Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deimante_Miela

Tiesiog šioks toks pamąstymas: Kaip žaisim toliau?

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, na šį kartą aš pagalvojau, kad reiktų kažkaip spęsti problemą nes nuo to kiek žiūriu nukenčia, tik žaidimo kokybė ir labiausiai kenčia paprasti žaidėjai.Paskutiniu metu turbūt visi pastebėjote kad serveryje vyrauja šiokia tokia įtampa ir karas tarp prižiūrėtojų.Kiekvienas veda savo taisykles nepasitarę tarpusavyje, nors tokius dalykus aš manau turėtų daryti suderinę tarpusavyje. Mano supratinu, tai tarp DPI ir Mafijų prižiūrėtojų turėtų būti bendras sutarimas, nes jei veda vieni taisykles, turėtų pritarti ir kita pusė, bet šiuo metu yra daroma, kas sau, todėl kaip turi elgtis paprasti žaidėjai ir direktoriai, kieno taisyklių turi jie laikytis. Pvz. Pagal Lyderių taisykles 28. Per veiksmus/šturmus/grobimus galima naudoti komanda /isimti V_P, o pagal DPI :Šturme negalima naudoti /isodinti ; /itarti ; /ant ; /tazeris ; /heal ; /istraukti ;/isimti; /gaut komandų, todėl, šiuo atveju aš manau nukenčia tik eiliniai žaidėjai, kaip šiuo atveju :http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/128846-priimta-ban-poweris-wade-ir-maxh-prikolistas/
 

Pagal Lyderių taisykles, jie nepadarė nusižengimo, pagal DPI padarė, tai- Kokiomis taisyklėmis turi vadovautis žaidėjai dirbantis mafijoje?
 

 

Ir čia tik vienas pavyzdys iš paskutinių dienų įvykių, jau nekalbant kad prižiūrėtojai vienas kitą blokuoja žaidime.Jeigu prižiūrėtojai rodo tokį pavyzdį žaidėjams, tai ko mes tikimės iš eilinių žaidėjų, kurie tiesiog ateina gerai praleisti laiko.

Aš visada buvau teisėsaugos pusėje, bet šiuo atveju , nemanau kad DPI ir teisingai elgiasi, bandydama sužlugdyti mafijas, ne geros teisėsaugos komandos rinkimu, bet tiesiog įvesdama taisykles, kurios tik vienpusiškai padeda teisėsaugai, tuo pačiu žlugdydamos mafijas, ne žaidime, kovodama su jomis, o tiesiog yra daroma taip, kad ir taip jau mažai pildo į mafijas, į Direktorius nes tikrai yra sunku išlaikyti mafijos direktoriaus postą, bet tiesiog gal visai jas išimam, jei kitaip nesugebam kovoti prieš jas.


Tiesiog siūlykit kaip daryti, kad šis karas tarp prižiūrėtojų baigtųsi ir būtų rastas bendras sutarimas norėčiau tik protingų komentarų, be įžeidinėjimų ir panašiai, nes dabar tiesiog nebeįdomu ir žaisti su tokiomis atsiprašant " nesąmonėmis".

  • Patinka 14

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Lafai ir messiui susitart lygiai tiek pat šansų, kiek katinui negaudyt bėgančios pelės - 0  :lol:

  • Patinka 8

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Su vienu DPI nariu galima susitarti , bet ne su teisėsaugos DPI , jokiu taisyklių nekūriau aš , bet Lafa_Marino pradėjo kurti , kad galima su /tazeriu atgrobinėti o dabar padarė , kad su  vandens šlanga galima per banko grobimą , šlanga dar geriau nei tazeris , nes neįmanomą prašaut o kodėl mafijos nariai turi taikytis su juo? aš padariau irgi kažkokias taisyklės , kad būtų ir jiems lengviau.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

koks dpi, tokios ir taisykles.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kad vpš tą Lafa įkišo į DPI nepričiom, sako padės sutvarkyt teisėsaugą , suprantu kai teisėsaugos 100-200 žaidėjų, tada gal ir reikėtų pagalbos. O dabar kai serve vos 100 žaidėjų, tai 2 DPI nemanau ar čia vapšie reikia ir nepričiom čia tą Lafa įkišo

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visų pirma dėl šitos taisyklės  28. Per veiksmus/šturmus/grobimus galima naudoti komanda /isimti V_P, o pagal DPI :Šturme negalima naudoti /isodinti ; /itarti ; /ant ; /tazeris ; /heal ; /istraukti ;/isimti; /gaut komandų.

