Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Vyacheslav_Ivankovy

Vyachelsav_Ivankovy Atsiliepiams apie Las-Venturas.lt PROJEKTĄ

Rekomenduoti pranešimai

logo.png

8e04548105b76b3ab0817b4c7130c68e759.jpg
 
Svieikinuosi su VISAIS! esu Vyacheslav_Ivankovy Las-Venturas.lt serveryje pradėjau žaisti nuo 2014 metų birželio pabaigos, apie projektą sužinojau visai atsitiktinai, apie jį man pranešė mano keli geri bičiuliai, visą laiką jie pasakojo apie šį projektą t.y kalbino mane prisijungti prie šio projekto, labai susidomėjau ir atėjau čia pabandyti žaisti, nuo to laiko mane pradėjo traukti šis projektas, nes jis pasirodė labai įdomus ir kūpinas puikų įdėjų. Pradžia žaidimo šiame serveryje buvo tikrai ne lengva kadangi prieš tai dar nebuvau žadięs LV miestę, bet po kurio laiko įpratau aišku serverio Administracijos pagalba. Budamas serverio naujokas man patiko tiesiog važinėti po LV žemėlapį , bet po kurio laiko serveryje atsirado ir kitos veiklos tai yra pradėjau žvėjoti ir tikrai sužvejojau nemažą kieki žuvų , bei kitais būdais stengiausi bandyti užsidirbti kuo daugiau pinigų. Po kurio laiko norėjau išbandyti ir serverio darbų pasiūlymus kuris tai buvo labai didelis, tačiau dar dirbu darbą be pakvietimo, nes vis nepapuolu ant atrankų.Vienų metų galvojau viskas viską ką galima buvo išbandžiau, bet poto papuoliau į The Ballas Gretas. Dalyvauti gaujų gyvenime yra tikrai labai linksmą ir per ta laikotarpi šužinojau tikrai labai daug naujų dalykų apie serveri, tik gaila tame, kad išmete iš lyderio posto ir aš netekau vietos The Ballas gaujoje. Manau po tam tikro laikotarpio visi žaidėjai pradeda siekti kažko daugiau, nei paprastas serverio žaidėjas, aš irgi nesu išsimtis ir stengiuosi siekti savų tikslų tai yra Direktoriaus/pavaduotojaus pareigų. Taigi per ta mažą laikotarpi susipažinau/teko bendrauti su daugelio serverio žaidėjų ir sutikau tikrai labai gerų žmonių kurie visą laiką tau padeda/palaiko ir tave gerbia, manau vienas iš didžiausių priežaščiu kodėl šis projektas gyvuoją jau 2 metus bei 5 menesius. Mano nuomonė yra tokia kad čia renkasi tik geriausią chebra ir geriausi žmonės, taigi dabar galių drąsiai teigti jog Las-venturas.lt serveris šiuo metų yra pats geriausias serveris Lietuvoje kuris pasiekė ir manau dar tikrai labai daug pasieks.
 
8e04548105b76b3ab0817b4c7130c68e759.jpg
 
Žmonės su kuriasi teko bendrauti, man padėjo, arba šiaip gerbiu:
Max_Tosha [Administratorius]  - Ačiū tau už tai kad aprodei serverį ir padėjai man pradėti žaisti šiame serveryje.
Invision_White, Deividas_Britas [serverio Savininkai]  - Ačiū jums už suteiktą galimybe žaisti tokiame puikiame serveryje.
Vytautas_Gryn [Furistų Direktorius]  - Ačiū už tai jog parodė šis žmogus kas yra griežtas - NE -.
Kasparas_Barkauskas [Administratorius]  - Ačiū tau už visas suteiktas informacijas.
Justis_Daedo [Administratorius ]  - Ačiū tau už 1.000 LT kuriuos man daviai kai jų man labai trūko ir aprodei serverį.
Ponas_Meškinas[Administratorius] - Ačiū tau už aktyvia pagalbą tuo metu, kai man jos labai reikėjo.
Donatas_Sabalynas[Aras Direktorius] - Labai linksmas žmogus, bei puikus Aras direktorius, sekmės jam toliau!
Pablo_Cavani[serverio Žaidėjas] - tai žmogus kuris padeda kiekvienam naujokui nors ir pats nėra labai turtingas ar žinomas serveryje, manau jis turetu būt apdovanotas už pagalbą/pagarbą naujokams ir už motyvaciją žaisti jūsų serveryję, ta proga, DIDŽIAUSIAS AČIŪ TAU DRAUGUŽI !
...
Na ir tai dar tikrai nepabaiga, nes šis serveris yra pats geriausias!
  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, labiai patraukliai ir kokybiškai parašyta, ,,PATINA" ir sekmės žaidime , manau teks mums pabendrauti :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiku jog patiko serveris ir tikiuosi,kad jame žaisi dar ilgai :) Sėkmės žaidime,jei ko reikia /adminams arba /sms man :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...