Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


DannyShawn

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

23 Pradedantis siekti tikslų

Apie DannyShawn

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  • Gimtadienis
    2000.10.10

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

344 profilio peržiūros
  1. Tie katinai gražiai atrodo pasijimsiu juos,o kiti nelabai įdėk daugiau,didesnis pasirinkimas bus
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Danny_Shawn 2. Kokios pagalbos jums reikia: Gal žinote kokia svetaine kad būtų paveiksliukų su merginomis,noriu užsidėti ant Forumo pgr foto bet nežinau kokia yra normali svetainė.Siūlykit įvairias svetaines. 3. Vaizdinė medžiaga (nebūtina)
  3. Čia tai tikrai geras. Biški per ilgai palaikė ALT Taip ir toliau.
  4. Sumapinkit Aras baze jau atsibodus FTB yra jau nauja tad būtų gerai ir Aras
  5. Puikus darbas tikrai bus serveryje įkeltas.
  6. Aš yrodįmų neturiu bet kaip sakiau aš buvau išaudes stiklus tad jis praejo
  7. Aš buvau su juo bazėja ir aš prieš jam ateiant išaudžiau visus stiklus..jis ne joks cheat
  8. Anketa: 1. Jūsų tikras Vardas? Erikas 2. Jūsų pravardė? Manau nereikia 3. Kiek jūms metų? 14 metu. 4. Jūsų gyvenamojį šalis? Nu tai ta Lietuva. 5. Jūsų gyvenamas miestas? Vilkaviskis. 6. Koks jūsų ūgis? metras 70. 7. Koks jūsų svoris? apie 40-50kg. 8. Jūsų hobis? Mokykla kol dar einu 9. Jūsų zodiako ženklas? Svarstykles. 10. Kokia šalį esate aplanke toliausiai? Vokietija kol kas . 11. Ar sportojuote? jeigu taip ką lankote? Krepsiny per mokslo metus. 12. Apibūdinkite save charakterį? Linksmas,bendraujantis. 13. Koks muzikos stilius jūms patinka? Net nezinau ivairios. 14. Kokie jūms filmų žanrai patinka? Komedijos. 15. Ar turite auginti gyvūną? Taip kambarini suni. 16. Ar turite brolį / sesę? 2 seses. 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Kuno kultura. 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? Ka zn. 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Na esu pats linksmas tad man patinka inksmi zmones. 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės): Kurie yra beviliski ir prasigere. 21. Ko siekiate serveryje? Direktoriaus posto arba pavaduotojo bei kazka paaryti idomaus ar sumapinti ar kazka pns. 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? Na esu radistas tad skelbiu skelbimus ir vazineju su masina. 23. Jūsų fotografija (-os)? Manau nereikia
  9. .Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Danny_Shawn 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Grinas_Rusas 3.Kodėl buvote užbanintas: Važinėjau su "aras" jis mane paleido prie Afk zonos,paskui privažiavo FTB agentas Grinas_Rusas iš oro pridejo star už važevima be teisiu nors nebuvau su mašina o bėgau,paskui jis mane surakino ir pradėjo šaudyt,šaudė į šona o kaip dare ss tai nusitaikė į mane ir paraše INV aš jam rašiau papeikimas o ant galo gavau BAN. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
×
×
  • Kurti naują...