Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Rokis_Roxas

Nariai
  • Pranešimai

    390
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Rokis_Roxas

  1. Labuka

    1. Ignaz_Lucchese

      Ignaz_Lucchese

      opa, draugeli, sw

    2. Zveriss_Rus

      Zveriss_Rus

      zdarova pankas :DDD

    3. Misteris_Smitas

      Misteris_Smitas

      kokie žmonės 😵 *Myliu Las-Venturas.lt* *Myliu Las-Venturas.lt* 😱😱 zdarova

  2. Lauk nafik tus dzrugzus ir ehmetus is komandos ir vsio budit xaraso
  3. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokis_Roxas 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: nedas_fucker 3. Administratoriaus nusižengimas: Atėjau į serverį ir norėjau su Fredu pasisveikinti, iš tikro, tai norėjau būti pastebėtas, nes dėmesio trūko. Tai į /padmins parašiau fredas ***as. Tuomet tas, nedas_fucker, kuris nėra vertas didžiųjų raidžių, beždžionės proto organizmas, tikrai galiu teigti, kad neišsivystęs, sugalvojo savo taukuotais pirštais užmutinti mane labai ilgai. Taigi beždžionės proto neišsivystęs organizmas, parodyk žodį, kuriuo turėjo Fred_Ronghetti įsižeisti. Jei nevisavertis žmogus esi, tai nekišk savo taukuotų pirštų, kur nereikia. Būtumėt protingi, nuimtumėt jam administratorių ir draudimą duotumėt, nes beždžionės proto nevisavertis organizmas nėra nuspėjamas ir nežinia kada jis gali išbaninti visus žaidėjus. Tiek norėjau pasakyti. Laukiu tavo didžiųjų, neprotingų atmazų, kuriuos naudosi siekdamas pafreepostinti ;x. 4. Įrodymai (būtina):http://imgur.com/F3Wm4PV
  4. Anketa 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Rokis_Roxas 2.Jūsų pasirinktas skaičius: 23
  5. Jūsų V_P žaidime : Rokis_Roxas Jūsų pasirinktas skaičius (1-50) : 11
  6. Mldc is seule, reks kada prilekt. Sava vietoj pacans ir doneitint megsta
  7. Korupcija - Irma_Mantas pasigavo su nametag, o vistiek su pareigom sėdi, čia gryna nesąmonė, nes kitą pagautų už nametag tuojaus pat užbanintų. Dėl jo ir keletos kitų žmonių čia nežaidžiu.
  8. Sveiki, taigi nusprendžiau vienam iš jūsų atiduoti savo brangųjį sultaną su 14k rida. Viskas, ką reikia jums padaryti, tai : Paspausti like ant temos. Užsiregistruoti http://gokano.com/ref/hOeBVQQe Parašyti skaičių nuo 1 iki 50. Patvirtinti gokano paskyrą. Laimėtojas bus išrinktas balandžio 4 dieną, sėkmės. Anketa: Vardas_Pavardė: Jūsų skaičiukas: Tie, kas jau užsiregistravo galit pasirinkt skaičiuką. Dalyviai: Vardas Pavardė | Skaičius. 0. Vardenis_Pavardenis Jei nesusirinks 20, nutrauksiu event.
  9. Nori gift cardų ar el. prekių? Užsiregini čia http://gokano.com/ref/hOeBVQQe , serve parašai man sms, gauni 20k paprasta.

    1. Alex_Vrc

      Alex_Vrc

      vakar atsiemiau 10 g2a eur :D

    2. Tommy_Salvatrucha

      Tommy_Salvatrucha

      susikūriau , nesuprantu nafiga :dd

    3. Tommy_Salvatrucha

      Tommy_Salvatrucha

      susikūriau , nesuprantu nafiga :dd

  10. Koncervų dėžė, niekuomet nepirk jau sudėtos dėžės, nes permoki ir paskui garantiniam nespėsi vežti. Siūlauhttps://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcfBEQAgCMTAlggweGj%2FfSm%2BsqFX1eY43TlNYh4r%2BQcmY%2BAgH2So4uEC čia dar netgi GPU yra, tau 60 fps ant high bus pastoviai. 1a sudeda komponentus nemokamai, tik kai pildysi užsakymą pažymėk varnelę. Čia dar nuslėptas PSU modelis, nes ten įdėtas pats pigiausias..
×
×
  • Kurti naują...