Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Drugz_Tronaz

[EVENTAS] Mėgstamiausias žaidimas

Rekomenduoti pranešimai

Eventas - Mėgstamiausias žaidimas


 


Taigi sveiki,šiandien iš neturėjimo ką veikt skelbiu konkursą , kuriame galėsite laimėti serverio valiutos.


Ką jums tereikia padaryti - parašyti atsakymą šioje temoje,kurioje turite parašyti savo mėgstamiausią žaidimą ,ir kodėl jis jums mėgstamiausias.Laimėtojai bus tie,kurie viską normaliai aprašys.Žaidimas gali būti kompiuterinis,ir ne.


 


Taisyklės


 


Rašyti tik šioje temoje.


Galima minėti visus žaidimus,išskyrus GTA:San Andreas arba GTA:San Andreas Multi Player.


Būtina prieš parašant paspausti ant šitos temos +REP


 


Išvisio prizų fonde - 450.000 eurų.


[ Norintys paremti susisiekiame Ą.Ž. ]


 


Prizai


 


1 vieta - 300.000 eurų.


2 vieta - 100.000 eurų.


3 vieta - 50.000 eurų.


 


Evento rengėjas - Drugz Tronaz. 


 


Evento pabaiga bus po mano komentaro "STOP".


 


Pašaliniai komentarai bus pranešami moderatoriams.


 


Jeigu nebus pakankamai dalyvių,renginys bus nutrauktas.


  • Patinka 9

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

• League of Legends [LoL]


 


Šis žaidimas sukurtas “Riot Games„ komandos jis yra išleistas 2009m Spalio 27d. Šį žaidimą kasdien žaidžia kas 12milijonų žmonių. Šis žaidimas yra nemokas, bet norintis nusipirkti taškų tai padaryti gali labai lengvai. Už taškus galima nusipirkti čempionus, čempionų aprangas ir daug kitų dalykų. Šis žaidimas buvo kuriamas pagal DoTA [ Defensive of the ancients ]. 


 


Žaidimas vyksta žaidėjus paskirščius į dvi komandas, kurias užpildo po penkis žaidėjus. Prieš pradedant žaidimą, asmuo turi pasirinkti čempioną ir žemėlapio pozicija [Jungleris , Mid laneris , Top laneris , Bot laneris[adc] , Supportas]. Žemėlapis yra sudarytas iš dvieju bazių skirtingose žemėlapio pusėse vienai ir kitai komandai. 


 


Prasidėjus žaidimui abi bazes papildo po penkis čempionus. Čempionai turi mušti pakalikus tam, jog užsikelti lygį. Maksimalus lygių skaičius 18. Lygį užsikelti galima taip pat ir džiunglėse mušant pakalikus. Žaidimui praėjus 20minučių nuo pradžios atsiranda “Baron Nashor„ kurį numušus gaunamas poveikis bei 300coins. Taip pat yra ir “Drake„ kurį numušus gaunama 100coins. Norint laimėti matčą reikia numušti iš vieno leino visus 5 bokštus. Numušus bokštelius gaunate ip[žaidimo pinigų] , xp[žaidimo patirties taškų].


 


Žaidimas turi net 4 žemėlapius:


- Summoners Rift.


- Twisted Treeline.


- The Crystal Scar.


- The Howling Abyss.


 


2014 metų gruodžio 11 dieną buvo išleistas 123-asis čempionas. Dauguma čempionų turi 1 pasyvų ir 4 aktyvius sugebėjimus, kuriuos aktyvuoja pats žaidėjas. Paskutinis, ketvirtasis, sugebėjimas vadinamas pagrindiniu ir yra stipriausias iš visų likusių. Kiekvienas čempionas gali atakuoti ir paprastai. Vienų čempionų pagrindinis žalos šaltinis yra sugebėjimai, kitų paprastos atakos, pagal tai jie skirstomi į AP ir AD čempionus. Greitu metu bus sukurtas naujasis čempionas “Bard„


 


Žaidimas turi 30lygių, juos perėjus prasideda “Ranked„ matčai, pradedant nuo Bronze 1-5 , Silver 1-5 , Gold 1-5 , Platinum 1-5 , Diamond 1-5 , Master&Challenger 1-5.


