Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Cordelia_Scott

Cordelios'Scott atsiliepimas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi. :)


 


Kaip ir dauguma čia rašančių, esu šio serverio naujokė (na esu užsiregistravus ganėtinai seniai, bet tik dabar nutariau kiek labiau pasigilinti).


 


Visų pirma, tai sampą kartkartėmis pažaidžiu jau kokius 5 metus (kaip panelei, tai manau iš ties yra labai daug). Esu žaidusi įvairiuose serveriuose, todėl mačius esu daug ko. L-V.lt nebuvo pirmasis mano RPG tipo serveris, tačiau likau sužavėta, kokiu aukštu lygiu čia viskas yra surealistinta. Iš pirmo žvilgsnio viskas labai labai painu, tačiau paskaičius gidus kuo toliau, tuo labiau norisi įsitraukti į serverio veiklą. :)


 


Objektai išdėstyti gana patogiai, nors man vis dar sunkoka prisiminti kur kas yra, tačiau pagirtina yra tai, kad pasirinktas LV miestas, kadangi šiame mieste tikrai nėra lengva sukurti gerą RPG, tačiau Jūsų bendruomenei tai sekasi puikiai.


 


Toliau norėčiau pakomentuoti administracija bei serverio žaidėjus. Na kaip ir kiekviename serveryje čia yra ir geresnių ir blogesnių, ir brandesnių ir vaikiškesnių žaidėjų, tačiau tai tik padaro žaidimą įvairesniu. Administracijos regavimas taipogi nėra labai pastovus, tačiau tai yra visiškai suprantama ir paaiškinama, galų gale gi vasara. ^^


 


Apibendrinant galiu teigti, kad serveris tikrai sudomino ir bandysiu Jūsų bendruomenėje įsikurti. ^^


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

malonu kad į projektą ateina merginų ir kurios yra subrendusios. Malonu kad prisidėjai į projektą. Visada kreipkis kai reikės pagalbos ar iškils bėda.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...