Tai nelabai suprantu prasmės juk Mesiui priklauso mafijos, o ne tam Lafai tai ką jis čia svaigsta jis išvis turi tik teisėsauga prižiūrėti, o ne visus darbus tai, kad Lafa chill bahūriukas ne tu mafijas prižiūrai ir taisykles normalias galvok, nes Mesis tokiu taisykliu prigalvot gali tai, kad gali būti greitu metu - server close the connection. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tiesiog nemanot , kad visos šitos taisykles yra labai neapgalvotos? Visų pirma teisėsauga dabar yra visiškai žlugus jeigu net su tazeriais ir šlangom nesugeba atgrobti ar šturmuoti ir dar padaro taisykles jog būtent TEISĖSAUGOS direktoriams nebūtina pražaisti 100min žaidime , tai kur čia logika? :D Jeigu tokie direktoriai lavonai nesugeba nieko su teisėsauga padaryt vistiek jiems teikiat visokias privilegijas kurių jie net nenusipelne. DPi padaro teisėaugai galim sakyt viską ir jie nesugeba atgrobti ir vistiek ieško kažko kad būtų lengviau , tai dar padarykit , kad healintis galėtų ir narkotikus vartot tada gal padės. 

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vienas buvau 4 mėnesius dpi, viskas gerai buvo. Idealu nebuvo, visgi buvo priešingi nesutarimai, bet tai jau praeityje. Jei tiesiai šviesiai, aš nenoriu, kad lafa čia darytų kažką su teisėsauga, arba tiesiog reikia kitokio vadovo, kuris būtų neutralus, nes aš čia neutralumo nematau. Įvedė, koregavo taisykles, ne tik lafai, bet ir man sako, ką aš darau. Aš už teisėsaugą neatsakingas, apsiėmė, tegul ir daro, o ne šūdą mala. Buvo sakyta Invio nieko nedaryti su teisėsaugos taisyklėmis, tas pyst, užeina - koreguoju... o paskui aš lieku kaltas. Tai jeigu čia taip vyks, tai manęs lauks bortas turbūt... Su mesiu dabar gerai sutariu, su paulu taip pat. Išsiaiškinti šį balaganą galimą susirinkus vieningai... O čia pistis į nieką, tai nieko ir nebus... Čia mano nuomonė.

  • Patinka 16

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Čia tas Lafa_Marino kažkokias nesamunes daro. Ir iš vis kam jo reikia DPi poste, jeigu prieš mėnesį, daugiau viskam vadovavo "sultė" ir jokių nekėblumų nebuvo.

Aš kaip einantis už teisėsaugos sritį, pats jau pradedu nepaleikyti Lafos taisyklių, nes kas per daug tas nesveika. Tazeris per grobimu? - Tai pagalvojus gerai, 3 teisėsaugininkai ten pajims 20 snukių pastate. O dabar dar ta šlanga, nu dar geriau sumastė... Iš vis nekalbu apie tokius dalykus kaip jis renka direktorius (aišku aš tiksliai nežinau), bet tik su kuo kalbėjau 80% žmonių sakė vos tik atrankai prasidėjus į ARAS direktorių, jį pajims Erika, nu ir kas nutiko? - viskas pasiteisino.

 

O dabar, kaip vyksta tokios nesamunės, apie kokius susitarimus, net pagalvot neina, nes messis savo puse palaiko Lafa sau žaisimą lengvina.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Iki šiol viskas buvo gerai kol neparėjo Lafa ir tas atseit dirvyris iškels teisėsauga padarė savo taip ir prasidėjo nesamonės išvis pasiūlymas vėl jį palikti tuo architektu o mielai su eimiu abiems duoti DPi o admin priž lieka pas mielą arba renka naują tegul.

 

 Lafa prigalvoja visokių nesamonių kad tik iš teisėsaugos pusės būtų gerai. PVz lafos viena nesamonė atgrobinėti su tazeriais vpš pablūdo paskui kaip visada pas visus dpi būdavo į teisėsaugos direktorius: Anketa ir praktiką o galiausiai analizė o čia tik ištrynė atrankos temą ir jau parašė analize be jo sugebėjimų kaip jis o šiaip tai įpač nesamonės vyksta jis pasima pavaduotoją tai vėl ką. 