 


Naujokams siūlyčiau žaisti už šiuos čiampionus:


 

MID LANE : Ahri, Akali, Annie, Brand, Anivia, Cassiopeia, Diana, Fizz, Galio, Gragas, Heimerdinger ( dongeris ), Karthus, Kassadin, Katarina, LeBlanc, Lissandra, Malzahar, Mordekaiser, Nidalee, Orianna, Syndra, Talon, Twisted Fate, Veigar, Xerath, Zyra, Zed.

SUPPORT : Leona, Sona, Thresh, Shen, Alistar, Nami.

ADC : Caitlyn, Corki, Draven, Ezreal, Twitch, Jinx, Quinn, Varus, Vayne, Kog'Maw.

JUNGLE : Amumu, Elise, Evelynn, Hecarim, Jarvan IV, Maokai, Nautilus, Nocturne, Rengar, Sejuani, Skarner, Udyr, Vi, Volibear,  Zac, Lee Sin, Shyvana, Rammus, Kha'Zix.

TOP LANE :  Cho'Gath, Darius, Dr.Mundo, Garen, Irelia, Jarvan IV, Jax, Jayce, Kennen, Kayle, Kha'Zix, Lee Sin, Malphite, Nasus, Olaf, Pantheon, Renekton, Poppy, Shen, Riven, Rengar, Ryze, Shyvana, Volibear, Vi, Wukong, Yasuo, Zac, Yorick.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kinų futbolas

 

 

Su kuo žaisti?: Lauko teniso ar panašus kamuoliukas.
aprašymas: Žaidėjai sustoja ratu. Kiekvienas išskečia kojas ir pėdas suglaudžia su kaimynų pėdomis. Tarp kojų yra vartai. Rankos saugo vartus nuo kamuolio. Atsitūpti negalima. Jei įmušamas įvartis, žaidėjas toliau gina savo vartus tik viena ranka, jei įmušamas antras įvartis, žaidėjas atsisuka nugara į ratą. Galima žaisti vienu, dviem ar daugiau kamuoliukų.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Man įdomiausias žaidimas yra Counter strike global offensive. Nes jame reikia šaudyti, ieškoti, žaisti logiškai, komandiškai ir netik. Šis žaidimas yra tikras iššukis. Jis ypatingai sunkus, nes vienu metu reikia daryti nemažai dalykų. Pradžioje šis žaidimas man buvo tikra nesamonė tačiau kai pradėjau įsikirsti,išmokti bent truputį geriau šaudyti, žaisti komandiškai, logiškai, nuspėti priešo ėjimus ir pnš jis tapo labai įdomus. O dar įdomesnis jis, kai loši ne vienas , o su klasiokais/draugais/pažįstamais, ar šiaip lietuviais kurie irgi nori linksmai praleisti laiką. Žaidžiant šį žaidimą buvo tiek linksmų(Kai sužaidi labai gerai), tiek juokingų(kai kokia nors nesamonė/atrodo neįmanomas dalykas įvyksta :D), tiek žlugdančių momentų(Kai "sufailini"), bet vistiek jis yra įdomus ir įtraukiantis žaidimas, tik turi minusą-žaidėjai kurie visiškai nesistengia, daro nesamones, na bet čia jau nuo rank'o viskas priklauso.

Redaguota nario Augis_Kupryss

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Man tiesiog nuo senų senų laikų vis dar labai patinka Counter Strike 1.6. Aš jį visur žaidžiu tiek mokykloje, tiek namuose, visados įdomų jį žaisti nesvarbu ar gerai sekasi ar ne. Jis priverčia užsikabinti ir kartoti frazę "dar vieną roundą ir miegot" taip iki 1 nakties,o po to sunku keltis į mokyklą, bet nieko tokio. Kartais Counter strike žaidžiu tiesiog dėl atsipalaidavimo, nervų išliejimo tiesiog padeda. Visi nuvertino šį žaidimą žaidžia CS:GO, CSS ir visokius panašius pagerinimus. Bet na tiesiog viską esu išbandęs, įdomu, bet už paprastą ir jau klasiką tapusį žaidimą nepadarys geriau (tik geresnes kopijas, čia tik mano nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

