Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Frank_Jonson_

Nariai
  • Pranešimai

    114
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    1

Viskas, kas paskelbta nario Frank_Jonson_

  1. Savo balsą atiduodu už Jocker_Face. Kodėl? tai manau labai paprasta, žmogus buvęs spec. pavaduotojas, pas jį pats dirbau, sugebėdavo surinkt komandą į grobimus,narkotikus ir panašei, žmogus turi patirties, yra maladec čiūvas, susitvarkys tikrai žmogus.
  2. Kugelis nėra ižeidimas, buvau klauses kažkurio iš komandos narių sakė tai nėra ižeidimas gud lak
  3. aš taves kėgliu nepavadinau aš kalbėjau visai apie kitą, tu mane išvadinai ožiu. Peace, nebefrepostinam mažuti ;* laukiam adminu sprendimo
  4. Kėglis yra boulingo stovelis, vat o ožys yra tikslus ižeidimas žmonės ne gyvūnai
  5. 1. Jūsų slapyvardis: Frank_Jonson2. Administratoriaus slapyvardis: Ponas_Freshas3. Administratoriaus nusižengimas: Ižeidinėja, keikiasi taip administratorius neturi daryti.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  6. 1. evento nurodymai: 2. įrodymai kaip tau numečiau į poke. 3. jei sakys ne jis čia, tegul pažiūri @Max_Tosha prisijungimo ipus ir pnš;)
  7. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Frank_Jonson2. Kaltinamojo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Velnio_Tuzinas 3. Įvardinkite įvykusį įvykį, nupasakokite kuom kaltinate: Darė eventą pirmas nušovęs Orange_Nike laimės 500k. nušoviau davė tik 500e, tai manau yra didelė apgavystė ir reikalauju gražinti kas priklauso man.4. Jūsų vaizdinė medžiaga (Nuotrauka ar (ir) Vaizdo įrašas): https://imgur.com/a/qazTZnc
  8. Blem, geniali idėja, visą naktį reikėjo galvot manau, ir šiaip manau galėtų nebūti taip brangiai tas raktas, na nebent jo brangumas priklausytų nuo mašinos vertės parduotovėje. Arba tiesiog priklausytų nuo daužtumo, pirkimo datos ir pnš.
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Frank_Jonson (Kayla_Keksas) 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Demonas_Demonas 3. Užblokavimo priežastis?: Reklama 4. Papildomi komentarai: nu servo ipas karoce 5. Vaizdiniai įrodymai, įrodantys žaidėjo kaltę:
  10. dusk tu javaini? tai kad jo nickas Javan ir ji visi javainiu vadina :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  11. 1. Jūsų slapyvardis: Frank_Jonson 2. Administratoriaus slapyvardis: Tomas_Dirt 3. Administratoriaus nusižengimas: free mute, *Lenkiškai keiksnojuos* yra priežodis(keiksmažodis) o ne ižeidimas beje seniuk jei bučiau sakes kur.wa tu tada jo ižeidimas o čia tsg kr.w žodis pilnas taip kad 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  12. https://imgur.com/a/1MEXliv Evento metu šaudei, T.y. Tradicinio Bėgimo metu. kas yra jail. už trugdymą
  13. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Frank_Jonson2. Ar dalyvavote tradiciniame Las-Venturas bėgime?: Taip 3. Įrodymai, jog dalyvavote:
  14. 1. Jūsų vardas_Pavardė? Frank_Jonson 2. Koki skaičių renkatės? 45 3. Ar uždėjote rep ant šitos temos? Taip
  15. 1. Jūsų slapyvardis: Frank_Jonson2. Administratoriaus slapyvardis: Pinkis_Vinkis3. Administratoriaus nusižengimas: Civilių žudymas4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Frank_Jonson 2. Užblokuoto asmens Vardas_Pavardė?: Mystery_Kush 3. Užblokavimo priežastis?: FreeBan, niekas neblokavo, tai užblokavau aš, nu kad dėl viso pikto neatsijungtų. 4. Papildomi komentarai: Komandos nariai tik gali, bet niekas neblokino todėl užblokavau aš. 5. Vaizdiniai įrodymai, įrodantys žaidėjo kaltę:
  17. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Frank_Jonson2. Susipažinote su konkurso taisyklėmis ir jas žinote?: Taip3. Klausimų atsakymai (parašykite klausimo skaičių ir atsakymą): 1. Nag 2. Oro uostas 3. Homies 4. Casino 5. Taksistas 6. TransFender 7. Spidometras 8. Tabacco 9. Flowers 10. Komanda 11. Inside 12. Danny_Williams 13. Pecker's 14. U get inn 15. /Transportas 16. Motel 17. Kėlių prižiūrėtojai 18. Desert 19. Bone Country 20. Teamspeak3 21. Burger 22. Slaptas_Admin 23. Agencija 24. Baisyde tunell 25. Penktas 26. Spread 27. /Tarnybos 28. Pasha glass 29. Liquar 30. Migracijos departamentas 31. Fleischberg 32. Argumentuotos 33. Jazz Mags 34. Furniture 35. Trys 36. Didiersachs 37. /Loginisrasas 38. Fort carson 39. Didiersachs 40. Guliašas 41. Comercial 42. Kokybė 43. Railroad 44. Carniceria 45. Medikas (ė) 46. Locals 47. Keturiolika 48. Train hard 49. Unity Station 50. Pasienis O gimtadienio bonusinis žodis manau yra : GIMTADIENIS
  18. Palikom tave low, nenušovėm, o šaudėm nes isvien gauni bauda ir vėl šaudai. taves nenušovėm o palikom low. taip kad įrodymų nepakanka
×
×
  • Kurti naują...