Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


John_Tropez

Nariai
  • Pranešimai

    139
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

25 Pradedantis siekti tikslų

Apie John_Tropez

  • Rangas
    Bandantis pritapti

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. LV komanda? wow wow wow

    1. Dyglas_Fingeris

      Dyglas_Fingeris

      prasimušęs belekaip. o tau kaip be admin prižo?

    2. John_Tropez

      John_Tropez

      liux, dėkui ;D

  2. Šitas gana sudomino atsakymas. Jeigu atvirai čia šnekėjai, gal nori apibrėžt tą " nieko " ? Pats toje stadijoj sėdžiu ir vienintelį minusą kurį matau, tai negalėjimą išvykt " vienam " į kokį nors užsienį, which sucks af. Under than that - šiaip darbą susirast galima, aišku.. kalbėt apie darbą LT is a joke, but still. Tai neprisipisinėjant, įdomu pamatyt iš tavosios perskeptyvos, ko negalima čia dar padaryt/nuveikt būnant tokio amžiaus. O šiaip tai malonu, straight forward pristatymas, išskirtinis muzikos žandras, ir pats, kaip asmenybė - esi gana rimtoka, kurią jau teko pamatyti per tam tikrus žmonių išsipisinėjimus iš Tavęs, prie kurių teko jau įsikišt, bet teko ir pamatyt Tave, kaip asmenį, kuri sudomino. Gl&Hf I guess. ( Čj taip dur.nai nuskambėjo, oof).
  3. Kažkas sakė, kad nesvarbu išiims ar ne, žmonės toliau čytins t.y " abuse'ins " tokius dalykus, todėl apklausa kinda useless. LV pats kaip serveris ir yra paryškintas tarp gaujų/klanų. ->" DM " serveris, huh:D Kiek žmonių jau yra gavę tuos banus už čytinimą, ir toliau šūdą mala, sakydami, kad nieko nėra įsirašę. Jeigu norit " apmažint čyterius serveryje " mąstykit kažką giliau, nes dabar tiesiog yra apgailėtina skaityt VIP chat, kai sako " perpisiu " 1x1, paskui gauna baną ir verkia, kad Tosha neskiria čytinimo nuo " skill'o " Bet realiai nieko ir nepakeisi, kadangi cleo pakeitė patį SA:MP / serverius, kurie palengvina žaidimą ir kai kurių cleo gali visiškai nepagaut. O ir pats LV jau toks ir išliko ir tikriausiai išliks. Gaila teisėsaugos as well, nes realiai niekad nepamatysi juos laimint narkuose / team-fights, etc, nes klanai tiesiog laimi 24/7 kas irgi paryškina jų stiprybę, tuo tarpu teisėsauga nieko padaryt negali, nebent irgi pajungtų ką pajungia ir jie ir bandytų laimėt. Todėl šitą irgi reikėtų kažkaip spręst, nes anksčiau būt teisėsaugoj būdavo žymiai lengviau, o ir laimėdavom viską, aišku tuomet gal ir mafijos prisisėdavo prie viso to, ko dabar nėra, but still. Tiesiog čia didelė makalynė, kurioje susideda visi tie vaikučiai pabiručiai, kurie gauna banus kiekvieną dieną, bet vistiek čytina ir realiai tenka tenkinti juos, nes jeigu jie leavintų, taip sumažėtų klanų <- žmonių, kas galiausiai išliktų tik Direktoriai / Free Adminai / keli darbuotojai ir žmonės sėdintys AFK zonoje. Nepamirštant, kad liko mėnesis+, ir vasara, kurioje nemanau, kad padidės žmonių skaičius, priešingai.
  4. Žmogus, kuris be BMW ne iš vietos.. (haHAA). Galvojau, kad prieš persikeldamas į šį serverį, galbūt pasikeisi slapyvardį, nes galbūt būtent Tau jis pasirodė kvailokas, anksti sugalvotas, bet žiūriu pasilikai su tokiu pačiu <- surprised, but respect. Nėra ką pridurti, žmogus su tvirtu požiūriu į tai ko nori, ko siekia, kaip ir visur kitur - laikas tikriausiai tik parodys, kada gausi tai ko norėsi, arba tai ką užsitarnausi. Viskas su laiku, pats tą žinai tikriausiai labiausiai. Tvirsčiausia nuomonė susidarė bežaidžiant CS:GO. Maniau, kad būsi eilinis Lietuvis, kuris stipriai " rage'ins " pralaimėjus, kitam žmogui nesisekant, bet galbūt tavo pažįstamas buvo visai teisus. Ne be reikalo tą klaną/grupę ir buvot susikūrę - svarbu tobulėjimas. Galbūt būtent dėl to ir prisiverčiau prisijungti. Pamiršau tikriausiai padėkoti, tai padėkosiu čia - ačiū už gražias akimirkas/momentus. Bei tikiuosi, kad ir toliau tobulėjat, nestovit su ta grupe -> tobulėjimu.
