Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Deividas_Britas

Juokų arba melagių diena

Rekomenduoti pranešimai

april-1-2.png?w=300&h=204logo.png


Sveiki visi,
 
visų pirmiausia noriu visus pasveikinti su nauju, antruoju pavasario mėnesio ir taip pat su unikalia švente, kurią švenčiame visi, visame pasaulyje - juokų arba melagio diena arba kitaip žinoma „apriliumi“.
 
Ši diena puikiai tinka tiems žmonėms, kuriems nepatinka meluoti, kadangi šiandien jūs galite meluoti kiek tik norite ir dėl to niekas nė trupučio nesupyks, kadangi šiandien yra būtent diena skirta melui! Taip pat yra jau nuo seno žinoma, jog po šios dienos jūs užsitikrinate sėkmę visiems ateinantiems metams.
 
Todėl noriu pasiūlyti kiekvienam, kuriam smagu yra apgauti draugą ar šiaip kokį žmogų neblogą būdą:
Mes jums visiems suteiksime krūvą skirtingų nuorodų, į kurias įėjus būsite nukeltas į mūsų spec. puslapį kuris yra padarytas spec. balandžio 1-ajai dienai. Puslapis paprastas, tiesiog tekstas, kuris papasakoja apie šią dieną ir žmogui pasakoma, jog jis greičiausiai buvo apgautas.
 
Kokia jūsų misija turint šias nuorodas? Jūs galite sugalvoti įtikinamą istoriją dėl kurios kitas žmogus turėtų įeiti į šią nuorodą ir tuomet suprastu, jog yra apgautas.
 
Pavizdys:

Aš: Sveikas, jeigu netrugdau prašau padėk. CS:GO lietuvių grupė daro konkursą, kuo daugiau like ant nuotraukos, tas laimės Knife skiną. Davai padėk man, palaikink. Jei laimėsiu - 50€ tau. Va nuotrauka: http://goo.gl/lSuq2D

Na ir maždaug tokiu būdu galite apgaudinėti savo draugus.
 
Nuorodų sąrašas:

Taigi dar kart sveikinu jus visus su šia diena ir geros likusios dienos. Žiūrėkit, kad nebūtumėt patys apgauti! :D

  • Patinka 12

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...