Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Milašius_Rokašš

Nariai
  • Pranešimai

    190
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

86 Pažengęs

Apie Milašius_Rokašš

  • Rangas
    Apsipratęs
  1. Yra žmonių, kurie perka du infernus ir panašiai. Vienas iš jų - TU.
  2. Tai jeigu negaliu, tai tegu padaro , kad neeitų naudoti komandų, kai žmogus yra surakintas ar įsodintas. Taip, mano atveju tai nesąžininga, nes nei prašei, kad turėčiau mokėti pinigus už paleidimą, nei ką, tesiog naudojies darbo komandomis tam, kad galėtum nusipirkti infernusą, kurį atvežė Coco.
  3. Bet tu manęs nereketavai ir šaudei , tai tesiog yra nesąžininga mano atveju
  4. Vaikelis tau tarp kojų nutysęs iki žemės ir velkasi žeme , kiaušini. LV - Lohų Valandėlė ? Banas už nieką , nei apgaudinėjo, nei ką. Siūlyčiau unban.
  5. Nuotraukos nieko neįrodo, tuom viskas ir pasakyta Pohui tik lohui, neūžauga
  6. Nei viercho aš čia nei vieno nematau , nei antro, nei pats toks neesu . Nei šakojaus prieš fūlą, nei ką. Aš nežadu vėl jum viską aiškinti kas ir kaip buvo su tuo Fulu . O kad ir raunuos ant to wilsono (nors nesiraunu) , ką jis man padarys? Nu jeigu ir nesiskiriu , tai ką man tada daryti? Esu savimi , ir būsiu savimi ir niekas to nepakeis. O tavęs nei lopu, nei dūhu kaip visi vadina kitus , tavęs nevadinsiu . O tau Wilsonai, sėkmės su nardymais ir padlaižiavimu. ^^
  7. Nei tapau, nei buvau tuo ereliu. "mediniu paspirtuku" Ką dar sugalvosi? "Mediniu dviračiu" gal? Tavo intelekto lygis toks mažas, kad tu tesiog stūmi visaip, kaip tik gali, bet atsikirst nyfygą negali. Tik privaryk su tuo ir tuo , ten ir ten , pažiūrėsim taip ir taip . O kad ir atvaryčiau, ką pradėtum daryti ? Per šias atostogų dieneles aš būnu vien kieme, o ne prie kompiuterio nolaifinu. Kiek šiandien las-venturas serve prabuvai? 8 valandas? O gal 5 ? Tesiog tu dėl sampo ar kokio nors kito žaidimo galvą esi pametęs ir tesiog pamiršti išeiti į lauką. Kiek vakar praleidai žaidime laiko? Kiek užvakar? Pasižiūrėk, kam čia smegenėlės užkaito . O nuo to, kad kažko durno pasakysi, niekas nuo to nepasikeis, tik tu kietesniu pasijusi, kad sugebėjai parašyti kažką.
  8. Sobeitą normalų turėk, gėjuk . ) Kažkaip į Messio pusę perėjai, prieš tai už akių ant jo stūmei ir panašiai, o dabar geručiukas pasidarei, kai nuotrauką patalpino tavo? Liesas kai pagalys, perlaužt lengvai bet kas galėtų, net ir tas pats Mexo . ) Būčiau *Myliu Las-Venturas.lt*, būčiau į tave panašus. Ir šiaip, kas čia iš mūsų gali karste su mediniu kompu ? Ogi tu.
  9. Buki :DDD Užsimadafakačiolink, neveikia sako. Aš pats išbandžiau inv las-venture ir man veikia, kodėl jam turėtų neveikt? Nebesvaik, kad neveikia
  10. Pagautas, bet plbm bus atmazai "reikia daryti video" ir panašiai, bet šios nuotraukos įrodo, kad jis healinosi tai tikrai , inv irgi.
×
×
  • Kurti naują...