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Paskaičius Lafos taisykles teisėsaugos dyrektoriai gali tiesiog byrka išvertę sedėt ir būt neaktyvūs,o teisėsaugos nariai naudot viską ką turi,kad tik atgrobtų,nes kitaip neišeina jiem. Tai ble dar įdėk taisyklę,kad teisėsaugai leidžiama naudoti čytus per grobimus,nes kitaip neišeina atgrobt. Kolkas Erika su Felipe geri direktoriai,tai nieko prieš neturiu,bet,jeigu poto kokie lochai bus tai kas tada? Lafa manau mano,kad gali kažką padaryt,nes buvęs SPD dyrikas ir pan. Nemanau,kaiptik sugadino viską dabar... o DPi vardas kenčia ir iš Eimio pusės nors jis net neturi nieko bendro dabar su teisėsauga...


Duokit Mielai antra DPi,kad ir stumia ant jos daug,aš manau ji verta ir sąžininga yra. Ji prikeltų teisėsauga.


Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tai ko jus norit gerai Domas_Bartkus sake, kad tas Lafa blondinas.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

mafa i dpi ir bus tvarka. bus,nori-sedi

  • Patinka 9

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Cirkas rimtai kažkoks  :lol: 
"Pvz. Pagal Lyderių taisykles 28. Per veiksmus/šturmus/grobimus galima naudoti komanda /isimti V_P, o pagal DPI :Šturme negalima naudoti /isodinti ; /itarti ; /ant ; /tazeris ; /heal ; /istraukti ;/isimti; /gaut komandų "

Prie ko čia jūs mane dabar kišat? Juk pats Messis įvedė tą savo lyderių taisyklę. Dabar pažiūrėkit prieš kiek laiko yra sukurta jo tema ir prieš kiek laiko yra sukurta bendrųjų taisyklių tema. Tai kas čia prie ko taikytis turi? Ta taisyklė , kad "Šturme negalima naudoti /isodinti ; /itarti ; /ant ; /tazeris ; /heal ; /istraukti ;/isimti; /gaut komandų" jau yra nuo senovės, bet ne tas įveda vpš nepričiom savo kažkokias taisykles , kuriuos prieštarauja esamom taisyklėm. Aš tai dėl to nesuku galvos , reikia laikytis bendrųjų taisyklių, o ne kažkokio klouno išgalvotų. Čia jau žaidėjams spręsti jie laikysis taisyklių ir nebus baudžiami ar nesilaikys ir bus baudžiami. Toliau dėl to tanko. Ta taisyklė senai buvo aš nesuprantu ko jums ji užkliuvo. Ji tik kitaip skambėjo ir viskas , o pagal ją , berods, vistiek buvo galima atvažiuot į tuos bankus ir purkšti visus. Tiesiog nutryniau vietą kur buvo parašyta "purkšti 5 kartus" ar kažkoks tokio, žodžiu išėmiau nesąmoningą dalį nes čia išvis absurdas,  kad kažkas skaičiuoja kiek tu kartu purški. Best part, kad mafijos verkia dėl tokių nesąmonių nors pagrinde jie grobia pastatus su interjerais kur laisvai tuos savo narkus gali vartoti ir tai didelis pranašumas prieš teisėsaugą. Reikėjo padaryti balansą , kad mafija viduje turi pranašumų , o teisėsauga išorėje, nors ir ta pati mafija tiek viduje , tiek išorėje gali pūsti tuos savo narkus. 

