Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Rytiz_Levante

Nariai
  • Pranešimai

    179
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Rytiz_Levante

  1. MĮSLĖ: Jei būtum bahuras, prieš kiek dienų šita tema būtų užrakinta, tu būtum užblokuota ir be pareigų už aimbot naudojimą? Sėkmingai atsakę laimi bronzinį vip.
  2. Bet kur kur mokami yra geriausi, nieko per daug ir per mažai neišmoksi
  3. Gal todėl, nes rifle turi didesnį pataikymo range?
  4. 1. Jūsų slapyvardis: Rytiz_Levante 2. Administratoriaus slapyvardis: Vilius_Stunt 3. Administratoriaus nusižengimas: Tp naudojimas pas kitus žaidėjus, kad atsirastų arčiau ROCK viešbučio, kuomet paskelbtas armijiečio paketas, taip pat purškimas dujų bei šaudymas į naujokus ROCK viešbutyje ieškant armijiečio paketo. Čia tokie administratoriai palaiko naujokų kiekį serveryje į juos šaudydami, kuomet naujokai bando suprasti ir atrasti tą armijiečio paketą? Labai protinga. Bei free mute už žodį "myžnius", kuomet administratorius naudojo tp komandą atsirasti arčiau manęs. 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: Purškimas Šaudymas, trukdymas surasti armijiečio paketą Free mute Taip ir toliau šaudykit naujokus bei mutinkit už paprasčiausius žodžius kaip "myžnius"
  5. ♣ Jūsų Vardas_Pavardė: Rytiz_Levante ♣ Jūsų pasirinktas skaičius nuo 1 iki 300: 77
  6. Ryt prisėsiu prie shop'o, stay tuned

  7. gfx shop'o anketas iš naujo užpildykit, kam vis dar reikia. Atlikinėsiu toliau visus esamus po paskutiniu mano komentaru temoje.

  8. Paveikslėlis per mažas tavo norimam dydžiui. Prašom. Prašom.
  9. Moralė prie to, kad man 4 žodžių užtenka išreikšti savo mintis, kodėl aš turiu savo mintis ištempti iki 5 žodžių? Nuo to širdžiai geriau bus? Ne, koks skirtumas juk, svarbu nefreepostina akivaizdžiai.
  10. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Rytiz_Levante 2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Liepsna_Fire 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Neapgalvotas įspėjimų dalinimas, išskirtinumas nuo kitų draugų, moralės normų neturėjimas. 4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas): Situacija tokia: Buvau nubaustas 1 įspėjimu (1 dieną negalėjimas nieko rašyti forume) už "Freepost (komentaras neturi 5 žodžių)". Mano komentarą sudarė 4 žodžiai - "Atnaujinti parašai likusiems darbams", ko man pilnai užteko žiniai perduoti ir išreikšti savo mintis, tad norėčiau paaiškinimo kuo mano komentaras yra "FREEPOST" ir dar buvo ištrintas. Tema: Taip pat, tai yra mano paties daryti parašai projektui, o moderatorius stebi ir baudžia pagal tai kas parašyta taisyklėse, nors tai nėra nei freepost (komentaras sutampa su tema), nei kažkoks kitas bereikšmis komentaras, tai mano tema, mano daryti parašai ir aš esu baudžiamas už tai, kad atnaujinu juos ir pakeliu savo temą pranešdamas lankytojams, kad darbai atnaujinti? Kokiu principu moralės norit išlaikyti forumo lankytojus tada? Bei pridedu komentarų iš "Nuotraukos" skilties, kurie buvo neištrinti ir nenubausti įspėjimais (prie to paties net Max_Tosha): Tema - Tema - Tema -
  11. Darbų parašai atnaujinti su likusiais darbai

  12. Darbų parašai (rytoj bus atnaujinti su likusiais darbais)

     

    1. Frankis_Electro

      Frankis_Electro

      Beje mačiau, kad nuotraukų ieškai, tai galbūt iš mano fotografuotu nuotraukų kolekcijos kažką rasi 

       

  13. (kaip matot - ne visi, tad atsiųskit į PM likusių darbų nuotraukų ir padarysiu su likusiais) Nusipirk fotiką - nuvaryk prie TRV, išsijunk textdrawus per /nustatymai - pasidaryk aukščiausias grafikas ir nufotkink. Dėkui. Ai nu ir žinoma atsiųsk man
  14. Sveiki, Pristatau keletą paprastų parašų projekto darbams (kaip matot - ne visi, tad atsiųskit į PM likusių darbų nuotraukų ir padarysiu su likusiais). Naudokit - komentuokit.
  15. * Atliekama praktiškai viskas, tik ne - 3D, animuoti (judantys). prašom. prašom. Sunku su tokiais paveikslėliais prigalvot kažko, kad neužsimautų ant paties paveikslėlio tekstas. Taip pat ir nuovargis daro savo, tad už šiuos avatarus atsiprašysiu. * Atliekama praktiškai viskas, tik ne - 3D, animuoti (judantys). prašom. Kiti darbai - eilėje. Atlikus šiuos darbus bus gaminama atributika, tad užsakymai atsidės kelioms dienoms, galbūt trumpiau.
  16. Sveiki. Šiuo metu GFX SHOP neaktyvus. Esu labai užimtas darbo reikalais, tad užsakymus atliksiu tik kitą savaitę, bei numatoma atributika projektui. Stay tuned.

  17. REIKALINGA PAGALBA: Atsiųskit į PM kokybiškų nuotraukų iš serverio (BŪTŲ GERAI, JEI TAI BŪTŲ DARBAI). Bus kuriama šiokia tokia atributika.

    1. Mister_Tedis
    2. Ryan_Quard

      Ryan_Quard

      Jeigu žinai kas per dalykas yra CC pack, tai jokių modifikacijų nereikia, užtenka paprasčiausio GTA be jokių modifikacijų.

    3. Rytiz_Levante

      Rytiz_Levante

      Aš neprašau modintų nuotraukų, tereikia bent 1024p kokybės ir be tekstų aplinkui. O tie cc tai nieko verti

  18. prašom. https://imgur.com/a/Ype4CGC
×
×
  • Kurti naują...