Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Matas_Tokyo

Las-venturas apžvalgos . "Užkampis" . 2 - asis leidinys.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Taigi pristatau savo 2 - ajį leidinį apie las-venturas . lt serverio veiklą. Jei Jums laikraštis nebepatiks, tuomet šis leidinys bus paskutinis. Direktoriai, Jus žinote, jog kiekviename straipsnyje yra dalelė melo..

Aktualijos.

Pagautas Girtas Ugniagesių Vyr. Kapitonas Alas_Pacino.

 

Taigi, pastebėtas Girtas Ugniagesių Vyr, Kapitonas Alas_Pacino girtas darbo metu už vairo, sėdintis savo mašinoje. Užvakar, apie 20 . 00 valandą gauta informacija Policijai, jog pastebėtas už vairo sėdintis Ugniagesys, darantis staigius posūkius, važiuodamas sviruoja į visas puses. Na o Jus žinote, kur Policija, ten ir žiniasklaida. Pasirodo, jog tai buvo Alas_Pacino. Pagautas Teisėsaugos pareigūnų Alas teigia, jog jam ne darbo laikas. Juk mūsų Angelai Sargai turi būti pasiruoše bet kada, bet kokiu metu. Policininkai į kalbas nėjo, nes jis turėjo sunkų girtumą - 2,1 promilės. Pagautas Alas Juokėsi, neigė, jog yra girtas. Pasak jo, jis vakar šventė sūnaus Gimtadienį, vakar nebuvo darbe, spėjąs per naktį išsiblaivyti.Tačiau, šalia vairuotojo, keleivio pusėje rastas degtinės butelis Lithuanian Auksinė ir Kąstyčio čigarečių pakelis. Dėl Direktoriaus pradėtas stebimas, skirta jo priežiūra.

220ffc48cb183a0df334250de2546952830.jpg

d34d666f097f85c2a86e468aa2a21dfa917.jpg

 

 

Ieškomi Nauji darbuotojai? Mafija ir Limuzinai .

 

Taigi, paskelbtas Naujas Limuzinų įmonės, ko ne pačios prabangiausios Direktorius Tony_Mars. Pasak jo, atrankas sunku ir be daryti, mažai darbuotoju. Kas tai gali lemti? Direktorius mano, jog Taxi darbas. Tiesa, Taxi įmonės Direktorius nėra pats aktyviausias, bet jų algos ganėtinai didesnės, nei Limuzinų vairuotojų. Tai yra dvi skirtingos firmos, bet atliekančios ta patį procesą serveryje. Civiliai dažniausiai renkasi Taxi paslaugas, anot jų, keleivių, jie greitai reaguoja. Limuzinų Direktorius taip nemano, anot jo, cituoju : ,, kam sėdėti susirūkiuose Taxiorų mašinose, kaip galite sėdėti Prabangiuose Limuzinuose, kvepuoti vyriškų kvepalų aromatu, riedėti išdidžiai, pasimėgaujant kelione pavartoti alkoholinų gėrimų, pažiūrėti televizorių " . Žinoma, Direktorius įžvelgia ir Taxi privilegijų, jų transportas greitesnis, aukštesnis. Direktoriui nelabai sekasi suburti naują, Unikalią Limuzinistų komandą, tačiau jis nenuleidžia rankų, kiekvienas Firmos darbuotojas Jam yra brangus.

5baf7d885c4b9e9dc583592c4c035c86453.jpg

6d5a81fe5f1736913d59c10e9ec7c5ab150.jpg

Anaiptol, kitos firmos vadovui sekasi Puikiai. Tai yra Mafijozams. Gal todėl, jog jie turi šansų užsidirbti daug pinigų, turėti gerą gyvenimą, bet manau toks gi ne visiems lemtas. Cituoju : ,,Kiti sės, kiti laiku pasitrauks, kiti dings.." Toks šios srities pobūdis, teigia Direktorius, Mafijos Vadeiva Kofeinas. Kolkas Mafijoms sekasi gerai, jie dirba efektyviai. Teisėsauga - laikykite kumsčius.

a992d02983d0a428bf6b462464903641278.jpg

 

Kriminalai.

Garsus banditas laisvėje. Ar ji sieja ryšiai su ... Direktoriumi?

Iš kalejimo paleistas garsus banditas. Keista, jog jis atvyko gyventi būtent į las-venturas miestą. Jis žinomas už reketavimą, ginklo naudojimą be licenzijos ir ne pagal paskirtį. Jis užmiesčiuose vogdavo mašinas išbegęs į kelią, paprašydavo vairuotojo atidaryti langelį. Žmogui atidarius, jis išsitraukdavo pistoletą, išmesdavo vairuotoją iš mašinos ir i ją įsėdęs sprukdavo. Mašinas veždavo į metalo laužynus. prieštai jas apdaužęs, kad nekiltų įtarimo. Pinigus leisdavo narkotikams.

Manoma, jog šį veikėją sieja ryšiai su naujuoju Limuzinų direktoriumi. Tony sumokėjęs jam, kad jis šalintu Dušmanus iš kelio, nes jie didžiausi Limuzinistų priešai. Anot Tony, jie greičiau vyksta į iškvietimus, todėl neleidžia pasireikšti Limuzinistams. Na o kur yra daug darbo bei geresnis atlygis - ten visad yra daugiau darbuotojų. Tai dar nėra įrodyta, šįa hipotezę aiškinasi Prokūratūra bei Policijos Departamento Vyr. Leitenantas Mantas_Jeferson.

061ea97b1afaa9ca4487bb74ce76c7c4958.jpg

01fe65f2f5b99cd57c33803ed803ea33152.jpg

 

Šiuo metu vyksta atranka į Tralistų vairuotojus.

http://las-venturas....00/#entry152963

  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Didesnio šūdo nesu matęs :DD

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Geras geras. Pasistengei. +rep. Edvi praslysk višta

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

jau KEIKSMAŽODIS laikrasciai apie mane raso nu KEIKSMAŽODIS vel kalesiu 20 metu, sakyk kur tace pasliepiai :ph34r:

Redaguota nario James_Cortez
Keiksmai pranešime.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puikumėlis

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Yey. Aš žvaigždė!! MYLIU JUS. Aplodismentų nereikia :*

 

 

KURK TOLIAU.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Leidinys (y)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Taigi norėčiau paklausti,ar man beverta kurti tokius laikrasčiu? Atsakyti galite paredaguodami savo komentarą, kad nebūtų postinimų. Dėkui už nuomonę.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...