Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Baronas_Black

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

19 Naujokas

Apie Baronas_Black

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta

Paskutiniai lankytojai

659 profilio peržiūros
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Titas_Urbonas 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Vytas_Like 3.Už ką buvo skirtas banas:Pašalinis grobime 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Titas_Urbonas 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Dolis_Gang 3.Už ką buvo skirtas banas: Evento trukdymas, buvo pasakyta iki šarvų, neklausė. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): http://imgur.com/mMCJe5P,z6IONLh
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Titas_Urbonas 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Jack_Bond 3.Už ką buvo skirtas banas: Daužyti direktorių, kitus pradėjo atrankoje (Trukdymas atrankos) 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  4. Dėl žinomumo tai jo, bet vat tu man atsakyk į klausimą : Kodėl jos dar neužimtos? Vadinasi dar niekas apie jas nepagalvojo P.S Jau radau dar 3 vietas, ieškau toliau, jeigu surinksiu 5 LIKE ant temos įkeliu ir kitas nuotraukas
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Titas_Urbonas Jūsų nuotrauka: Apačioje bus Papildomi komentarai: Apačioje. Sveiki, taigi iš neturėjo ką veikti ir norėdamas pakelti savo mašinos ridą aplaksčiau didelę dalį užmiešių ir ieškojau vietų kur būtų patogu kurtis jums klanus (mano nuomone, tos vietos yra nuošalios, yra pastatėlis mini, kai kurios netgi užslaptintis). Jeigu jums patiko mano pasiūlytos vietos ir norite jog dar surasčiau paspauskite "PATINKA" ir surasiu dar vietų gerų. 7 vietos : Dar 7 vietos (atnaujinta): P.S Jeigu manote jog tos vietos užimtos tai jūs klystate, jos yra laisvos. Tikiuosi kam nors padėjau
  6. Atsiprašau jog komentuoju, bet pasirodo čia ne man vienam taip buvo. Vakar ir šiandien kai prisijungdavau nuolat nekraudavo objektų, nesupratau kas čia yra, todėl kreipiausi į Klemką ir jis mane pagetino, bet man tai nepadėjo, teko žaisti su tokia nesąmone, o vat kai šnd prisijungiau vėl buvo ta nesąmonė ir pabandžiau padaryti kompiuterio rr, kai padariau viskas susitvarkė. Jeigu kam nors iškilo problema pirmiausia jums patariu padaryti taip : 1. Paprašyti jog jus atgetintų (gal padės) 2. Jeigu nepadėjo kai atgetino į eiti į interjerą (nemanau kad padės, bet gal) 3. Perkrauti SA:MP (gal irgi padės) 4. Jau blogiausiu atveju perkrauti kompiuterį (manau turėtų padėti, bent jau man padėjo) Man atrodo jog čia serverio klaida, bet gal aš klystu.
  7. Dabar taip, aš pats prisipažinau jog floodinau, bet... Visi vadovai kurie renge treniruotes savo darbuotojams (ar tai būtų Klemka, ar koks Sabalynas nesvarbu jie tikrai manau kad kai nori sukviesti daug žmonių floodina taip pat ir jų nemutina). Aš nieko nerašysiu aš tik pasakiau savo nuomonę ir manau tave Tosha turėtų bausti.
  8. Pateikinėk kiek tu nori įrodymus, bet tu kaip jis parašė toks ir esi... Visų mašinas daužei per treniruotę, trukdei tai manau tiesiog normalu jog jis tave taip pavadino, nes dėl tavęs aš jam mašiną taisiau 4 kartus.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Titas_Urbonas 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Domis_Bang 3. Administratoriaus nusižengimas: Vedžiau treniruotę "Taksi" darbui, o jis susinervavęs jog jį dq nes kirto viską ką pasakiau jog negalima man kai parašiau į raciją 4 kartus visi į bazę kas dalyvavo trefkėje dėjo mute (jau ne kartą taip buvo ir buvau unmutintas, nes trefkė yra ir vadovaujantis žmogus turi perėkti visus tai dėl to ir flood, o tas mute deda... 4. Įrodymai (būtina):
  10. Balsuoju už "Taksi", nes šiandien per direktorių kovas sutriuškino visus darbus, tik biški nusileidome "Armijai", bet vistiek - įrodėm jog esame ne pašlemėkai, o geresni net už PD ar kokį kitą darbą.
  11. Na taip aš bandau čia kažką pasiekti, nes visgi atėjau ne tik kimarinti, o ir pasiekti kažko, įrodyti kažko tai dėl to kartais perlenkiu lazdą, pasikaršiuoju, susinervuoju arba kokią kitą nesąmonę padarau, bet mes visi esame gyvi objektai kurie juda, kalba, klysta, mąsto. Netikiu jog tu LV nesi padaręs klaidų, manau tikrai esi padaręs jų.
  12. Kas tau trukdė nulipti nuo moco? :DD Plius net ne į tave šaudžiau, gal tik vieną kitą kulką pataikiau, o šeip mano tikslas buvo jį nušauti kad jis HP atsirastų o ne pas tave angare ir aš savo tikslą pasiekiau O dėl 1x1 tai abejoju ar būčiau kritęs Galime eiti laisvai
  13. Tu mafijozas, esi pagrobęs Spikes, kuris manęs paprašė pagalbos. Atvaręs į mafijos bazę dar pamačiau jog pagrobęs ir Gintaras_Magnum esi tai nusprendžiau juos išlaisvinti, nesitikėjau jog Lucchese tokie silpni, jog taksistas juos sutvarkys :DDDDD GG pacanas
×
×
  • Kurti naują...