Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jeremy_Soprano

Kaip laimėti daugiau League Of legends matchų

Rekomenduoti pranešimai

1 ) Jūsų Vardas_Pavardė : Jeremy_Soprano
2 ) Ką mokinsi savo pamokoje ? Kaip lamėti daugiau League Of Legends žaidimų?
( 3 ) Pamoka :
 
Manau, nė vienam reikėtų tokios pamokos, o ypač naujokam, kad geriau sektųsi ir šis žaidimas taptų įdomesnis. Kai laimime, yra žymiai įdomiau.
 
1 punktas. Po sužaisto matcho, truputį paiilsėti kokį pusvalandį. Pasiklausyti muzikos ar pnš. Po žaidimo, kartais esi išsiblaškęs, darai daugiau klaidų, tad reiktų paiilsėti, kad kitame žaidime žaistum geriau.
 
2 punktas. Nežaisti visada tame pačiame lan'e. Geriau būtų, sužaidus top'e, nueiti i jungles, adc, support, mid. Jai nesiseka tarkim mid'e, tai geriau žaisti su bot'ais ar tiesiog normal'ą ir išmokti.
 
3 punktas. Išjunkti /all chatą. Dažniausiai priešininkai, arba tavo komandos nariai rašo per /all omg this noob team, this fucktard brand, report this kid, plastic XX. Kai ant savo pyksta, kad tau nesiseka, tiesiog rašo nesamones, ir tu nemaloniai pasijunti, dėl to pykčio. JAI NE PER ALL RAGIN'A ( PYKSTA ) SIŪLYČIAU UŽMUTINTI TĄ ŽAIDĖJĄ.
 
4 punktas. Ne ragint'ti t.y nepykti. Jai tavo komandos narys blogai žaidžia, jam nesiseka, jį nužudo, dažniausiai tai ir įvyksta. Pykdamas, ant žaidėjo, kuris negali laimėti savo lan'o, nereiškia, kad turi ant jo šaukti, tai darydamas, nieko nepakeisi, o gali pasidaryti kur kas blogiau.. Žaidžiame dėl smagumo. Žinoma, man taip pat būna, tačiau stengiuosi išsilaikyti.
 
5 punktas. Niekada nepamiršti wardinti. Padėk wardą, ten kur gali pavojingai užgankinti ir gali numirti. Tai yra itin svarbus dalykas, turi būti saugus.
 
6 punktas. Žaisti už savo mėgstamiausią champion'ą. Žaisti už jį, dėl to, kad gali išcarrinti žaidimą, su savo sugėbėjimais su tuo champion'u.
 
7 punktas. Pirmą skillą siūlyčiau atsirakinti su slow'u arba pabėgimu. Jai priešininkas bus stiprus, galėsi pabėgti. Pvz : Ahri taunt, Shen taunt, Draven E ir pnš.
 
8 punktas. Lasthitinti. Ką tai reiškia?  Žudyti minionus taip, kad nužudytų iš vieno smūgio.
 
9 punktas. Nusipirkti tinkamas run'as ir užsidėti masteries. Kaip rasti gerų? Einate į google ir rašote : [ Champion'o vardas ] build mobafire. Ten pamatysite, puikių build'ų.
 
10 punktas. Nepasiduoti. Jai ir žiauriai pralaiminėjat, tačiau visada yra išeitis reikia stengtis žaisti, o nenuleisti rankų. Tai bus sunku padaryti, neryžtingiems žaidėjams.
 
11 punktas. Neleisti priešininkams pushinti, tačiau labai pats nepushink pradžioje, nes gali būti užgankintas junglerio. Tai padės lasthitinimas.
 
12 punktas. Kvaili veiksmai. Nedaryk kvailų veiksmų kaip : 
 
13 punktas. Tai yra baninami champion'ai, geriausias pirmas pick'as būtų support, tada jungler, tada top, tada mid, tada adc. Kodėl? Sudėliojau, pagal svarbiausius dalykus žaidime, nes gali pasiimti tavo counter'į t.y kuris tave gali laisvai įveikti. Galima pasižiūrėti nuėjus googlėje : [ Champion'o vardas ] counters. Weak against - reiškia silpnesnis, strong against - reiškia stipresnis.
 
Auksinis 14 punktas. Užtilti ir žaisti. Negaiškite savo brangaus žaidimo laiko, rašant niekus kaip : STFU kid, shut up noob, useless champion, report my team. Nieko nepakeisi.
 
