Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lukass_Malis

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

3 Naujokas

Apie Lukass_Malis

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nenustatyta
  • VIP:
    Nenustatyta
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. Puikus video, šaunu, kad kuri video garsini serveri, sėkmės toliau tobulėjant tau! +rep
  2. Atsiprašau, bet jeigu jus patys nenorite pirkti tai nereiškia, kad galite čia meluoti kitiems, kad aš apgavikas.
  3. Sveiki visi, vėl pradėjau žaisti las-venturas.lt serveri ir įsinorėjau gauti pinigu, nes prieš leave serveri viską išdalinau, tad pagalvojau ir prisiminiau, kad turiu steam žaidimu ir žinau, kad jums kai kuriems tikrai jų prireiks. Visus steam parduodu las-venturas žaidimo valiuta tikrai nebrangai ir ne per daug pigiai, bet pirkti apsimoką nes kur tu pirksi už real litais, o kur tu pirksi žaidimo litais tai reikia galvoti logiškai. Mano Žaidimai. Counter Strike 1.6 Counter Strike Source Counter Strike Condition Zero Counter Strike Global Offensive (CS:GO) Dota 2 Left 4 Dead 2 Farming Simulator 2013 (Multiplayer) Kontaktai: Mano SKype: piktas.jack
  4. Sveiki, tai esu Tomas pirkau ši acc iš kito žmogaus, tad norėčiau užsidirbti pinigu, ant šio serverio ir manau, kad jums būtu reikalingas cs go global offensive steamas, arba gift kuriu aš jau seniai nebenaudojo ir jie man nebereikalingi, nori steamo, arba gifto. Skype master.max90 Nuotraukos Labai atsiprašau už šia reklama pardavima kitur niekur nesugalvojau, dabar kaip aš naujokas šiame serveryje, tad dar nieko šia nepažystu ir noriu pradėti nauja savo karjiera šiame serveryje.
  5. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Makar_White * Jums reikiama pagalba:Reike sony vegas pro 12, nes pas manę būgintas. Prašau numeskit link i a.ž.
  6. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Malis 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Justis_Deado 3.Kodėl buvote užbanintas: Freestar 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  7. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Malis 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Invision_White 3.Kodėl buvote užbanintas: Sakau kad griši, bet db vel teks iseiti. Bet nesuprasau uz ? ban parejo ir pražiu einu i swat nes buvau patekes db darbo sutarti nusiemiau paprasiau Kad Jim_Vegasas pakviestu i darbą swatu bazei mane swatas partrenke su car išmeti uz airbreak turejima td jungiuosi i serva ir žiuriu Invis mane banina ce bugas buvo su airbreak.. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  8. Ce tipo kulku buginimas pirma man pasakyk kaip jas buginti o poto ban dek
  9. Tau gal če pasibugine o ne as gulgas buginu tu pažiurek laikas taspats molis
  10. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Lukas_Malis 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Austinas_Miau 3.Kodėl buvote užbanintas: Už kažkoki kulku bug ir jeigu taip imanoma 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
×
×
  • Kurti naują...