Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 8 / 200

Versija: LV 7.7.6


Žygimntas_Hubba

Mano atsiliepimas apie Las-Venturas.LT || Žygimantas_Hubba

Rekomenduoti pranešimai

bdbc608eabe4b484f6277eccd8f6fc65453.jpg

 

 

 

Sveiki visi Las-Venturas.LT Žaidėjai.

 

 

 

                                                                              Kaip aš suradau ši projektą?

 

 

2015-01-22- dieną,vakare ieškojau gero projekto,kuriame žaistu Draugiški žaidėjai,pagalbiniai Administratoriai,kad būtu nemažai žaidėju,sistemu būtu,primapinta visko,visokiu įvairiu žaidimu,ir štai atradau Las-Venturas.LT Projekta. Pirmiausia iškarto dar nepuoliau žaisti,nuėjau i www.youtube.com pasižiurėjau Projekto pristatyma ir visokiu kitu filmuku apie Las-Venturas.LT . Ir labai man patiko Sistemos,Mapp darbai,Kauliuko Žaidimas,todėl užėjau į serveri ir tik nespėjau parašyti Administratoriams žinutę kad reikia pagalbos o jau pripuolė Geras Administratorius vardu Benjamit_Orbit. Paklausia manes ar reikia pagalbos. Aš žinoma atsakiau kad reikia,tai pradėjom apvažinėti visa Las-Venturas Miestą,aprodė kur yra Ligonine,Policija,Kioskai,Parduotuvės,darbai... Pasakė kaip reikia patekti į darbus su Pakvietimais,nuvežė kur reikia nusipirkti Telefona,Sim kortele,Valgio,ir visa kita... Labai džiaugiuosi kad yra toks geras ADMINISTRATORIU kolektyvas,matosi kad jis padeda naujokams,jeis rupinasi kad tik patiktu naujokams šis projektas,ir man labai patiko. Tai vat.

 

 

                                                            Ka aš pirma diena veikiau serverije ?

 

2015-01-22- dieną,man padėjo prie projekto priprasti Benjamit_Orbit. Nuvažiavome pirmiausia į Vairavimo Mokykla,kad galėčiau išsilaikyti teisias. Išsilaikiau Mašinos paskui Motociklo teises,atsiiemiau lizencijas ir važiavome nusipirkti man Telefona. Nuvažiavome nusipirkau telefona,tada nuvažiavome nusipirkti SIM kortele,nuvažiavome nusipirkome,paskui patarė kad dėl viso pikto prisipirkti maista,aš pamaniau kad tai butu labai geras patarimas nusipirkau daug gėrimu,maisto... Įdarbino mane į Darba,kuriame aš dirbu Limuzinu Vairuotoju. Papasakojo apie ši projekta. Paskui nuėjau į TeamSpeak,ten labai gera programa pabendrauti su žmonėmis,tad pabendravau,pašnekėjau . Prieštai dar užsiregistravau forume,nes aš tikrai nusprendžiau žaisti šiame serverije. Prisistačiau prisistatymo ankėta apie save,pagyriau teisinklingai Administratoriu taip ir praleidau vakara labai gerai. Džiaugiuosi kad yra tokiu puiku Projektu kaip Las-Venturas.LT.  Nuošiol mano SA:MP žaidimo Serveris/Projektas pats geriausias,nuostabiausias yra Las-Venturas.LT.

Invision_White, Deividas_Britas. Labai jums dėkoju,kad sukurėte toki Šaunu,Nuostabu projekta kaip Las-Venturas.LT.

 

 

                          Kodėl rašau atsiliepima apie Las-Venturas.LT Projekta?

