Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Elygax_Speed

[KINOMANAI.EU] - NEMOKAMI FILMAI, SERIALAI INTERNETU!

Rekomenduoti pranešimai

1a1b4cac8756c6ffa89f180f5a20f551144.png

 

 

 

Sveiki,

 

Noriu pristatyti filmų puslapį, šiuo metu jis yra nieko neišsiskiriantis nuo daugelio, dabar viskas yra paprasta ir aiškiai randama, visus filmus galite žiūrėti net nesiregistravę, filmai talpinami Rusų talpyklose , stengiamės kelti kuo geresnę kokybę.

 

Puslapyje galite pamatyti dar klaidų, apie jas tikrai išgirsti norėtume, nes ne visas ir patys visada pamatome. 

 

Ateities tikslai, žadame įsigyti savo serverinę kur bus talpinami filmai pas mus, o ne kažkur kaip dabar, ir filmai bus žiūrimi tiesiogiai greitai iš mūsų srauto. (Tiksli data nežinoma, bet tikslas bus įgyvendytas, nes su pinigais viskas tvarkoje, tik šiuo metu yra didelis laiko stygis.) (Filmai ir ateityje išliks nemokami, kad ir stovės pas mus. Nebus jokių VIP sistemų ar dar ko.

 

Puslapis pasiekiamas šiuo adresu: http:/www.kinomanai.eu ,galite pasiūlyti variantų kokių dar būtų galimą pasiekti puslapį, jei variantai patiks manau, kad įsigysime gerą pasiūlyto varianto domeną.

 

Dizainas yra paprastas šiuo metu, parinktas kuo paprastesnis ir aiškesnis, tuštesnis, kad būtų galimą aiškiai ieškotis filmų.

 

Ieškomi žmonės kurie keltu filmus, už juos mokame, susiekti mūsų puslapyje per kontaktų skiltį. Taip pat ieškomi reklamuotojai, žmonės kurie dirba su video programomis, piešimo programomis, ateityje mokėti galime ne daug, o kaip prasiplėsime savaime aišku, kad daugiau, o ypač tiems kurie su mūsų projektu eis toliau į priekį.

 

Rekomenduojame naršyti per google chrome, nes dizainas ne unikalus, ir gali būti labai iškraipytas, ir filmus geriausia žiūrėti per šią naršyklę, greitu metu taip pat bus užsakinėjamas naujas unikalus dizainas, kad nebūtų problemų su iškraipymais, ir kitomis klaidomis.

 

Plačiau užėjus: http://www.kinomanai.eu

 

Ačiū.

 

 

ČIA NE JOKS SAMP SERVERIS. Neblokuokit!

Redaguota nario Augis_Kupryss
Draudžiamos temos kuriose parduodami/perkami/reklamuojami dalykai nesusiję su serveriu.[Nes Las-Venturas nėra turgus] (2 forumo įspėjmai)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...