę. Teksto irgi žalio prašė, net spalvos nepakeitei... internete pilna visokiausių pamokų, eik pasiskaityk jas, išmoksi naujų dalykų, galėsi juos pritaikyt darydamas darbus. Ir dabar nereikia pult kad stumiu, tik kritikuoju. Išsakiau savo nuomone. Ir ne, tuo nenoriu pasakyt kad geriau kažką moku, tiesiog matau trūkumus, ir juo pasakau, kad tų pačių klaidų nebedarytum. Sekmės tobulėjant
  8. Mano nuomone nesvarbu koks amžius. Svarbu kad žmogus su pareigom susidoroti gali . Beje sveikas, malonu
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tadas_Saint 2. Kokią vietą užims Lietuvis?: 25 vieta.
  10. Šaunu. Gal šį kartą neatsiras tokių, kurie nevertina darbo.
×
×
  • Kurti naują...