Dėl to /tazeris grobimuose. Matosi , kad ne visi dar pagaunat ką buvo norima tuo pasiekti.  :lol:  Ar bent kartą teisėsauga dalyvavo grobimuose su /tazeris? - Ne. Tai ir nebeverkit ta tema.
Toliau , kad ir ką bedarysi visi visados kels ir rodys savo erezijas. Nieko nedarai - blogai. Kažką bandai padaryti - blogai. Čia tas jau įprasta. Mano atėjimo tikslas kaip ir Karolis rašė "Atgaivinti teisėsaugą". O , kad dauguma čia tuos savo paistalus šnekat , jog taisyklės tik į teisėsaugos pusę tai prašau , pavardinkit kas būtent naujo, be tos taisyklės dėl aktyvumo, atkeliavo su manim į teisėsaugos pusę? 
Pažiūrėkit kas buvo prieš man ateinat. Grobimuose dalyvauja po 5 teisėsaugininkus ir tai visados teisėsaugos direktoriai privalėdavo mokėti išpirkas nes nesugebėdavo atgrobti pastato. Pažiūrėkit kaip dabar viskas vyksta. Teisėsaugos jau susirenka nemažai, pastatai atgrobinėjami lengviau (be jokių papildomų taisyklių) , o kodėl taip yra? - Todėl nes pastačiau reikiamus žmones į tam tikrus postus. Kalbu faktais, jūs patys apsidairykit bent kartą prieš pradėdami pilti purvą. Bet aišku lengviau iškritus iš medžio prisidėti prie pilkos minios ir ne į temą kaltint kažkokiais dalykais, čia jūsų reikalas, manęs tai nei kiek neglumina, jeigu jums nuo to tik geriau - prašau, išsiliekit.

Aš ir toliau stengsiuosi daryti viską , kad karas tarp mafijų ir teisėsaugos būtų subalansuotas , o ne laimi visados viena pusė. Ateis laikas juk kai teisėsauga pradės savarankiškai viską daryti ir nebereikės manęs, tada galėsit ir toliau džiaugtis savo "geresniu" žaidimu. Tik duokit dar biški laiko  ^_^ 

Na , o kadangi Messis sėdi bane tai ką jis daugiau veiks , jeigu tik ne forume bandys kažką įrodyt su savo tais kozeriukais , ane Messi ?  ;) 
 

  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Galiu pasakyti tiek, kad atėjo Lafa ir prasidėjo visas šitas šudas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Cirkas rimtai kažkoks  :lol: 

"Pvz. Pagal Lyderių taisykles 28. Per veiksmus/šturmus/grobimus galima naudoti komanda /isimti V_P, o pagal DPI :Šturme negalima naudoti /isodinti ; /itarti ; /ant ; /tazeris ; /heal ; /istraukti ;/isimti; /gaut komandų "

Prie ko čia jūs mane dabar kišat? Juk pats Messis įvedė tą savo lyderių taisyklę. Dabar pažiūrėkit prieš kiek laiko yra sukurta jo tema ir prieš kiek laiko yra sukurta bendrųjų taisyklių tema. Tai kas čia prie ko taikytis turi? Ta taisyklė , kad "Šturme negalima naudoti /isodinti ; /itarti ; /ant ; /tazeris ; /heal ; /istraukti ;/isimti; /gaut komandų" jau yra nuo senovės, bet ne tas įveda vpš nepričiom savo kažkokias taisykles , kuriuos prieštarauja esamom taisyklėm. Aš tai dėl to nesuku galvos , reikia laikytis bendrųjų taisyklių, o ne kažkokio klouno išgalvotų. Čia jau žaidėjams spręsti jie laikysis taisyklių ir nebus baudžiami ar nesilaikys ir bus baudžiami. Toliau dėl to tanko. Ta taisyklė senai buvo aš nesuprantu ko jums ji užkliuvo. Ji tik kitaip skambėjo ir viskas , o pagal ją , berods, vistiek buvo galima atvažiuot į tuos bankus ir purkšti visus. Tiesiog nutryniau vietą kur buvo parašyta "purkšti 5 kartus" ar kažkoks tokio, žodžiu išėmiau nesąmoningą dalį nes čia išvis absurdas,  kad kažkas skaičiuoja kiek tu kartu purški. Best part, kad mafijos verkia dėl tokių nesąmonių nors pagrinde jie grobia pastatus su interjerais kur laisvai tuos savo narkus gali vartoti ir tai didelis pranašumas prieš teisėsaugą. Reikėjo padaryti balansą , kad mafija viduje turi pranašumų , o teisėsauga išorėje, nors ir ta pati mafija tiek viduje , tiek išorėje gali pūsti tuos savo narkus. 

Dėl to /tazeris grobimuose. Matosi , kad ne visi dar pagaunat ką buvo norima tuo pasiekti.  :lol:  Ar bent kartą teisėsauga dalyvavo grobimuose su /tazeris? - Ne. Tai ir nebeverkit ta tema.

