Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ignas_Lietuva

Nariai
  • Pranešimai

    92
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

55 Pažengęs

Apie Ignas_Lietuva

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    Nėra
  • VIP:
    Bronzinis
  • Darbas:
    Nenustatyta

Profilio informacija

  • Vieta:
    Las-Venturas.LT
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Justis Daedo PIDERAS

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  2 daugiau
    2. Moghito_Mexo

      Moghito_Mexo

      KĄ TU *Myliu Las-Venturas.lt* TOSHA DARAI, AŠ JAM NET NESPĖJAU Į PM PARAŠYTI KAIP JAM SEKASI ://////////////////

    3. Alex_Vrc

      Alex_Vrc

      +rep Ignukui.

    4. Wesley_Jonhson

      Wesley_Jonhson

      malborai neraganėk

  2. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ignas_Lietuva 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Danny_Winston 3. Administratoriaus nusižengimas: Mute už nieką. Kur jis čia tą įžeidimą mato? daraputnike? Tai jeigu už tokius mutina tai man kai kas parašys į sms "labas" aš mute dėsiu, nes mane įžeidė. 4. Įrodymai (būtina):
  3. tai visu pirma sias nesamones pirmas pradejai TU, toliau verti visiems administratoriams kalte, kad su tavim taip pat bendrauja ir baijriuoja. Tai pries ka nors darydamas pagalvok ar pats nekaltas busi. Oho net gi jau ir forume pradejai baust, bausk man poxui, nenardisiu ir neginsiu tokio vaflio. O narai rasyk "nebaust", gal duos kai ka, nes maciau visiem is eiles gt dalina
  4. O tai pats ble-t kai baninai Invi serve, rasinejai "as duxas" ir t.t. tai cia ne baijeriai? viena diena vienoks, kita kitoks, tau geriau isviso serve nesilankyt, o geriau tik bugus taisyt ir atnaujinimus daryt, nes dar daugiau problemu sukeli.
  5. Sveikas, ačiū Justis_Daedo, kad tave užblokavo laikinai už treniruotės trukdymą ir įrodymus pateiksiu už jį, nors tu juos jau pateikei pats. Jeigu matai didelį narių skaičių FTB tad geriau nelysk išviso, juk FTB tai teisėsauga, o ne mechanikai, kad tau mašinas taisytumėme. Tu trukdei Treniruotė Paskelbta, kad vyksta ir už trukdymą 3600s banas. Ir kam reikia tokių papeikimų, jeigu pats žinai, kad pažeidei taisykles? Ar tu dar nesupranti, kad teisėsauga yra ne mechanikai...
  6. Sena Policijos Departamento bazė, tik truputi atnaujinta. Gal ir nebloga idėja tokioje vietoje pastatyti, šaunuolis.
  7. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ignas_Lietuva 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Domantas_Coffe 3. Administratoriaus nusižengimas: Neprisijungęs į forumą jau kaip 5 diena, nėra užpildytos administratoriaus neaktyvumo anketos, tiesiog dingęs. Pridedu ir moderatoriaus papeikimą, kad neaktyvus nei žaidime, nei forume. Būdamas nemokamas administratorius nė karto nepadėjo niekam. 4. Įrodymai (būtina): Žaidime paskutinį kartą lankėsi 08-28 dieną. Forume paskutinį kartą buvo prisijungęs prieš 5 dienas.
  8. Šaunu, tik forume buginasi laikas, pavyzdžiui ką tik sūkuriai, rašo, kad prieš 20 valandų ir 02 dieną.
×
×
  • Kurti naują...