Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Martynas_Extazy

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

2 Naujokas

Apie Martynas_Extazy

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Dino_Apple 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Judita_Low 3.Kodėl buvote užbanintas: Parašė cytas bet nei banned nieko FRee ban. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  2. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Martynas_Extream 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Justis_Daedo ir Big_Bang 3.Kodėl buvote užbanintas:Nežinau tipo sulindęs i žemę nors atsitupęs buavu pažiiurėkit i banned:DDDDDDDD http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/48499-justis-daedo-big-bang-banned-martynas-extream/ 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Hugo_Armanis 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Edvinas_Saunu 3.Kodėl buvote užbanintas: Free baneris. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  4. Tu pasiziurėk i kitu unban visiem taip raso suzlugėli tu...
  5. Pasiziurėk i kito unban visiem taip raso tai nustok terštis...........Vapsie suzlugęs..
  6. Nu tu *Myliu Las-Venturas.lt* pasiziurėk visiem taip raso............
  7. Unban mano draugelis getino o tas ban kirto o draugelio nesimatė todėl nes tas adminams vazevo su masina todėl jo nesimatė video.
  8. Blogas ban ji getino adminas ne as o draugas mano... *Myliu Las-Venturas.lt* video iskar nutraukė kai ji atgetino ir nesimatė nes tas su masina vazevo..
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė:Hugo_Armanis 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote):Justis_Daedo 3.Už ką buvo skirtas banas:Uz melavimus [event] 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA)
×
×
  • Kurti naują...