Toliau , kad ir ką bedarysi visi visados kels ir rodys savo erezijas. Nieko nedarai - blogai. Kažką bandai padaryti - blogai. Čia tas jau įprasta. Mano atėjimo tikslas kaip ir Karolis rašė "Atgaivinti teisėsaugą". O , kad dauguma čia tuos savo paistalus šnekat , jog taisyklės tik į teisėsaugos pusę tai prašau , pavardinkit kas būtent naujo, be tos taisyklės dėl aktyvumo, atkeliavo su manim į teisėsaugos pusę? 

Pažiūrėkit kas buvo prieš man ateinat. Grobimuose dalyvauja po 5 teisėsaugininkus ir tai visados teisėsaugos direktoriai privalėdavo mokėti išpirkas nes nesugebėdavo atgrobti pastato. Pažiūrėkit kaip dabar viskas vyksta. Teisėsaugos jau susirenka nemažai, pastatai atgrobinėjami lengviau (be jokių papildomų taisyklių) , o kodėl taip yra? - Todėl nes pastačiau reikiamus žmones į tam tikrus postus. Kalbu faktais, jūs patys apsidairykit bent kartą prieš pradėdami pilti purvą. Bet aišku lengviau iškritus iš medžio prisidėti prie pilkos minios ir ne į temą kaltint kažkokiais dalykais, čia jūsų reikalas, manęs tai nei kiek neglumina, jeigu jums nuo to tik geriau - prašau, išsiliekit.

Aš ir toliau stengsiuosi daryti viską , kad karas tarp mafijų ir teisėsaugos būtų subalansuotas , o ne laimi visados viena pusė. Ateis laikas juk kai teisėsauga pradės savarankiškai viską daryti ir nebereikės manęs, tada galėsit ir toliau džiaugtis savo "geresniu" žaidimu. Tik duokit dar biški laiko  ^_^ 

Na , o kadangi Messis sėdi bane tai ką jis daugiau veiks , jeigu tik ne forume bandys kažką įrodyt su savo tais kozeriukais , ane Messi ?  ;) 

 

Agirdi teisėsaugos gaivintojau dėl to kad messis sakai neseniai sukūrė taigi prote jis tik neseniai gavo mafijas valdyti.

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vapsie px

Redaguota nario Augis_Kupryss
įspėtas.beprasmiai pranešimai.
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vienas buvau 4 mėnesius dpi, viskas gerai buvo. Idealu nebuvo, visgi buvo priešingi nesutarimai, bet tai jau praeityje. Jei tiesiai šviesiai, aš nenoriu, kad lafa čia darytų kažką su teisėsauga, arba tiesiog reikia kitokio vadovo, kuris būtų neutralus, nes aš čia neutralumo nematau. Įvedė, koregavo taisykles, ne tik lafai, bet ir man sako, ką aš darau. Aš už teisėsaugą neatsakingas, apsiėmė, tegul ir daro, o ne šūdą mala. Buvo sakyta Invio nieko nedaryti su teisėsaugos taisyklėmis, tas pyst, užeina - koreguoju... o paskui aš lieku kaltas. Tai jeigu čia taip vyks, tai manęs lauks bortas turbūt... Su mesiu dabar gerai sutariu, su paulu taip pat. Išsiaiškinti šį balaganą galimą susirinkus vieningai... O čia pistis į nieką, tai nieko ir nebus... Čia mano nuomonė.

Suprantu, gal tau ir buvo geriau, bet kada nebuvo lafos ir vienas žiurėjai viską. Tai visą laiką tu buvai mafijoje,klanuose,gaujose. Nebuvai teisėsaugoje, kurioje reikia palaikymo ne taip kaip mafijoje. Mafija las-venture jau išvystyta itin gerai. O teisėsaugai dar reikia komandinio darbo ir bus čiki piki. Jeigu nori kad viskas būtų ok Eimi tai rodyk ir teisėsaugai veiksmo ir savo veiklos,o ne visą laiką sėdėk lsv ir šaudykis visą savo DPi leidžiamą laiką. Atsiprašau už jūsų sugaištą laiką.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Cirkas rimtai kažkoks  :lol: 

"Pvz. Pagal Lyderių taisykles 28. Per veiksmus/šturmus/grobimus galima naudoti komanda /isimti V_P, o pagal DPI :Šturme negalima naudoti /isodinti ; /itarti ; /ant ; /tazeris ; /heal ; /istraukti ;/isimti; /gaut komandų "

