Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Domas_Bartkus

[NAUJOKAMS] Psichotropinės medžiagos ir jų poveikis

Rekomenduoti pranešimai

he5E27l.jpg

PSICHOTROPINĖS MEDŽIAGOS IR JŲ POVEIKIAI

KREKAS, HAŠISAS, SANDELIAI IR  DAR DAUGIAU!

 

Sveiki atvykę į mano šeštąją pamoką senąsias galite peržvelgti apačioje

 

JUNGIAMASIS Į SERVERĮ KELIAIS PASPAUDIMAIS

SERVERIO PAMOKA - VISKAS APIE MAISTĄ

SERVERIO PAMOKA - AZARTINIAI ŽAIDIMAI

SERVERIO PAMOKA - ĮTARIMO LYGIS

SERVERIO PAMOKA - NUSIKALTAMOSIOS ORGANIZACIJOS

 

 

Taigi šiandien pakalbėsime apie narkotines medžiagas kas tai, iš kur jos gaunamos, ką su jomis galima veikti, šalutiniai poveikiai. PRADĖKIME PAMOKĄ

 

Visu pirmą išsiaiškinkime sąvoką narkotikai - tai medžiagos kurios gali jus "atgaivinti" t.y atstatyti gyvybes, bei šarvus žinoma skirtingi narkotikai atstato. Jos plačiausiai naudojamos per grobimus norint "prisikelti antram gyvenimui", tačiau jos naudojamos ir rinkoje t.y jas parduoda už tam tikrą sumą.

 

Tačiau daugeliui kylą klausimas - iš kur gi tuos narkotikus gauti? - atsakymas paprastas pirkti iš mafijos, o mafijos narkotikus gauna iš sandėlio kurį matysite apačioje paspaudę mygtuką "rodyti"

 

 

KXtsgK5.png

P8JS8iA.png

 

Narkotikų sandelys žemėlapyje žymimas taip -  Icon_23.gif

 

 

 

Dabar apžvelkime narkotikus jie skirstomi į dvi rušis: Hašišas ir Krekas

 

3E62udL.jpgAuFWHl9.jpg

 

Tačiau jų poveikiai skirtingi vienas prideda gyvybių - krekas, o hašišas priešingai - šarvus. Serverio žaidėjų perkamiausias narkotikas rinkoje.  Tačiau pastaruosius galima pūsti kas 15 sekundžių t.y jeigu pūtei hašišą tai reiks palaukti 15 sekundžių jog galėtum pusti kreką ir hašišą. Paveiksliukus matysite paspaudę mygtuką "rodyti"

 

 

 

 

gRegeUi.jpg

DaFS5EE.jpg

xWgQ8C1.jpg

 

 

 

Tačiau, nemanykite jog narkotikai atsiranda iškarto kai juos surenka priešingai reikia laukti net iki 100 minučių! tai daugiau nei valanda. Ir be to jog mafija galėtu laisvai rinktų narkotikus būtų jų svajonė yra amžini jų priešai teisėsauga jie juos naikina. Ha, tačiau nemanykite kad narkotikus galėsite "pumpuoti" kiek norėsite po kurio laiko jūs prie jo priprasite ir tai jums sukels priklausomybę, tikriausiai paklausite, o kas iš tos priklausomybės? - O gi tas jog negydžius priklausomybės jums mažės gyvybės iki tol kol mirsit nepriklausant nuo narkotiko rūšies žinoma jūs galite vartoti narkotikus ir turint priklausomybę. Tačiau narkotikų priklausomybę galima išgydyti pas medikus, bet suma gali būti nepatenkinama jūsų kišenei, kadangi kuo daugiau vartoji narkotikų turint priklausomybę to išgydymo kainą didėja. Taip pat pirmadieniais nuo 18 iki 21 valandos narkotikus gali imti netik mazijozai, bet ir civiliai!  Narkotikai į sandeliuose atsiras tik tada, kai serveryje bus ne mažiau kaip 30 mafijos/teisėsaugos (bendrai) tiksliau sakant yra pvz. 8 policininkai, 5 aras darbuotojai, 3 armijos darbuotojai, 1 "Lucchese" mafijos darbuotojas ir 2 "Yardies" mafijos darbuotojai. Bendra darbuotojų suma šiuo atveju yra 19, todėl narkotikai nebūtų pridėti, bet jeigu yra tarkim 8 policininkai, 9 aras darbuotojai, 5 armijos darbuotojai, 7 "Lucchese" mafijos darbuotojai ir 10 "Yadies" mafijos darbuotojų, bendra suma gaunasi 39 žmonės x > 29 todėl narkotikai būtų pridėti į sandelį.

Dėkui už sugaištą laiką žinoma jeigu skaitėte, ir jeigu turite kuom nors papildyti mano pamoką maloniai išreikškite ją čią.

 

 

 

 

 

Pask. pamoka buvo atnaujinta: 2015/03/28 10:03 AM

 

@ LAS VENTURAS.LT
 

  • Patinka 10

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šauni pamoka , nelabai žinojau kaip naudotis narkotikus , dabar jau turiu šokį tokį supratimą

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunuolis kad tokia pamoka sukūrei dabar naujokams bus lengviau žinoti kaip reik vartoti narkotikus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki pamoka, naujokam padės!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...