  5. Visiškai sutinku. Aplamai, manau galėtų peržiūrėti " TRV " kaip firma / darba detaliau / giliau. Nes šiuo metu yra tikrai kelių klaidų, dalykų, kurie tikrai galėtų būti peržiūrėti. Vieną jau sutvarkė, kas iš dalies galbūt ir padėjo, bet ir kitas minusas atsirado ( kuriame aprašiau čia. ). Jeigu sutvarkytų kelias klaidas kaip: Pasikrovimo / išskrovimo neveikimą ( Neina kartais pasikraut / išsikraut, kas kartais labai sunervina, kadangi sugaišomas ne tik laikas, bet ir pinigai, kuriuos turi atiduoti bei gauti. ( Žinoma retenybė, jog tai pasitaikys tikriausiai 1/10, but still. Net ir tas vienas kartas kartais labai sunervuoja ir atiima motyvacija žaisti / vežti ir vėl ). Būna atvėjis, kai pasirenkant transporto detales ( for example: Stratum ) susibugina, ir vešti iš viso nebeapsimoka, nes tiesiog nėra tikslo. Nežinau kame ten bėda, nes būna ant kitos dienos susitvarko ir vietai ir vėl pradeda augti, bet kažkas vistiek būna susiglumina. Automobilių restartas (turguose), ir aplamai visų vežamų dalykų balansas ( galbūt neįmanomas, nesuvokiamas, sunkiai padaromas ) bet, manau palaikytų tvarką ir motyvacija vežant įvairius dalykus, o ne tik vieną iš vienos, nes dažniausiai tik vienas/antras dalykas yra vežamas 24/7, nebent yra kritiškas atvėjis, kai jau nebelieka vienetų, mažai " L " ir šiek tiek paveži ir paskui grįšti prie tos pačios rutinos t.y tų pačių dalykų vėžimo. Manau jeigu tik šiek tiek laiko būtų įdėta į šį darbą sutvarkant smulkias, bet tuo pačiu ir labai svarbias detales mums, darbuotojams - būtų gana didelis pliusas. Nepaisant, jog tai vienas pelningiausių darbų, ir aplamai manau vienas darbų, kuriame įmanoma išdirbt ilgiau nei pagal darbo sutartį. Žinoma kiekvienam sava nuomonė, pomėgis apie darbus, bet manau būtent TRV turi stiprių sąvybių, kurios tiesiog suryškėja šiame serveryje. Galima labai daug ko prigalvoti, įdėti naujų vėžimų ir kita, kas tikrai manau būtų nuostabu ir būtų kiekvieną dieną vežioti kažką naujo, įvairaus. I mean, who knows. Galbūt jau yra kažkas planuojama įdėti naujo, bet vistiek išsireikšt norėjau.
  6. Sprendžiant iš to, kad klanai praktiškai visada laimi, o teisėsauga vos / šiek tiek sugeba atsikovot narkų, ši idėja galėtų paįvairint žaidimą būtent kovojimą dėl narkotikų. Ir būtų visai įdomu pamatyt narkus ne kokiam sandelyje / pastate, o atviram lauke, galbūt tai padarytų šiek tiek daugiau strategijų kaip atakuoti, pasiimti narkotikus. O ir šiaip manau būtų įdomu, kai žaidėjai t.y klanai / teisėsauga kovoja atviram, o ne kažkokiam pastate, kur yra vistiek gana mažai vietos kai sueina tokios didelės masės. Bent jau iš senesnių laikų ( kai egzistavo mafijos dar ), važinėt į tą sandelį visiems galiausiai atsibosdavo, nes vistiek visi žino, kad bus ta pati vieta, o ir pačiam sandely, tai realiai laimi ne žmonių skaičius, o kas daugiau pajungęs. ( WH ypač turi stiprią galimybę laimėt pastate ). Nors ir anksčiau būdavo narkai prie pastato, o ne pačiam pastate ( galbūt dėl visokių randomų, snipinimų ) buvo padaryta, kad viskas būtų viduje, bet manau vistiek narkai neturėtų būti taip lengvai gaunami, jeigu žiūrėti IRL sitaucija / palyginimą. Galima būtų ir labiau sumappint tuomet tą teritoriją, ir padaryt kažką įdomaus. Manau sugalvot tikrai galima įvairiai ir įdomiai, o pakeitimai manau net jau ir būtini darosi, žiūrint kokia yra situacija šiuo metu. Sakyčiau už.