Prie ko čia jūs mane dabar kišat? Juk pats Messis įvedė tą savo lyderių taisyklę. Dabar pažiūrėkit prieš kiek laiko yra sukurta jo tema ir prieš kiek laiko yra sukurta bendrųjų taisyklių tema. Tai kas čia prie ko taikytis turi? Ta taisyklė , kad "Šturme negalima naudoti /isodinti ; /itarti ; /ant ; /tazeris ; /heal ; /istraukti ;/isimti; /gaut komandų" jau yra nuo senovės, bet ne tas įveda vpš nepričiom savo kažkokias taisykles , kuriuos prieštarauja esamom taisyklėm. Aš tai dėl to nesuku galvos , reikia laikytis bendrųjų taisyklių, o ne kažkokio klouno išgalvotų. Čia jau žaidėjams spręsti jie laikysis taisyklių ir nebus baudžiami ar nesilaikys ir bus baudžiami. Toliau dėl to tanko. Ta taisyklė senai buvo aš nesuprantu ko jums ji užkliuvo. Ji tik kitaip skambėjo ir viskas , o pagal ją , berods, vistiek buvo galima atvažiuot į tuos bankus ir purkšti visus. Tiesiog nutryniau vietą kur buvo parašyta "purkšti 5 kartus" ar kažkoks tokio, žodžiu išėmiau nesąmoningą dalį nes čia išvis absurdas,  kad kažkas skaičiuoja kiek tu kartu purški. Best part, kad mafijos verkia dėl tokių nesąmonių nors pagrinde jie grobia pastatus su interjerais kur laisvai tuos savo narkus gali vartoti ir tai didelis pranašumas prieš teisėsaugą. Reikėjo padaryti balansą , kad mafija viduje turi pranašumų , o teisėsauga išorėje, nors ir ta pati mafija tiek viduje , tiek išorėje gali pūsti tuos savo narkus. 

Dėl to /tazeris grobimuose. Matosi , kad ne visi dar pagaunat ką buvo norima tuo pasiekti.  :lol:  Ar bent kartą teisėsauga dalyvavo grobimuose su /tazeris? - Ne. Tai ir nebeverkit ta tema.

Toliau , kad ir ką bedarysi visi visados kels ir rodys savo erezijas. Nieko nedarai - blogai. Kažką bandai padaryti - blogai. Čia tas jau įprasta. Mano atėjimo tikslas kaip ir Karolis rašė "Atgaivinti teisėsaugą". O , kad dauguma čia tuos savo paistalus šnekat , jog taisyklės tik į teisėsaugos pusę tai prašau , pavardinkit kas būtent naujo, be tos taisyklės dėl aktyvumo, atkeliavo su manim į teisėsaugos pusę? 

Pažiūrėkit kas buvo prieš man ateinat. Grobimuose dalyvauja po 5 teisėsaugininkus ir tai visados teisėsaugos direktoriai privalėdavo mokėti išpirkas nes nesugebėdavo atgrobti pastato. Pažiūrėkit kaip dabar viskas vyksta. Teisėsaugos jau susirenka nemažai, pastatai atgrobinėjami lengviau (be jokių papildomų taisyklių) , o kodėl taip yra? - Todėl nes pastačiau reikiamus žmones į tam tikrus postus. Kalbu faktais, jūs patys apsidairykit bent kartą prieš pradėdami pilti purvą. Bet aišku lengviau iškritus iš medžio prisidėti prie pilkos minios ir ne į temą kaltint kažkokiais dalykais, čia jūsų reikalas, manęs tai nei kiek neglumina, jeigu jums nuo to tik geriau - prašau, išsiliekit.

Aš ir toliau stengsiuosi daryti viską , kad karas tarp mafijų ir teisėsaugos būtų subalansuotas , o ne laimi visados viena pusė. Ateis laikas juk kai teisėsauga pradės savarankiškai viską daryti ir nebereikės manęs, tada galėsit ir toliau džiaugtis savo "geresniu" žaidimu. Tik duokit dar biški laiko  ^_^ 

Na , o kadangi Messis sėdi bane tai ką jis daugiau veiks , jeigu tik ne forume bandys kažką įrodyt su savo tais kozeriukais , ane Messi ?  ;) 

 

 

