Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Mobis_Cancel

Nariai
  • Pranešimai

    1.105
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    4

Mobis_Cancel paskutinį kartą laimėjo Rugsėjis 13 2020

Mobis_Cancel turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

664 Turintis nepriekaištingą reputaciją

Apie Mobis_Cancel

  • Rangas
    Meistras

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

6.463 profilio peržiūros
  1. nu jei tsg parašai /lauztis, tai jokio tolko ar veiksmo tokį dalyką daryti, nes nėra animacijų kaip ir ką vogi, ką darai.
  2. toks 50/50, iš dalies labiau primena GTA 5 FiveM serverius kur galima laužtis į namus SAMP būtų jau kaip ir GTA5. Reiktu didesnio aprašymo kaip kas
  3. nžn nžn, seniau kituose puslapiuose o gal ir dabar viešindavai savo darbus kur tik papuolą, kol galiausiai čia gavai kažką. neteko matyti kažkokių išskirtinių darbų kurie užkabintų akį. tačiau, linkiu sėkmės tau su darbais.
  4. kažkoks randomas žaidime, bando pasiekt kažką, bet nelabai. glhf
  5. Jūsų slapyvardis žaidime (Vardas_Pavardė): Mobis_Cancel Kokį prizą tikitės laimėti?: ČJ laikrodį, tverslas 113e, 1k kredų, auksinį Ar pasitikite savo sėkme norimam prizui laimėti?: +
  6. šiais laikais treniruočių nebėra, treniruotė tai yra važinėtis po miestą ir bausti visus iš eilės ir poto gauti papeikimą. šiaip siūlyčiau UŽ, nes tikrai naudingai būtų arba net pridėti daugiau infernus į spec. bazę.
  7. tiek bus prisijungę jaučiu tada kai jau mūsų anūkai pradės žaisti ir tai abejoju šiaip siūlyčiau UŽ, nes tikrai nėra ką veikt tokioj bazėj, užtenka paprastumo arba išvis padaryti mašinų pickup'ą ir pasiėmi kokį nori, kad neapkraut serverio su mašinom.
  8. zdarov, ex pav. malonu susipažint, sėkmės tau!
  9. Sveikas Šarūnai, malonu susipažinti! Sėkmės.
  10. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mobis_Cancel Kokią transporto priemonę parduodate?: Infernus Pradinė kaina: 13m, šiek tiek derinama. Ar domina mainai? Kokie?: Ne. Transporto aprašymas: 4 stage, inventorius atskirai. PARDUOTI NESKUBU. Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą:
×
×
  • Kurti naują...