  7. Štai nuoroda : https://www24.zippyshare.com/v/70717965/file.html Sėkmės naudojant. Jeigu kils problemų kažkokių, sakyk.
  8. Na jeigu jis žino " MM " -> Mad Money, reiškiasi eina kalba apie reperius, ypač pavartojant žodį " rajoninės ". Neįsvaizduoju, kokios dar gali būti tuomet, be tų kuriuos išvardinau, ir aišku dar begalę kitų, kurie tikrai pasižymi tam tikra dalimi, prasme. Jeigu kalbėt apie ateitį - muzikos stiliuje bent jau - manau kaip tik dainos ( well at least repinės ) tik tobulėja ties tuo ir leidžia mums išsinert iš pilkos minios. Nors ir repas liūdina ir jo klausyt nereikėtų, bet tik žmonės, kurie jau sugebėjo pajaust gyvenimo skausmą, lašėlį, supras, koks " deep " yra, gali būti repas, ir ypač žodžiai/eilės, jeigu tik bandysi pajaust, o ne beat'ą gaudysi. Bet žinoma, ne visiem suprast dainų esmę, ar gyvenimo esmę.Klauso kokio rusiško gabaliuko ( nieko nesakau, yra gerų ) bet tie tipiniai, apie meilę, ir ypač tie vierchiniai, kurie bando primest, kad tai yra belekas, kad čia yra žiaurinė, nors realiai nieko nesupranta. Šiek tiek išsiliejimo galbūt, bet. Eh(:
  9. Neesmė, kad tai ir buvo parašyta pradžioje sakinio, o ne apačioje. Išmok skaityt once again. ^^
  10. Paskaityk ką parašiau dar pačioje pradžioje - " Kiekvienam sava nuomonė " <- Kuri buvo pritaikyta muzikos žandre / būtent šitai dainai tavo pagrįsimui. Don't be "but hurt'ed", tikėjausi kažko išsamaus, kad pagrįstum savo nuomonę, but oh well. Nenustebau. Forget about it. (:
  11. Kiekvienam sava nuomonė - bet dėl šito turiu prisipist, nes makes no sense. " Bando kažką naujo " ? - Žmogus visada bandė kažką kopijuot, nuo tada, kai visų akyse buvo visiškas dugnas. Pasigilink kodėl iš viso keičia savo įvaizdį, daro " tattoo " and all that sh*t. Žmogus bandė kopijuot one of the "Lil Peep" , ir proga tikriausiai buvo jam viena geriausių. Pasidarė įžymesnis? Kinda, nes visi pradėjo ir vėl apie jį šnekėt, kaip atrodo, etc. But who cares at that point - nes muzika vistiek jo trash jau. Būtum pasakęs, kad daina zjbs ir viskas nieko nesakyčiau, bet " rajoninės dainos kurios neturi prasmės " - tiesiog.. wtf. Jeigu kalbi apie tokius, kaip Micro One, Erkė, Tyfaz, etc. Tai tuomet esi tokio žemo lygio ant muzikos, kad tiesiog apgailėtina, jeigu manai, kad NETURI PRASMĖS:D:D " LV " kaip projektas, gerai parodo jus, kaip asmenis ir žaidėjus, kurie taip baisiai bando primest, ir iš dalies rimtai nesuprasi, ar esat tokie mažvaikiai, ar iš tiesų galit būt suaugę žmones, kai taip vierchajaut su savo čytais ir grobimais, bet jeigu dar klausotės tokio kaip " mad money " iš didžiosios net nerašysiu, nes kažkaip gėda, kuris ir taip Kauną išniekino, ir sakyt, kad šitoje dainoje yra prasmė, yra tiesiog... apgailėtina. Eiliniai vaikučiai pabiručiai (jaunimas) galėsit būt, ir rajone ieškodami cizo galėsit šitą dainą leist ir vierchaut gatvėm, manydami, kad esat " kažkas / - belekas ". Jesus christ. Sad. Only my opinion though. (:
  12. Bandyk gaut skiną iš kitos svetainės, nes dažnai klaida būna pačiam faile / mode įkelto žmogaus. Ne tavo PC/SAMP problema, tai perrašyt kažką tikrai nereikėtų. Arba įsikelk kitą fūristų skin ir susitvarkys bėda bet kokiu atvėju.
  13. Vienas iš atsimintiniausių žmonių serveryje kaip " Direktorius " . Buvo iš tiesų malonu dirbt pas Tave. Kiek teko pastebėti, vis dar žaidi kas yra džiugu matyt. Ačiū už prisiminimus bei gerą direktoriavimą. Tikiuosi ir vėl Tave ten išvysti one day. (:
×
×
  • Kurti naują...