-- Krepšinis --


 


Ahh.. Krepšinis.. Sporto šaka kuri visada buvo mano mėgstamiausia ir kurią žaidžiu jau nuo 6 metų. Krepšinį žaidžiau tiek daržely,darželio mažam kieme ir mažoj aikštelėj,žaidžiau tiek lankydamas pradinę mokyklą,bet kadangi mokyklos kieme nebuvo krepšio,eidavom į šalia mokyklos ęsančioj aikštelę ir žaisdavom [ bet labai retai ].


Žaidžiu ir dabar po mokyklos kiemo aikštelėj,aišku tik kai būna geresnis oras,nes dabar neįšeisi,lyja ir šalta. 


Lankiau ir krepšinio treniruotes,lankiau pas kelius trenerius,lyg pas 3 ir iš vis pralankiau 2 metus ir įgijau labai daug patirties,bet dėl tam tikrų priežasčių baigiau lankyti pas tuos trenerius ir jau ieškau kur galima pradėt lankyti.


Krepšiniu ankščiau atiduodavau daugiausiai laiko,jau nekalbu apie vasarą kai per visą vasarą su draugais sedėdavom kieme kiauras dienas ir žaisdavom krepšį. Dabar jau leidžiu mažiau laikom,nes ir šalti orai ir tiesiog daugiau mokslų.


 


-- Kodėl man patinka būtent ši sporto šaka? --  


 


Na tai pagrinde tikrai komandiška sporto šaka,o komandiškumas man visada patiko ir tai buvo viena stipriausių mano savybių. Tai tikrai ištverminga sporto šaka,kuri ūgdo ištvermę ir jėgą,o ją aš vis dar stiprinu ir stiprinu nuo laikų kai lankiau karate.. ;D Tiesiog tai komandiška sporto šaka,o komandoj jug ir būti linksmiau,manau vien tai tikrai viena iš didelių priežasčių kodėl mane ši sporto šaka kabina.. 


 


Tad visiem tikrai patariu irgi pasidomėti šia sporto šaka ir tapti #Krepšininkais.


  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Per telefona žaidžiu ! Sveikas taigi kaip supratau reikia čia aprašyti savo megstamiausia žaidimą ! Mano geriausias žaidimas yra Tap Titans ! Jais labai unikulus, įdomus, labai pritraukiantis dėmesį. Šis žaidimas nėra sunkus tai tiesiog spaudinėji ant monstru ir juos žudai, tobulini minjonus kad darytu kuo daugiau DMG., gali prie šio žaidima pralaisti labai daug nes nėra jokiu givybiu, žaidi ir žaidi net per pamokas veža žaisti šį žaidima ! nesvarbu pamoka ar pertrauka bet viestiek žaidi ! 

 

Per pc žaidžiu League of Legends žiauriai geras žaidimas, tiesiog loši mačia ir taip įdomu net negali atsitraukti nuo kompjuteri, nesvarbu ar mama ar tėvas kviečia vistiek nori žaisti ir žaisti, tiesiog negali pasakyti koks jausmas kai tu tuos priešus žudai ir nori sugriauti jų bazė kad laimėtum o kai padarai PENKTA KILL toks jausmas kad visą laiką taip žaisi ! Žiauriai geras žaidimas nėra žodžiu !

