Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Justas_Bitch

Nariai
  • Pranešimai

    178
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

48 Pradedantis siekti tikslų

Apie Justas_Bitch

  • Rangas
    Apsipratęs
  1. :DDDDDDDDDDDDDDDDD Vos neapsiverkiau lol ;D
  2. ;DDD Pareigunas matai suns issigando...? Jis gi supistas faras, ji *Myliu Las-Venturas.lt* mokino kaip isvenkti visokiu sunu ir pan. dalyku, *Myliu Las-Venturas.lt* apgailetinas jis *Myliu Las-Venturas.lt*... Bent jau su tazeriu galejo biski papurtiti, o cia iskart tu glocku ;D
  3. 1.Darbo tipas [Avataras/Parašas/Logo/t.t]: Parasas 2.Darbo paveiksliukas [Būtina]: http://www.part.lt/img/e826de190fbe59aa71d6316b29b1d6ce139.jpg 3.Darbo tekstas: Bitchas. (Noriu, kad tekstas butu parasytas taip ant to paveikslelio virsuje, zinoma riektu apkarpyti ir t.t. 4.Darbo efektai [Taip/Ne]: Na nezinau, ziurekit pagal savo nuoziura. Man nesvarbu. 5.Darbo pavyzdys [Nebūtina]: http://www.part.lt/img/37795ff7fb53f11562363dfeb4738a1a294.png Kazkas tokio, tik raides truputi mazesnes, ir tu papu paveiksleli reiktu ikelti vieoj fono.
  4. Tilek *Myliu Las-Venturas.lt*, ko cia cypauji e? Jai neturit ka viekti, eikit iTS ;P
  5. *Myliu Las-Venturas.lt* turim cia viena stouneri ;D POTHEADA... Nebijok tu toks ne vienas
  6. Ee o tai kas tame kasiake yra? Bene pihas? ;D Sekmes ;P
  7. Nuu tai rašykit nuomon, >Apie mane< ;D
  8. 1. Kaltinamajo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Justas_Bitch 2. Kuom jį kaltinate?: Itariu, kad jis naudoja AIM. (ITARIU TIK) 3. Vaizdinė medžiaga (Vaizdo įrašai, Nuotraukos): Donny_Bravo http://youtu.be/o2Nfw3cZm54.
  9. Ahujeni atnaujinimai, DEKUJ! Bet, kad narkus restartavot, tai supikau, LABAI!!!
  10. Jo, tikrai naujokas. Kiekviena gauja turi po tokia tacka ir tipo gali ja uzminuoti ir kai iseda agurkas ji issitasko kartu su agurku!
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Justas_Bitch 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime:Luko_Rauly 3. Administratoriaus nusižengimas:free ban 4. Įrodymai (būtina):
  12. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Bitch 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Luko_Rauly 3.Kodėl buvote užbanintas: Traiskymas su masina ;DDD 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
×
×
  • Kurti naują...