Perskaičiau tavo litaniją, nu bandai primest, kad tau sekasi ir tu kažką rimto čia suvelt nori remiantis neligybe, bet aš labiau įžvelgiau savvanaudiškumą norint pasiekti teisėsaugai pelno smugdinant nusikalstamają pusę. Tu kaip ir senais laikais šūdą maldavai, taip ir dabar žiūriu taspats tau darosi, nori kad visi šoktu pagal tavo neapmastytus sprendimus, bet matai kaip gaunasi, kažkodėl miela kai buvo su sultanu dpi, jie žvelgė į visų nuomones ir visi buvo laimingi, dabar kas čia darosi tai načiort. Netinki tu neilašo į tuos DPi, o tave į DPi spėju įmetė tik dėlto nes koks draugelis esi Karoliuko ir Karolis nebeturi ką gero parinkt. Čia mano nuomonė, nieko nenoriu pašiepti, bet čia mano parašyme tikrai kad yra tiesos.

  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O jėzau kristau. Nu jūs ir duodat. Seniau kažkaip galvojau kodėl tas lafa toks nemėgiamas , gal dabar ir paėjo ;D 

Aš bent jau siūlau keisti teisėsaugos DPi , o ką imti ? Tai ne man spręst.

Galit padaryt balsavimą , paimti kelis kandidatus kaip kadaisę buvo su klanų prižiūrėtoju , kai kovojo žukas prieš evansą.

Na tai vat , tiek norėjau pasakyti.

Taip pat messi , nevaidink nuskriaustu , seniau pats buvai nekažką , dabar irgi nepasikeitei.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Duokit westui drk teisėsaugos man pava ir važiuojam kak nada 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šiaip aš esu nei už vieną , nei už kitą puse visi dabar sako aš už teisėsauga vien dėl to kad nori kaip liaudiškai sakant panardyti Lafai , kad tik patektų į SPD aš iš vienos pusės suprantu teisėsauga kad jiem sunku yra atgrobinėti  nu bet čia labiau direktorių bėdos, kad jie nesurenka komandos ar jos nemokina kaip reikia atgrobinėti, nu bet ir nereikia daryti tokių nesąmonių kaip , kad /tazeris per atgrobimus čia su tokia nesąmonė užtektu 3-5 teisėsaugininku kad išneštu 20 mafijos narių, su tuo tanku irgi biški nelogiška per banko grobimus skaitykim pasiema seifą bėga link ponio nupurškia ir tu niekaip nedabėgsi nes tave sušaudys greičiau, su tuo /isimt komanda ir kitom mafijom priklausančiom tai čia jau turi spręsti ne už teisėsauga atsakingi asmenys nes tos komandos nėra teisėsaugai ,o mafija ir kaip ir kada jas naudoti sprendžia Mafijų prižiūrėtojas. Vienu žodžiu atėjo Lafa gaivinti teisėsaugos, teisėsauga gaivina bet serveri žlugdina. Paprasčiausia būtu Lafa nušalinti palikti jam tą SPD ir tegul tvarkosi ten ir viskas bus gerai kaip anksčiau nes Tiek Sultanas, messi, Paulas visi gan normaliai sutaria ir jei ką keičia pasitaria ir nusprendžia kartu , o ne kaip dabar Lafa sugalvoja padaro ,o kiti prižiūrėtojai už borto...  

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mano nuomone tai tiesiog vaikų žaidimas, vienas uz viena puse kitas uz kita ir daro kad vienai pusei labiau ,,įkasti"... bet liuks pamastymas Miela, šaunuolė.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Man tai biški juokinga jau skaityti tuos pasisakymus ( nepyk Miela ne viena tu rašai) nors ir nelabai čia žaidžiu, bet vistiek jūs greit suaugsit ir nereikės jums nei XP nei kitų taisyklių pakeitimų, tiesiog manau bandykit žais kaip jau viskas yra ir nesipykt.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Toks pastebėjimas iš neutralios pusės, kad abiejų sričių prižiūrėtojai ( teisėsaugos bei nusikalstamų grupuočių ) vienas kitam bando įkasti „skandinant“ jo atstovaujamą pusę. Ta prasme, kuriat taisykles ne tam, kad jūsų pusei t.y atstovaujamai grupei būtų lengviau, o tam, kad kuo daugiau sužlugdyt kitą pusę. 

Būtų juokinga, jei nebūtų graudu.  :lol:
  :D  :D  :lol: 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...