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nba - geras geim, patinkai zaistai gerai, grafokos gerai, kompiteris nesivezti bet veikti gerai, patikti mano karera zaisti, palaikiti sikagos buls. rekomendoju visems nba fan gerai pazaist. maniceu nba yra gerai uz uz nba live nes nba yra gereu. ira paskoi mi tem ten kur krs gali kolekconot zaidejus visus iki veno ten zdz visoki ira :) na ka dar pasakiti zaisti zaidimas nuo 1972 metu gerai viskas zaidzes. draugas gitis irgi zaisti, ynwis irg zaist per stema visi zaist patikti tikra rekomendoju visems ir mazems ir mazems :)

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Apie žaidimą:
Pirmą kartą frančizės istorijoje NBA 2K15 PC versija bus pilnai integruota naujos kartos patirtimi! Nominuota daugiau nei 70 „Metų žaidimo“ apdovanojimų, NBA 2K frančizė sugrįžta su NBA 2K15. Mūsų tikriausia NBA patirtis. NBA 2K15 muzika yra sukurta garsaus prodiuserio ir muzikanto Pharrell. Šis žaidimas sukūrė autentišką NBA kelionę. Tik nuo tavęs priklauso, koks bus tavo likimas...

Privalumai:

  • GAMEPLAY: su valdymo pultelio palaikymu kompiuteryje į NBA 2K15 įeina daugybė nuostabių žaidimo patobulinimų, įskaitant apie 5000 naujų animacijų, visiškai naują gynybos dirbtinį intelektą, pakilimo sistemas, naujas komandos specifikas ir dar daugiau, kontroliuojant pašokimus, pavogimą, blokavimą, priverčiant žaidėjus jaustis kuo labiau įsitraukusiems į kasdienius krepšinio sprendimus ir veiksmus. Atnaujinta transliacijos stiliaus Ernie Johnson ir Shaq prezentacija, kuri suteikia unikalius komentarus bei veiksmų analizę.
  • Mano KARJERA: patirk NBA žaidėjo gyvenimą visiškai naujoje siužetinėje linijoje.
  • Mano PARKAS: pasiimk savo MyPlayer į online modą masyviame multiplayer žaidime.
  • Mano KOMANDA: susikurk savo svajonių komandą iš kiekvienos eros kortų, užsidirbant MyTeam kortų kolekciją.
  • PC Privilegijos: Steamworks, Steam pasiekimai, Steam Cloud.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

(Humoringas pristatymas nesupraskit klaidingai)Žaidimas Pavadinimu Tetris tai loginis žaidimas jis buvo sukurtas 1985m. Tetris labai išpopulerėjas žaidimas. Žaidime 7 įvairiai pasuktos figūros. Rekomenduoju šį žaidimą žaisti visiem labai loginis mastantis žaidimas.
Žaidimas Team Fortress 2 tai šaudyklės žaidimas panašus į Conter Strike 1.6 Tik šis žaidimas turi 9 veikėjus su kuriais tu gali žaisti jei kitas atsiboda . Yra visokių mapų serverių labai daug veiksmo bei labai įdomu. Siūlau šį žaidimą žaisti tiems katriems patinka šaudyklės žaidimai katrie megsta Conter Strike.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Clash of Clans

 

Tai paprastas žaidimas kurį žaidžia tiek las-venturo žaidėjai tiek paprasti žaidėjai.

Per Clash of Clans galį būtį cw kitaip sakant gangwarai ir iš jų gali laimėti pinigu.

Šis žaidimas yra tikrai įdomus verta išbandyti, galiu pasakyti, kad man pradžioje irgi nepatiko, o paskui įpratau tai patiko šis žaidimas.

Jei reiktu pagalbos rašyk man sms tikrai padėsiu. ;)

Jei norėsi į clana parašyk man pasakysiu kaip paprašyti, kad priimčiau. :)

Tad kviečiu išbandyti šį žaidimą, patikėk nepasigailėsi. :)

 

Sekmės :)

 

                                                                                                                                      Korniuss_Easy :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Counter-Strike1.6

Aš lošiu CS nors ir turėjas CS GO jį pardaviau ir atsisiunčiau šita kad nepamiršiau igudžiu

Labai įdomu, taspats kaip CS GO tik grafikos o šeip CS 1.6 legendinis žaidimas

Jis nėra naujas bet jis labai įdomus, kai nėra ką veikti tikrai pažaidžiu

ir žaisiu dar ilgai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

STOP.Evento nugalėtojai bus paskelbti neužilgo.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...