Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 11 / 200

Versija: LV 7.7.6


Karolis_Shady

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Karolis_Shady

  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Karolis_Shady 2. V.I.P nario kurį giriate Vardas_Pavardė: Danny_Williams 3. Už ką giriate šį VIP narį (išsamus paaiškinimas): Jis ira mldc, padejo man bedoje.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Karolis_Shady 2. V.I.P Nario kurį peikiate Vardas_Pavardė žaidime: Chevy_Chelios 3. Kodėl peikiate šį V.I.P Narį?: Šaudo nuo mašinos stogo į mano mašiną. 4. Vaizdiniai įrodymai [ Foto/Video(BŪTINA) ]:
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Karolis_Shady 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Martin_Colt. 3.Kodėl buvote užbanintas: Už stumimą mašinų į vandenį, laukiau event'o, o tas admin'as užbanino, kad nebūtų jam konkurencijos. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  4. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Karolis_Shady * Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių: Taip
  5. Nes aš kai surakinau jį jisai teleportuotis pradėjo aš nufotkinau, parašiau /adminams, kad jisai čytas ir Micro užbanino, dėl to ir pildžiau.
  6. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Karolis_Shady 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Marius_Akulis 3.Už ką buvo skirtas banas: Čytus, surakintas teleportuojasi, bėgioja.. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): http://imgur.com/RQqM3aG,eEsC175,pDrIlyj,gYK1ljX,5CjgGzT
  7. Na, ok visi prisidėsim. Aišku visko neskaičiau, nes naktim labai tyngiu skaityti daug.
  8. Iš ties buvo smagu matyti tiek žmonių . Prizai irgi patiko
×
×
  • Kurti naują...