Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Arvydas_Torres

Pagrindinė problema

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras Las-Venturas.LT žaidėjai, su Jumis sveikinuosi aš - Arvydas_Torres. Turbūt po šios temos daugelis pradės manęs nekęsti (nes tai jau tapo įprasta), tačiau noriu šiek tiek Jums atverti akis, ir pakalbėti apie šį serverį koks jis šią minutę yra dabar, ir dėl kokių pagrindinių priežąsčių mes jį tokį turime.

 

Pradžioje noriu paminėti tai, jog dėl viso to ką dabar matome bei turime esami kalti mes patys bei dalis valdžios. Turbūt daugumai iškils klausimas kodėl? Atsakymas galbūt bus ilgas, tačiau šis atsakymas bus pagrindinė šios temos dalis.

Sugrįžęs į šį serverį maždaug 2 mėnesius stengiausi būti aktyvus, tačiau tikrai ne dėl to, jog gaučiau nemokamą administratorių, o dėl to, jog pamatyčiau tai ką šiuo metu turime. Visų pirma noriu aptarti serverio valdžios darbą (nors galbūt tai ir nėra mano darbas, tačiau kalbėsiu taip kaip yra). Tiems kurie nežinote serverio valdžios struktūros temą galite rasti čia

Pradėkime nuo viršaus, t.y. pagr. Administracijos:

 

Pagrindinė administracija:

 

Pagrindinė administracija tikrai nėra kalta dėl to ką šiuo metu turime. Pagrindinės administracijos darbas manau neturi įtakos, tam jog žaidėjai paliktų serverį, kadangi jie dirbą kaip ir dirbo iki šiol, galbūt šiek tiek mažiau nei prieš metus, tačiau dirba ir stengiasi.

 

Serverio prižiūrėtojai:

 

Serverio prižiūrėtojai taipogi dirba bei atlieką savo darbą, todėl jų nuvertinti tikrai nereikią, kadangi tai vėlgi nėra pagrindinė problema dėl kurios šiuo metu dažnai skundžiamės mažu žaidėjų skaičiumi.

 

Administratorių komanda:

 

1 grupė: (pagalba naujokams)

 

Nenoriu išskirti šios grupės komandos, tačiau per visą šį laiką (~2 mėnesius) galiu drąsiai teigti, jog šiai komandai trūksta aktyvumo bei noro dirbti. Pats būdamas administratoriumi mačiau kaip viskas vyksta iš vidaus, ir kas padeda naujokams. Žinoma nenoriu sakyti, jog ši komanda dirba, taip - ji dirba, tačiau trūksta aktyvumo bei noro dirbti.

 

2 grupė: (čyterių gaudymas):

 

Apie šią komandą nieko blogo negaliu pasakyti apart to, jog jų darbas priklauso ne nuo jų pačių, o nuo žaidėjų kurie naudoja žaidimą lengvinančias programas. Tačiau norėčiau pabrėžti tik vieną, jog šioje komandos grandinėje yra vienas asmuo kuriam trūksta bendravimo kultūros bei bendro suvokimo apie administratoriaus privalumus.

 

3 grupė: (bendras pagalbos teikimas /adminams)

 

Šiai komandai trūksta galbūt truputi daugiau aktyvmo, tačiau savo darbą jie tikrai atlieka ir tai manau yra pastebima. Galbūt šios komandos narė - Deimanė_Miela nėra labai aktyvi, tačiau supraskime ir tai, jog ji turi kur kas daugiau pareigų ir visur vienu metu žmogus suspėti tikrai negali, tačiau kuomet ji yra serveryje - jos bei Kasparo darbas tikrai yra pastebimas, ir tai tikrai yra šaunu, kadangi matosi, jog žmogus dirba ne dėl lemputės ant nick'o.

 

4 grupė: (eventų organizavimas)

 

Šioje grupėje pilnu tempu dirba tik vienas komandos narys - neslėpsiu, - tai Irma_Mantas. Manau tai ir yra vienas keletos administratorių kuriuos pagal darbo indėlį į serverį galima būtų vertinti geriausiai. Kodėl? Todėl, kadangi tik šis žmogus iš grupės yra pastebimas labiausiai tiek iš pagalbos tiek iš eventų organizavimo grupės. Fred_Ronghetti - žinomas kaip direktorių diktatorius daugiau laiko investuoja į direktorių auklėjimą/nušalinimą/paskyrimą, todėl šiam žmogui taipog priekaištauti vargu ar būtų galima, kadangi bet kokiu atveju žmogus dirba, tačiau eventų iš jo pusės pritrūksta.

 

Apibendrinimas:

 

Na štai šiokia tokia administratorių statistika. Apibendrinus ką mes turime?: Turime labai silpną pagalbos teikimo naujokams grupę, tačiau gerai, kad juos gelbsti kiti administratoriai. Taipogi silpnokas ir eventų organizavimo grupės imunitetas, o tai tikrai daug ką reiškią, kadangi naujokams eventai - kelias didesnės pinigų sumos bei požiūrio į aktyvumą link.

Na žodžiu daliai visų administratorių trūksta paskatinimo dirbti.

 

Kita problema: Mes - žaidėjai.

 

Nebūkime angelais ir neapsimeskime, jog visi esame labai geri žaidėjai. Kiekvieną dieną iš mūsų yra suteikiamas spaudimas administratoriams ir ne tik. Dažnas žaidėjas labai mėgsta panaudoti ginklą ne laiku ir nevietoje, o kai kuriais atvejais ir į naujokus mėgsta nuspausti gaiduką. Kam to reikią? Nušovus kitą žaidėją ar naujoką Jums galbūt atrodys tai normalu, tačiau nukentėjusysis sureaguos kur kas kitaip, kadangi jis visame tame įžvelgia betvarkę, kadangi jis nukentėjo nepelnytai. manau patys puikiai suprantame, jog esame dalis šios pagrindinės problemos kalvių ir problema nėra tai, kad žaidėja i išeina žaisti kitur, kadangi jie turi pasirinkimo teisę kur jiems smagiau žaisti, o mes jiems paprieštarauti negalime, kadangi mes ir patys galime bei turime teisę pasirinkti.

 

Paskutiniai akordai:

 

Viską bendrai pasvėrus matome rezultatą kuris tikrai manau mūsų nedžiugina, ir visa tai pagrindinė priežąstis kodėl mes turime šiuo metu tokią situaciją. Galbūt dalis viso to yra veiksmo dalis, tačiau tai nėra viskas ką mes turime bei galime. Manau, jog pradžioje reikią problemą įžvelgti savyje, o tik po to nuvertinti kitus bei prašyti daugiau atnaujinimų ar tai kas yra per daug sudėtinga atlikti per trumpą laiką. Ačiū tiems kurie skaitėte bei gero ir ramaus likusio vakaro ;)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tu jau gal baik nardyt ok ? :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu jau koks nardytojas nepatinka kaskas tai EIK GAL TU *Myliu Las-Venturas.lt*.... <_<

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

net ašara nuredėjo.. ant kiek graudus tu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   1 narys

×
×
  • Kurti naują...