 

Ogi todėl,kad šis projektas vertas dėmėsio,nusipelnes gauti geru atsiliepimu iš žaidėju tai vat. Aš atsiliepima rašau ne  dėl pinigu,o dėl to kad man šis projektas labai patiko,daug mapp darbu,geras kolektyvas,geri žaidėjai labai daug ka galėčiau apie jusu projekta susakyti, tai dar karta dėkoju Invision_White ir Deividas_Britas kad sukurėte toki nuostabu projekta,taip pat dar žinoma labai dėkingas esu Benjamin_Orbit kad padėjo apsiprasti prie projekto. Sėkmės jums su projektu Invision_White ir Deividas_Britas taip pat ir Gyvenime.

 

Čia įrodymas kad nesu pražaides serverije tiek kiek nebegalima būtu paskui rašyti atsiliepimus.

 

b8559c8f8a449ef5c75bd8e6e4475e9a44.png

 

 

Su Las-Venturas.LT Projektu visados išliks vardu: Žygimantas_Habbo,niekados nelavinsiu šio projekto.

 

 

 

 

 

 

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ačiū už gerus žodžius. Šaunuolis, kad liksi su projektu, nenusivilsi. Linkiu visokeriopos sekmės žaidime, jei reikės pagalbos tiesiog - kreipkis.


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nėra už ką,juk šis projektas nusipelnes gauti geru ,gražiū atsiliepimu. Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Laba, aš tą patį galėčiau pasakyti apie šį serverį. Ankščiau prieš porą metų, gal netgi daugiau žaisdavau samp, bet atėjo tas laikas jog šis žaidimas man nusibodo ir tiesiog nebežaidžiau. Žiema dabar, prasidėjo sesija (na jau į pabaigą jį) ir karts nuo karto reikia prasiblaškyti nuo tų mokslų. Atsisiunčiau gta san andreas, įsirašiau samp ir pradėjau ieškoti serverio, norėjosi man kokybės, gal dėl to jog jau metai yra. Pirmas serveris į kurį ėjau buvo Los Santos, pažaidęs keletą dienų, susidariau iškarto nuomonę apie serverį. Serveryje nėra ką veikti, viskas greit uždirbama ir nežinia kada tu mirsi, nes prie kompiuterio juk mes visi ereliai :) Per keletą savaičių pražaidęs šešiuose serveriuose internete (topuose) atradau štai šį serverį. Prisijungęs iškarto atsiradau greitkelį (šito dalyko iki šiol nesupratau, linkėčiau programuotojui sugalvoti ką nors unikalesnio), pirma mintis kylo o ne, vėl patekau į prastą serverį, tačiau pirmas sakinys parašytas administratoriams ir sulauktas atsakymas iškarto mano nuomonė pakeitė. Vien administracijos sistema su /ats ir /naudinga iškarto pasirodė įspūdinga, to niekur nemačiau, jau dalelis manęs įėjo į serverį. Pradėjau kapstytis giliau, vien vieta žemėlapyje parodyta ne checkpointu raudonu, o originalia icon'ą. Įėjus į banką yra pin kodas, paspaudus mygtuką išgirsti tam tikrą garsą, toks jausmas, jog kiekvieną smulkmena yra sudėliota ir sutvarkyta, labai osom atrodė iškarto.  Bežaidžiant susipažinau su keletą administratorių, tikrai kolektyvas draugiškas. Galėčiau čia rašyt dar labai ilgai ir nuobodžiai, bet ant greito dabar galiu pasakyti, afk būstinės sistema nereali, textdraw gražūs,avarinis, posūkiai, patogus naudojimasis su diržu, loterija, matematiniai uždaviniai, kauliukas... viskas sudėliota taip kaip priklauso, beveik nėra prie ko prikibti. Nuostabus serveris, didelis ačiū tam, kas nepatyngėjo ir dirbo prie šio serverio.!
P.S Aš žaidžiu su pusbroliu ir savo drauge, taigi nuo manęs jau +3 žaidėjai :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puikus atsiliepimas!

Susisiek žaidime su manimi arba bet kuriuo kitu admin iš I grupės, gausi 10,000LT(Kasparas_Plucas, Erika_Benneti, Vidmas_Canse)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...