Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ernis_Stifleriss

Nariai
  • Pranešimai

    108
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

130 Pripažintas

Apie Ernis_Stifleriss

  • Rangas
    Bandantis pritapti
  1. Taigi visi skaitytojai ir temos lankytojai,kaip ir matote iš temos jog leavinu serverį, nes visgi nebesu tas žmogus kuriam besinori žaisti tas SA:MP‘as ,nes noro visiškai nebematau beto žiauriai didelį spaudima gaunu iš moklsų,sporto burelio.Į serverį prisijungsiu tik dėl to kad eiti pinigai į versla ir viskas..Tad noriu atsisveikinti su visais serverio žaidėjais.Ir norėčiau paminėti tokius žmones su kuriai tikrai tapau serveryje žinomas ir pasiekiau gan daug pareigų ar šeip praleidau žiauriai gerai laika su jais. Tai tie žmones yra: Andrius_Fuger,Matt_Draw(Čiburaška su kuriuo yra kas paveikti mldc kentas yra ),Jack_Montecarlo,Jim_Kerey,Rytis_Urban,Mantas_Creative,Judita_Low Anthony_Davis,Xeon_Legal,Domas_Bartkus,Animal_Silver,Nick_Bosh,Dzeikis_Carleone,Donatas_Sabalynas, Matthew_White,Ignas_Original,Bendel_Marcel,Kent_Paul,Bosasa_Karka,Arvydas_Torres,Gintaras_Magnum, Edvinis_Saunu,Eirimas_Zeta,Ignas_Rocke,Gedas_Gedaitus,Mantas_Exit,Max_Fresh,Matas_Deaglazz,Milašius_Rokas, Max_Tosha,Elvinas_Nike,Lukas_Grand,Ainis_Money Ir dar daug kitų. Šmeiškit ką norit rašykit bet man taip geriau tad DAVAICE PACANAI.Gal gryšiu tada kaip bus tvarka serverije ir apmažės OŽIŲ.
  2. kad padarytum FTB į aro tikrai paimčiau,bet vistiek jaigu užsimodini tai būna liemene balta >>.....
  3. http://www.youtube.com/watch?v=xBkFjxW9MNI&feature=youtu.be PROBLEM?
  4. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernis_Stifleris * Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių: Taip
  5. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Ernis_Stifleris 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Arnis_Nike 3.Už ką buvo skirtas banas: Relog nuo teisėsaugos 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  6. Čigonas,išmok GFX'inti .Ne (Joke) , savas bichas gi esi ,šeip darbai tikrai yra aukšto ligmens sekmės darant toliau tokius darbus
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Ernis_stifleris 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Mynde_Swat 3.Už ką buvo skirtas banas: Dirba are ir rakinėja kita aro darbuotoja ir šaudo. 2x.Klausiau DPi (Max_Tosha)leido. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  8. Aiški ir trumpa.VAIKAS, ką galiu pasakyti .Ne jai rimtai tai mldc čiuvas.
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Ernis_Stifleris 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Samperis_Ltu 3.Už ką buvo skirtas banas: REKLAMA. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  10. Šaunu,bet manau klanam reikėjo padaryti kokiame LS arba SF mieste.
  11. Neduočiau unban tik vien delto kad esi kitam serverije,tai reiškia ten ir žaidi.
×
×
  • Kurti naują...