Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 8 / 200

Versija: LV 7.7.7


Dan_Martinez

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

8 Naujokas

Apie Dan_Martinez

  • Rangas
    Narys
  1. Neymar barcoj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kas tau?
  2. Sveiki , tai šiandien ir ir nebūtinai šiandien , pamačiau eilinius narus. Šiandienos pavizdys , du draugeliai ( lopiniai ) bando vienas kitam įnerti ,kuris geriau. ir rašo nesąmones , kad panardytų. Ir jie sako ,kad nenardo , jie čia *Myliu Las-Venturas.lt* axujieni , mes čia kiečiausi , mes visus laužom. Bet ir narai. Tas vienas naras ,net dirba su manim ir direktoriui tiek prinardęs ,kad nada. Supratau ,kad serverį,daugiau yra narų,negu žmonių ,nes kur beeini visur nardo ( aišku yra maladiec čiuvaku ) Bet yra tokie kur ateina į serverį nardyt,kad patektu į darbą,gautų direktorių, niekas nestumtų ant jo. Prinardę ,dar laužo viercha, ir vaidina ,kad prinardusiam yra zjbs būt ( nors pats sako ,kad nenardo ) . O ypač užpisa ,kai dar meluoja ,nors akivaizdžiai matosi ,kad nardo. Manau reikėtu tuos narus pasiūsti *Myliu Las-Venturas.lt*ūi, nes dapiso jie mane negyvai. Direktoriam ir žmonėm siūlau , jai nardys jum siųskit *Myliu Las-Venturas.lt*ui tokius dūxus . Aišku gal kitiem patinka kaip jiems nardo , pagiria iš oro , ir prašosi į darbą. Taigi manau žinokit ,kad narus *Myliu Las-Venturas.lt*ui ,ypač tuos draugelius ( vaikus ) kurie kožna diena eina visiem nardyt. Šiandien vpš dapiso jie ,nebadyk nesąmoniu rašyt , nes ne tas laikas man. Ir dar užtildo ,kai išpizdavoji juos Aj , Su rugsėjo 1 <3
  3. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD O pats ką darai? , žiauriai čia pavarei ačiū,privertei nusijuokt iki ašarų.
  4. Sveiki, taigi norėčiau sužinoti kas turi tokius dalykus? :DDD Jeigu turite , parašykite komentarą , ir laimingasis galės laimėti 50 klausimų ( aišku ne iš manęs ) o žmogaus ( aišku jei norite to ) Taigi svarbiausia numeskite savo link'ą ir vienu budu atrinksime kuris gaus.
  5. :DDDDDDDDD. Su paint , gerai ,kad ne ant lapą piešiai.
×
×
  • Kurti naują...