Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Matas_Tokyo

Mato_Tokyo Pirmieji žingneliai las-venturas . lt link . . .

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki Las-Venturas . lt žaidėjai. Taigi čia norėčiau aprašyti savo kelionę. kaip čia patekau..

 

Kas tas las - venturas . lt ?

Seniau nei prieš metus, dar anų metų rugsėjo pradžioje atėjau į naują mokyklą. Sėdime per matematikos pamoką ir klasiokas sako, jug startuos las-venturas . lt serveris. Ten naujausios sistemos, gera valdžia. Tačiau, manęs to netraukė, aš dar žaidžio Invio pamėgtame serveryje, kurio įvardinti nenoriu. Taip praėjo metai, o aš net nebandžiau ieškoti šito serverio, nors gyliai norėjosi palikti Kaimų aplinką ir nešvaria jos veiklą.

 

Gal pabandom?

Taigi praėjo lygiai metai, kaip šnekėjau su klasioku apie Las-Venturas . lt serverį. Gryžęs š.m rugsėjo 1-pirmąją įsijungiau kompiuterį. Akys krypo į skypę ir jos erzinančią žinučių sireną. Žiūriu, pranešimas nuo Rudžio, jog startavo las-venturas . lt serveris. Įsijungiau, pasiemiau seną Kaimų nicką. Ateinu į serverį vedu komandas /gps /map - nėra tokios komandos. Galvoju, ai, naujokas, padės Adminai! Vedu įpratusią komandą /admins - nėra.. Galvoju hmm... Reikia žmonių paprašyti pagalbos. Įsijungęs TAB pamačiau Adminą, rašau /mapp - nėra.. Vos kojos nenutirpo .. Kioske nėra telefonų, galvoju ka čia daryt? Ar bent serveryje yra kokios komandos? Pabuvęs valandėlę supratau, nafik tokį servą, einu iš čia.

 

Viltis lieka paskutinė.

Buvau namie .. Tėvai darbe .. Galvoju ka paveikti. Įsijungių PC, ir pamačiau, jog šitame serveryje 20 žmonių.. tarp jų ir Ernis_Caffe, senas pažystamas. Prisijungiu, jis mane apvežiojo po El. Parduotuvę, viską aprodė. Vyko atranka į Radistus. Jis dirbo FBI, paemė ir pavežė mane iki atrankos. Direktorius - Andrius_Fuger. Apklausė, nieko nemokėjau, kalbėjau iš galvos ir patekau! Darbas buvo nuobodus, bet pliusas - 12 lt / min . Galvoju Opą, tiks. Veliau nusipirkau biznį, stripo klubą. Pabuvau valandą ir atranką į FBI. Patekau. Bet tuo met Ernis_Caffe skrido iš darbo ir perėjo į Aras. Palikęs FBI įstojau į Arą, kol vėl nejau į FBI, kur vadovavo naujas Direktorius - Edvinas_Bosas. Ten buvau lyg milionierius .. Algos po 6,5 - 7 k ! Padirbęs 3 savaitęs perėjau į Lucchese, tada vėl Aras, vėl Lucchese.. Taip ir tampiau dienas, keitinėjau darbus. Dirbau Taxi, Aras. FBI, PD, Tralistu, Apsauga.

 

Išeiti? Pasilikti?

Atėjo nelaukta diena. Ta diena buvo lyg tyčia. Viskas nesisekė. Žaidžiau vakare, tą dien kalėjime sėdėjau ko ne 4 valandas, o ką jūs galvojate, policininkas sumetęs man Free Star's pateisintas ir nenukentėjo. Galvoju, nepakenčiama korupcija. Ta dien susipykau Su Erniu, buvo bloga nuotaika, jis rašė nesamones. Nebeiškentęs, kažką jam parašiau ir pasibaigė tuom, jog vienas kita blocked. Įdėjo Naują kartų trasą. Prisijungiau pažiūrėti. Serveryje buvau aš ir Ernis. Stoviu Kartų arenoje, rašausi su Erniu. Ir Staiga prisijungė James_Holden .. po 2 min Banas už AFK botą. Padariau SS, sudėjau papeikimą. Gerai, kad buvo kredų, iš kart atsibaninau. Jis kėlė nesamones, ta nakt jis užbanino Domantas_Domce . Abu sudėję papeikimus, Invis pripažino FreeBan ir nuemė jam adminą. Supratau, jog taip testis nebegali, nuspredžiau leavinti. Kitą dien Prisijungęs trejas valandas dariau eventus, išdalnau 29 tūkstč. litų. Tuo met ir nebepasirodau serveryję, nebent patestuoti.

Čia likę daug prisimimų, todėl manau, jog vėl čia gal dar kažkada gryšių. Serveryje prabuvau apie ~ 2 mėn, pasiekiau virš 30 tūkstč. XP, pastačiau namą, pasidinau palmę.

 

Štai tokia ta mano atsiradimo istorija. ;)

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Katinelis ateis zaist :*

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Idomiai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Grįžk tik greičiau. Varysim paprikolinti. +rep dedu, įdomiai parašei

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aiški, graži, įdomi istorija.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Idomiai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...