Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Andrius_Mafian

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Andrius_Mafian

  1. Cia as Ponas_Andersonas vienas dalykas as lucheese antras dalykas musu klanas beveik visas luchese tad ejom savo baze atgrobinet.
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Ponas_Andersonas 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Auris_Gasolis 3.Kodėl buvote užbanintas:buvau gs bazej ir ne is to ban gavau tipo civilis grobime 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Andrius_Mafian 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime:Dainius_baubas 3. Administratoriaus nusižengimas:pardavineja car per admino kur visiem matomas nzn kokia komanda va ss 4. Įrodymai (būtina):
  4. esi blogiausias vip priziuretojas koki esu mates plus tame papeikime kur sakei y nk nereiskia ten Ū tiesiog pas mane lietuviski tokie heroglifai
  5. Taigi pastebėjote koks jis gali būti ereliukas taigi parodysiu jums jo foto bei jo facebook jo fb: https://www.facebook.com/tautvydas.spokevicius?fref=ts dėkit rep jei negaila
  6. Esu Gimnazistas esu pirmokas, mokausi kolkas labai gerai viduris 8,2 stengiuos iki 9 megstamiausia pamoka anglu bei kuno kult.
  7. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Andrius_Mafian 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime:The_Kent 3. Administratoriaus nusižengimas:Už nieka deda mute ir paskui atsiprašo kad netyčia. man nepatinka buti muted už nieka tad rašau ši pap. 4. Įrodymai (būtina):
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Andrius_Mafian 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Arminas_Energy 3.Kodėl buvote užbanintas:Tipo civilis grobime nors esu klane ir su klanu grobem gs, antras dalykas buvau dar gs bet norėjau išeiti ir buvo grobimas buvau su clan skinu, o kai išmetė iš gs mane man dingo clano skinas. bet turiu foto kai buvau su clan skinu grobime. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: P.S arminas_energy priiminėja žmones i gs nors jie buvo užgrobti. turiu irodymus bus papeikimas.
  9. krc is oro ban gavau jaile nesiojau dezes ir kaskoks sense ban dejo uz neleistinu programu naudojima
×
×
  • Kurti naują...