Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | SUPER zvejybos valanda!

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


TwiiCer

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario TwiiCer

  1. Klausyk kokia daina grojo kur su parašiutu nušokai ten maždau 31-32s ?
  2. JŪSŲ VARDAS_PAVARDĖ LAS-VENTURAS.LT ŽAIDIME: Haris_Twiicer. NORIMAS DARBAS (PARAŠAS/AVATARAS): Parašas. DARBO TEMATIKA(PVZ.:MERGINOS,GYVŪNAI,MAŠINOS IR T.T): Samp žmonių tematika , arba GTA IV veikėjai.. DARBO STOCK'AS (PAVEIKSLĖLIS KURIS BUS JŪSŲ DARBE, GALĖTUMETĖ ĮDĖTI, BET NEBŪTINA): nėra. PAGR. TEKSTAS (TAI TAS TEKSTAS KURIS YRA DIDŽIAUSIAS IR MATOMIAUSIAS): TwiiCer SUB TEKSTAS (EINA PO PGR.TEKSTO MAŽESNIS): Reikia pagalbos dėl sporto žaidimų , serialų ar web? Rašyk PM! KAIP ATSISKAITYSITE (REP/ŽAIDIMO VALIUTA, ĮKAINIAI BUS APRAŠYTI APAČIOJE): +rep .
  3. Ieškau žmogaus kuris moka gerai dirbti su PS ir kitomis programomis , man reikia forumo rangų naujų , nes turimi jau pasenę , naujo avataro projektui ir parašo , sumokėsiu gan gerai .. Skype: hariukas1222.
  4. Sveiki , šiuo projektu duomiuosi ilgai , tačiau neturiu daug laiko kaip gaila jame praleisti. Mane sužavėjo administracijos pagrindinės darbas tai aktyvumas tiek firume tiek žaidime su scriptais , patiko ir forumo bei žaidimo komanda visa. Šį serverį tikrai įvertinčiau geriau nei pirmuosius top 2 lietuvos.. Labai įdomus projektas , sėkmės ir toliau.
  5. Sveiki norėčiau naujo avataro ir parašo galvoju ko nors paprašysiu ne profesonalo ir ne už pinigus , o tiesiog iš to kuris mokinasi dirbti su tam susijosiomis programomis ir man gali padėti. Tai vat jei galit papaišyti kažką parašykite į skype hariukas1222 , arba tiesiog numeskit į komentarus savo duomenis kontaktinius ir susieksime , o atlygį aptarsime privačiai.
  6. Jūsų V_P žaidime: TwiiCer. Jūsų pasirinktas stockas? Aš neketinu ieškoti. Foną bet kokį padaryk iš spalvų norimų. Darbo dydis: 350x150 Tekstas/sub tekstas: Forumo moderatorius. Reik pagalbos? Rašyk į PM! Kaip atsiskaitysite: rep+ kiek eina.
  7. Jūsų Vardas_Pavardė : TwiiCer. Kokio darbo norite? [ Avatar'o/parašo, etc. ] : Parašo. Darbo stock'as/renderis. [būtina] : neturiu , nes noriu , kad būtų kokiame fone spalvų .. Tekstas ant jūsų darbo: Moderatorius. Subtekstas ant jūsų darbo: Reikia pagalbos? Visada rašyk PM! Ar norite savo darbe matyti kokių dalykų? [ Efektų, etc. ] : Taip. Kuom žadate atsiskaityti už padarytą darbą? : +REP kiek eina.
  8. Sveiki man reikia GFX'erio vienam dalykėliui kas tikrai gražiai dirbate siūlyklitės jums už darbą galbūt būtų net mokama arba kitaip atsilyginama. Skype rašykite: hariukas1222 ten viskas plačiau.
  9. Radau pagalbininką , ačiū kas siūlėtės.
  10. Susisiek su manimi tu mano laikas apmaėjo ir spaudžiasi.
  11. Dadėkite dabar mane geriau , nes užsiemęs.
  12. Laukiu daugiau pasiūlymų , daug šansų turi tie kurie turi daug pranešimų šiame forume arba moderatoriaus statusą.
  13. Turbūt patirties neturi ir dar nori , kad tau kažkas mokėtų.
  14. Laba , greitu metu atidarau savo futbolo-projektą. GFX aketos,rangai,logo,avatarai,parašai,user barai paruošti. Domenas yra , pavadinimas yra aš esu Trūksta vieno administratoriaus jis gali ir nemokėti nieko apie futbolą tiesiog prižiūrėti forumo veiklą ar mokėti tenisą arba krepšinį bet svarbiausia ką pasakiau domina? Numeskit savo skypes arba rašom : hariukas1222
  15. Laba reikia gero GFX'erio sukurti futbolo,krepšinio bei kitų tematikų parašus bei dar logo keletą. Jei turite laiko bei noro numeskite savo skypes arba pridėkite mane. Atsilyginta tikrai bus su jumis norimu atlygiu . Mano skype hariukas1222 , pakvieskite arba numeskite sąvąją.
  16. OOO , ačiū nemaniau jog taip gražiai išeis , nes stockas ne koks buvo gal turi laisvo laiko?
  17. Jūsų Vardas_Pavardė : Haris_TwiiCer Kokio darbo norite? [ Avatar'o/parašo, etc. ] : Parašo. Darbo stock'as/renderis. [būtina] : https://www.google.lt/search?gs_rn=20&gs_ri=psy-ab&tok=Xa2YdhQFsmCxd9_qcVbMWg&cp=11&gs_id=18&xhr=t&q=vilniaus+zalgiris&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.50165853,d.ZWU&biw=1280&bih=890&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=swv6UbviIMjkOs6mgOgN#facrc=_&imgdii=_&imgrc=dKmFU0tf5YJeJM%3A%3BCUFRJhycgPvFAM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.lrytas.lt%252Fshow_foto%252F%253Fid%253D571708%2526s%253D11%2526f%253D4%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.lrytas.lt%252Fsportas%252Ffutbolas%252Fvilnius-ir-vel-tures-vieninteli-futbolo-zalgiri.htm%3B662%3B520 Tekstas ant jūsų darbo: TwiiCer Subtekstas ant jūsų darbo: Žaliai balti jie visada pirmi! Ar norite savo darbe matyti kokių dalykų? [ Efektų, etc. ] : Tekstą jei įmanoma su efekt. Kuom žadate atsiskaityti už padarytą darbą? : +REP kiek eina tik.
×
×
  • Kurti naują...