Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Nedas_Rimeikis

Nariai
  • Pranešimai

    78
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

9 Naujokas

Apie Nedas_Rimeikis

  • Rangas
    Narys

Paskutiniai lankytojai

1.101 profilio peržiūros
  1. 1. Jūsų slapyvardis: Nedas_Rimeikis2. Administratoriaus slapyvardis?: Matt_Jace3. Užblokavimo priežastis?: čytinimas.4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  2. Išmok tu šaudyk „Lenkiškai repuoju“ lapas :DD verkia čia bl ,kad geriau šaudau
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Nedas_Rimeikis 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:servas 3.Kodėl buvote užbanintas:Fly hack nors net ne usibuginau į laivo viršų ir nu šokau į apačia poto pašokau bandžiau užlipti atgal ir pasilagino ir viskas. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Nedas_Rimeikis 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Servas 3.Kodėl buvote užbanintas:Krč jungiuosi esu toj pačioj vietoj pyst pajudu banas ir vėl ką dbr daryt kaip į servą prisijunkti ir + nuimkit vėl baną ir padėkit... 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  5. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Nedas_Rimeikis 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje:Servas.. 3.Kodėl buvote užbanintas:Fly hack nors panėriau po vandeniu žinot variau į GP MINI ATRANKĄ PLAUKIAU PO VANDENIU PLAUKIU PLAUKIU ir ban...Nes tas drk buvo kažkur po žeme.. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  6. Sorri kad free postinu bet matėsi video kad ta mašina beveik jau degė keli ibrėžimai ir viskas tai čia net nečytino??Aš bent nematau.
  7. Anketa : Vardas_Pavardė žaidime :Nedas_Rimeikis Patirtis :50000xp Transportas :Elegy/Comet Pareigos :Administratorius
  8. Geras tas kalėdų modas bet nesuprantu kur jį parsisiūsti paspaudžiu linka ir išmeta viską rusiškai nieko nesuprantu
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė:Nedas_Rimeikis 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote):Justis_zasibys 3.Už ką buvo skirtas banas:relog kai pagauna teisėsauga 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA):
  10. Lėkioju greitai bet tikrai ne speed hack?Nenusišnekėk tik trenkiu stipriai ir viskas
×
×
  • Kurti naują...