Nauji punktai :
 
15 punktas. Siūlyčiau žaisti už šiuos championus :
 
Mid lane : Ahri, Akali, Annie, Brand, Anivia, Cassiopeia, Diana, Fizz, Galio, Gragas, Heimerdinger ( dongeris ), Karthus, Kassadin, Katarina, LeBlanc, Lissandra, Malzahar, Mordekaiser, Nidalee, Orianna, Syndra, Talon, Twisted Fate, Veigar, Xerath, Zyra, Zed.
 
Support : Leona, Sona, Thresh, Shen, Alistar, Nami.
 
Adc : Caitlyn, Corki, Draven, Ezreal, Twitch, Jinx, Quinn, Varus, Vayne, Kog'Maw.
 
Jungle : Amumu, Elise, Evelynn, Hecarim, Jarvan IV, Maokai, Nautilus, Nocturne, Rengar, Sejuani, Skarner, Udyr, Vi, Volibear,  Zac, Lee Sin, Shyvana, Rammus, Kha'Zix.
 
Top :  Cho'Gath, Darius, Dr.Mundo, Garen, Irelia, Jarvan IV, Jax, Jayce, Kennen, Kayle, Kha'Zix, Lee Sin, Malphite, Nasus, Olaf, Pantheon, Renekton, Poppy, Shen, Riven, Rengar, Ryze, Shyvana, Volibear, Vi, Wukong, Yasuo, Zac, Yorick.
 
16 punktas. Nežaisti už lengvus champion'us tarkim kaip Teemo, Master Yi ir t.t. Už šiuos lengvus championus žaidžiant, nieko neišcarinsi, jie stiprus, tačiau teamfight'e yra silpni. Kuo dažniau žaisi, už šiuos champio'nus, tuoj sunkiau bus žaisti su sunkesniais champion'ais, kurie yra stiprūs teamfighte.
 
17 punktas. Žiūrėti profesionalių žaidėjų streamus t.y žiūrėti kaip profesionalai žaidžia, ir kartais ką nors pasakoja naudingo ( angliškai ). Kaip rasti? League Of Legends pradžioje yra championų veidai ir apačioje " Watch Now " ar kažkas tokio, spaudžiat ant jo. Arba nueinat į YouTube ir rašot " Scarra, Dyrus, TheOddOne ir pnš stream "
 

PS nežinojau kur kurt , tai čia sukūriau 

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šeip gal ir gera pamoka,bet nelabai padės,nes tiesiog reik turėt neblogą skillą jeigu nori daugiau laimėt matchų,patarimai tikrai naudingi visai žaliems lole ir nevien ;)  nepagailėsiu like.

į mid įrašyk yasuo,jis ten irgi tinka

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Manau pridėk punktą: Vision control'as. Pink wardai,stealth wardai ir iškart prabackinus Sweeping Lens,kad išvalyti enemy ward'us. Žaidime labai svarbus vision controlas ir manau tu jo neparašei arba aš pražiopsojau.


 


P.S. Vi šūdinas top,bet OP jungl.


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mldc,reikės pasinaudoti šiuo tekstu ;)

 

 

P.S Nemanau,kad Master Yi yra lengvas.Ir teamfightuose visai neblogai kai užsifeedini.Apie Teemo tai sutinku.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Su 6 punktu visiskai nesutinku, turi zaisti ne su vienu champu o su daug, nes jei su vienu zaisi, su kitais nemokesi. Ir patariu zaist uz ta champa uz kuri tau idomu zaist o ne uz ta kur gerai zaidi..

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

2 ir 6 punktai bullshit. Jeigu mainini mid'ą tai ir žaidi midą, o žaist su vienu champu irgi nėra protingas žingsnis, nes užcounterins, o tu nemoki žaist su kitais champ.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Prie ADC ir top prirašyk Lucian, prie mido dar galėtum Yasuo pridėt, irgi neblogai jam mide.

 

Už tą patį championą neapsimoka vien žaisti, nes atsiras tų, kurie tave counterina.

 

SU pro player streamais sutinku, jei žaidi už kokį midą, riekia žinoti geriausias wardinimo vietas, prasimokinti jukinti.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Skilu netampama, skilu gimstama. :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Susirinko bronzinukai "Grab popcorns" :DDD

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vienintelis žodis kaip reikia laimėti t.y. NEFAILINK, tu nefailinsi ir kiti nefailins.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vienintelis žodis kaip reikia laimėti t.y. NEFAILINK, tu nefailinsi ir kiti nefailins.

Vienintelis būdas laimėti yra žaisti tesiog pramogai, o ne įsitempus va tada laimi 50% daugiau matchų, mano paslaptis atskleista.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...