Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Karolukas_Samperis

Atsiliepimas apie Las-Venturas.lt

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, šiandien parašysiu savo nuomone apie serverį.


 


 


 


Tik užsiregistravus (2013- 02-xx) pažaidžiau palyginus nedaug - 3 valandas. Nuo to laiko į serverį nesijungiau kokius metus su trupučiu. To priežastis - gan sunki ekonomika. Turim pripažint, jog šiame serveryje įsivažiuoti itin sunku. Pats serveris man dabar atrodo vienas iš geriausių, dėl savo sistemų, darbų, bei žaidėjų. Jau spėjau išbandyt maždaug 5 darbus ir galiu pasakyt, jog nei vienas nenuvylė, Man ypač patiko FTB, PD darbai. 


Taigi, trumpiau tariant, kiekvienam svarstančiam "ar verta žaisti šiame serveryje" galiu pasakyti - TAIP


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na kai aš atėjau į serverį 2013/12/24, tai man irgi atrodė viskas taip sunku, bet vėliau greitai prasimušiau, nors ankščiau ir nemėgau šio serverio, bet vėliau galvojau ateiti ir palošti savaitė arba dvi, na vėliau taip ir viskas prasidėjo jog isivažiavau į žaidima ir nekreipiau demėsio į kitus serverius, tad jeigu manes paklaustu ar verta apsilankyti šitam serveryje pasakyčiau irgi TAIP

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pamenu save taip pat naujoką. Užsiregistravome 2013 03 10  su draugu (Bredas_Cru) būdami klasiokai nuterėme pažaisti sa-mp kitame projekte, radomę Las-Venturas projektą ir užsukome. Tik prisijungėme jau mūsų laukė Rytis_Klemka pasisiulė pagalbą ir aprodė visą serverį, pamenu tas linksmas akimirkas kai juokdavomes kad reik kažkokius bulviu maišus nešiot į traukini, ar gatviu valytojų dirbti.Paskui Bredas_Cru acc buvo parduotas dabartiniam serverio daininikui, Klasiokas metė samp ir likau vienas žaisti. Tada pasikviečiau draugų su kuriais žaisdavom kituose projektuose t.y Zygimnas_Dirol , Michaell_Nigga , Justas_Petras, Tautvis_Cru ir daug kitų. Pirmas darbas buvo Triads mafija. Man  tai buvo kažkas neįtikėtino + kai buvo direktorius Animal_Silver ir pavaduotojas Karolis_Nismo. Geresnės mafijos už tą nebuvau matęs, kad mūsų būdavo vos ir 10 imdavome viršų. Na ir paskui vis i kitus darbus ejau susiradau daug pažinčių, užemiau nemažai pareigų ir žaidžiu iki šiol :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...