Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deividas_Britas

Parduodamas išskirtinės išvaizdos būstas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi,

 

šiuo metu turiu išskirtinės išvaizdos, nuo nulio viską pačio darytą namą su susikuriamu interjeru. Namas turi išskirtinės išvaizdos kiemą, vieta kurioje buvo žolynas vieta yra išlyginta, bei išdėta lentomis, tai lyg terasa, kurioje yra staliukas prie kurio galima ir išeiti užkandžiauti, ar pasisedėti linksmai su draugų kompanija.

 

Sena lentų tvora pakeista į plytinę tvorą, kuri užtikrina patvarumą, bei ilgaamžiškumą. Atskirtas įėjimas į kiemą pėstiesiems, bei su automobiliu esantiems žmonėms. Sumažintas garažas, tačiau transporto priemonė telpa. Garaže yra televizorius, bei medinė lentyna susidėti savo norimiems daiktams.

 

Viduje yra 5 kambariai - vonios kambarys, miegamasis, virtuvė, holas, prieškambaris.

  • Prieškambaris - sofa svečiams atsisėsti, bei nusirengti. Spinta kurioje svečiai gali pasikabinti savo rūbus.
  • Holas - didelis televizorius su aukštos kokybės garso aparatūra, minkšta, odinė sofa, bei fotelis, staliukas su stiklo intarpais, knygų lentyna su populiariausiomis knygomis.
  • Miegamasis - „cardio“ treniruotei skirtas dviratis su vaizdu pro langą, jog minant galėtumėte stebėti savo aplinką, bei gatvėje vykstantį veiksmą, didelė miegamoji lova, kosmetinis staliukas, spinta, televizorius.
  • Virtuvė - virtuvė nėra didelė, tačiau vienam asmeniui yra labai praktiška ir patogi.
Beveik visus kambarius puošia, bei jaukumo suteikia kilimėliai, paveikslai, apšvietimas. Terasoje yra geltonos šviesos grindinis apšvietimas, kuris sukuria labai jaukią aplinką vakarais.

 

Kiemo gale, už namo, prie lango iš holo jau papuošta kalėdinė eglutė, kuri suteikia grožio tiek viduje (matosi iš holo), tiek lauke.

 

Manau aktualiausias klausimas visiems - kaina? Kainos nesu nusistatęs, tačiau vertinu tiek savo darbą prie šio namo, tiek baldų kainą, kas iššaukia labai aukštą kainą vien todėl, jog namas išskirtinės ir nematytos išvaizdos (pastebėjau, jog kaimynai jau bando atkartoti išvaizdos elementus), todėl tai bus lyg aukcijonas. Žaidėjas, kuris šioje temoje (tik šioje temoje, nepriimu pasiūlymų nei žaidime, nei asmeninėje žinutėje, nei kur kitur) pasiūlys aukščiausią kainą - tam šį namą ir parduosiu. Pradinė kaina - 4,000,000 Lt. Pardavus namą sumokėsiu visus susikaupusius mokesčius, kurie tikrai nėra labai dideli.

 

Nuotraukos:

sfr275m.jpg

 

eXu3IqC.jpg

 

LN6Uiyt.jpg

 

GSgJ4D2.jpg

 

XHQUP3y.jpg

 

f7gRfF9.jpg

 

orb7G98.jpg

 

ZgND0Hi.jpg

 

Evvfdtw.jpg

 

Hlieliu.jpg

 

RgbIniK.jpg

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

4.1m

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

50Lt Makro

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

4.3m

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...