Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deividas_Paska

Vidmantas_London

Rekomenduoti pranešimai

Šį video filmavo John_Kennedy. Tuo metu kalbėjau su Kennedy, kad su ENB esu įsirašes ir su sena vaizdo plokšte sakiau kad žiauriai lagina, vos dar pašaudžiau.. Šnekėjom TS'e, kad galvoju kokia per kalėdas pirkti vaizduškę... Bet tai tas kas filmuoja irgi cytas, visas kulkas pataikiau ir nenuimė HP... Tu dar prieš šaudydamas man dar sakei, kad filmuoji, ir aš tikrai toks *Myliu Las-Venturas.lt* ir tau filmuojant jungiu čytus... Mano manymu čia serveris buginasi, nes tas žmogus kuris filmuoja tą video irgi yra čytas? Aš šaudydamas į jį pataikiau visas kulkas, bet kodėl jam tiek mažai HP nuimė?
Bet tai ta prasme wtf? Kodėl čia taip vyksta? Gal kas naudoja, gal kas nenaudoja bet vistiek atrodo kad naudoja. Pavizdžiui tas video kur filmavo Kennedy wtf? Viska pataikiau, bet HP neina.. Gycka_Miz pataiko bet HP irgi ne visada eina? Wtf?

 

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu tai mano pc irgi tada iš lentų sukaltas tai kam mane banini? :)

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Taigi kalbėjau su Kennedy, kad su ENB esu įsirašes ir su sena vaizdo plokšte sakiau kad žiauriai lagina, vos dar pašaudžiau.. Šnekėjom TS'e. Bet tai tas kas filmuoja irgi cytas, visas kulkas pataikiau ir nenuimė HP... Tu dar prieš šaudydamas man dar sakei, kad filmuoji, ir aš tikrai toks *Myliu Las-Venturas.lt* ir tau filmuojant jungiu čytus... Mano manymu čia serveris buginasi, nes tas žmogus kuris filmuoja tą video irgi yra čytas? Aš šaudydamas į jį pataikiau visas kulkas, bet kodėl jam tiek mažai HP nuimė?

 

 

Galiu pasakyti viena tu esi ne kaltas, nes cia yra samp kureju klaida paziurinti i pirma versija z tokiu dalyku nebuwo ir beveik niekas nenaudojo ir nemanau, kad direktorius naudotu tokia nesamones + kada sakai filmuoju jam tiesei per ts. Cia tesiog samp versijos klaidos kuruos neuzskaito cbug

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Papeikimas atmestas

1. Neradau video
2. Peikiant visu pirma reikia užblokuoti ir jeigu priima užblokavimo apeliaciją, tada tik reikia rašyti papeikimą.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...